Zvoni nema nista na ekranu? Ovo meni lici na edge lighting da ti nije ukljucen. Ukljuci to i probajSada sam testirao kod mojih na 10/1 Mb/s netu. Ćale telefon - > keva telefon sve normalno, ćale telefon - > moj telefon, samo zvoni, nema nikakvih znaka poziva na telefonu. Svi uređaji na istoj mreži.
Ovo sam primetio i kada je na mom WiFi-u koji je 40/2. To je realanija situacija, oni mene zovu, a ne ovo kada smo svi na istom mestu.
Vidi ovo gore što sam ti napisaoZvoni, tj. uspostavlja vezu na ćaletovom telefonu, na mom ništa, ni melodija, ni notifikacija. Nisam bio dovoljno jasan.
Za notifikacije quick star ali instaliraj sve sto moze,probaj pa ako ti se ne svidi ne moras ukljucivati,ni meni se onaj recent ne svidja ,mozes i edge light+ za dolazne notifikacije i to je okŠta treba da instaliram iz tog good lock paketa za crne notifikacije? Znam da ima svašta tamo a neću onaj vodoravni recents i slično, samo to vezano za notifikacije @dule2303
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ih, ima brdo da instaliras aplikacija. Uzmi lepo ko covek telefon, i za 3 sekunde imas crne notifikacije [emoji2]Šta treba da instaliram iz tog good lock paketa za crne notifikacije? Znam da ima svašta tamo a neću onaj vodoravni recents i slično, samo to vezano za notifikacije @dule2303
Isto se ponaša i u WhatsApp-u i Duo-u, tako da nije do tih podešavanja.Vidi ovo gore što sam ti napisao
Jes,pa da mu pozelene notifikacije [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Meni se čini da je decembarski bolji od novembarskog, makar kada je baterija u pitanju. Izvlači više sati, a i deluje mi optimizovanije.Hvala za info. Sad ću kući za oraznike pa ću se igrati malo sa istim! Ne znam da li da radim decembarski update softvera, kako vam se pokazao? Kontam da je još rano da samsung krene da sakati telefon mada sad će s10 pa ne bih da rizikujem [emoji849]
Na sammobile. Sve imaš lepo objašnjeno. Za svaku aplikaciju, kako ga instaliraš i ostalo.Ja ovaj Good lock 2018 ne nalazim u app store. Gde gresim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari