Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Verovatno ti je do wi-fi signala. Možeš i da proveriš u podešavanjima Vibera, ali mislim pre svega da je problem sa mrežom. Koji ti je net u pitanju?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Sada sam testirao kod mojih na 10/1 Mb/s netu. Ćale telefon - > keva telefon sve normalno, ćale telefon - > moj telefon, samo zvoni, nema nikakvih znaka poziva na telefonu. Svi uređaji na istoj mreži.
Ovo sam primetio i kada je na mom WiFi-u koji je 40/2. To je realanija situacija, oni mene zovu, a ne ovo kada smo svi na istom mestu.

Poslednja izmena:
Ništa, udji u viber, pa settings, vidi kakva je situacija sa calls and messages i vidi u notification šta je obeleženo. Tu potom udji i u notification sound pa vidi šta se dešava.

Sada sam testirao kod mojih na 10/1 Mb/s netu. Ćale telefon - > keva telefon sve normalno, ćale telefon - > moj telefon, samo zvoni, nema nikakvih znaka poziva na telefonu. Svi uređaji na istoj mreži.
Ovo sam primetio i kada je na mom WiFi-u koji je 40/2. To je realanija situacija, oni mene zovu, a ne ovo kada smo svi na istom mestu.
Zvoni nema nista na ekranu? Ovo meni lici na edge lighting da ti nije ukljucen. Ukljuci to i probaj

Zvoni, tj. uspostavlja vezu na ćaletovom telefonu, na mom ništa, ni melodija, ni notifikacija. Nisam bio dovoljno jasan.

Gde ima najpovoljnije da se uzme led preklop futrola?

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Kako ona (orginal led preklop futrola) nije nigde povoljna ne moze se reci ni da postoji "najpovoljnije" mesto za njenu kupovinu, a da li je najjeftinije na nekoj online prodaji (aliexpres) to vec treba videti i potraziti...

Uzimaj samo.original ,video sam kod druga neku kinesku kopiju ,ni na sta ne lici

Ja sam se danas pocastio sa Samsung Rugged Case za Note 9. Nije toliko skupa kao led ili clear. Pruza najbolju zastitu s obzirom da ove na preklop nemaju magnet na vratancima.. Pritom ove na otvaranje me smorile na proslom telefonu.
Kupio sam je u telenoru, mala je razlika da bih cekao da stigne odnegde

@Proday
4dc6a7f718b75994cc28d04de6846694.jpg

Kakav kontrast,ovo je good lock,teme imas na xda pa vidi tamo,mozda nadjes nesto sto ti odgovara

Šta treba da instaliram iz tog good lock paketa za crne notifikacije? Znam da ima svašta tamo a neću onaj vodoravni recents i slično, samo to vezano za notifikacije @dule2303

Šta treba da instaliram iz tog good lock paketa za crne notifikacije? Znam da ima svašta tamo a neću onaj vodoravni recents i slično, samo to vezano za notifikacije @dule2303

Za notifikacije quick star ali instaliraj sve sto moze,probaj pa ako ti se ne svidi ne moras ukljucivati,ni meni se onaj recent ne svidja ,mozes i edge light+ za dolazne notifikacije i to je ok

Hvala za info. Sad ću kući za oraznike pa ću se igrati malo sa istim! Ne znam da li da radim decembarski update softvera, kako vam se pokazao? Kontam da je još rano da samsung krene da sakati telefon mada sad će s10 pa ne bih da rizikujem [emoji849]

Ja ga instalirao ,mislim da je samo neki security patch ,ne vidim razliku u batetiji,mislim da nista od poboljsanja nema.tako da mozes i da ga preskocis bez problema

Ih, ima brdo da instaliras aplikacija. Uzmi lepo ko covek telefon, i za 3 sekunde imas crne notifikacije [emoji2]

9dd99aa6dd18202f429988ee1ff30d30.jpg

Mate 20 Pro

Poslednja izmena:
Jes,pa da mu pozelene notifikacije [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Hulk je na kolenima [emoji2]

d6d3a8850112ffc6a91c5d05d798792f.jpg

Mate 20 Pro

Hvala za info. Sad ću kući za oraznike pa ću se igrati malo sa istim! Ne znam da li da radim decembarski update softvera, kako vam se pokazao? Kontam da je još rano da samsung krene da sakati telefon mada sad će s10 pa ne bih da rizikujem [emoji849]

Meni se čini da je decembarski bolji od novembarskog, makar kada je baterija u pitanju. Izvlači više sati, a i deluje mi optimizovanije.

Ja ovaj Good lock 2018 ne nalazim u app store. Gde gresim?

Nema ga, vrv je samo za US market...

Na note 8 ovo ne radi? Msm nemam opciju tu za crne notifikacije

Ima. Gotovo svi noviji samsung telefoni imaju mogućnost da instaliraju good lock

I ja mislim da je decembarski bolji od novembarskog sto se tice baterije. Ja imam substratum i good lock. I ekstra sam zadovoljan.

Nazad
Vrh Dno