Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Везано за фејсбук односно месинџер, како да знам да ли је неко прочитао поруку коју сам послао?

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Аха, ако стоји "seen" онда је прочитана, имам још опцију у неким порукама "sent" и "delivered".
А оне квачице у наставку поруке, има круг са квачицом, обојени круг са квачицом и ништа?

Prazan krug poslata, pun dostavljena i profilna slika te osobe seen..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Шта ти представља достављена порука? Прочитана? Delivery? Достављена може да буде да је стигла а не и прочитана. Ваљда је свака послата порука и достављена или не. Можда особа није ни отварала фејс или месинџер па ни не зна да је стигла порука, има доста опција.

Круг са квачицом - послата а није прочитана? Sent
Пун круг са квачицом - прочитана? Seen
Имам једну поруку где ту стоји профилна слика?
И поруке где нема ништа?

Можда има везе и ко је задњи послао поруку.
Занима ме разлика између :sent, seen, delivery, послата, достављена?

Poslednja izmena:
Au čoveče ala si ga zakomplikovao. Da li si koristio nekada neki program za dopisivanje? Svuda je isto.

Sent - poslata (poslao si poruku ali je onaj kome si je poslao još uvek nije primio, recimo nije na mreži trenutno)
Delivered - dostavljena, isporučena (onaj kome si poruku poslao je istu primio, ali je još uvek nije pročitao)
Seen - pročitana (znači da je poruku koju si poslao primalac i pročitao)

Poslednja izmena:
Au čoveče ala si ga zakomplikovao. Da li si koristio nekada neki koji program za dopisivanje? Svuda je isto.

Sent - poslata (poslao si poruku ali je onaj kome si je poslao još uvek nije primio, recimo nije na mreži trenutno)
Delivered - dostavljena, isporučena (onaj kome si poruku poslao je istu primio, ali je još uvek nije pročitao)
Seen - pročitana (znači da je poruku koju si poslao primalac i pročitao)
Е то је то, тако сам и мислио, само сам хтео да ми неко потврди.
Него ме једна порука бунила, особа очигледно није на мрежи неко време, јер није ни примљена ни прочитана.

Baš si faca.

To može da se blokira bilo kojom adblock programom pa i pročitana poruka da ostane neoznačena, to jest da izgleda kao nepročitana čisto da se zna da može i to da se dešava.

A može i opcija da poruku pročitaš,a da onaj koji ti je poslao ,i dalje vidi da nisi pročitao...:)
Ovo važi za programe sa slike....
746db369f2d99937aa87709271d600d8.jpg

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Pa to sam isto i ja napisao valjda se nismo razumeli :)

Dada...:)

Можда, са том особом нисам пријатељ, само треба да јој доставим неку информацију.

Можда, са том особом нисам пријатељ, само треба да јој доставим неку информацију.

Onda nece ni videti poruku jer te poruke idu u drugi inbox.

Sad se zove message request,nekad se zvalo other itd. Uglavnom,nece dobiti primalac ako niste prijatelji ili nemate zajednickog prijatelja.

Јел то уопштено или се подешава посебно?
То значи да особа прими поруку, можда и прочита а мени стоји да порука није испоручена (sent), или особа не може да је прими мада ја имам опцију да је пошаљем?

To ti je kao na instagramu. Moze da procita poruku. Ti ne dobijes seen. Kad potvrdi zahtev vidis seen

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Јел то уопштено или се подешава посебно?
То значи да особа прими поруку, можда и прочита а мени стоји да порука није испоручена (sent), или особа не може да је прими мада ја имам опцију да је пошаљем?

Uopšteno. Mozes da je posaljes,primice je ali da li će i videti,to je pitanje. Dosta njih ne zna da postoji taj odvojeni deo. Ko zna,on povremeno proverava pa vidi.

Unseen
c76cb17b477fba5f99ca034fb18eda6c.jpg

Da li ima neka dobra FM aplikacija sa RDS-om ali da nije internet radio. Hvala

Jel postoji aplikacija koja sluzi da menja glas prilikom razgovora. Muski u zenski, da menja boju glasa i slicno...?

Mate 20 Pro

prešao sam sa LG G4 na 1+ 6T i strašno mi nedostaje kad radim copy/paste, da imam clipboard, za zadnjih ~10 kopiranih stvari. Koje aplikacije koristite za to? (imam root, ako je bitno)

@u vezi programa Unseen.....ja sam podesio da mi ne gase taj proces...i radi ono za sta je napravljena...:)

Neka unbloat aplikacija za cpu usage?[emoji1702]

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Да ли ради Google Googles? Не могу да је покренем.
Сад видим да је нема маркету?

Postoji li aplikacija koja bi omogućila slikanje, mislim da se zove mod nešto kao nighttime portrait? Znači da opali blic ali i da blenda "sačeka" neosvetljenu pozadinu...
ili slikanje u kontrasvetlu, tipa, portret u senci a pozadina/pejzaž pod suncem (u stvari ovo drugo rešava upaljena HDR opcija ali ono prvo me baš zanima).

Vrh Dno