Pozdrav svima.
Da podelim svoje iskustvo. Trenutno sam na Trio Gold Extra paketu koji placam po ceni Trio Gold paketa, i ugovorna obaveza mi istice u avgustu 2019. godine. Gotovo na samom pocetku prodaje Eon paketa, zvao sam ih i pitao da predjem na Eon Full, koji bih placao 3999 dinara mesecno, umesto trenutnih 3689 dinara, i odbili su me na keca, sa pricom kako iskljucivo mogu da predjem na Eon Premium. Naravno, to mi nije padalo na pamet. Onda su, eto, dali auto gol! Podigli cene. Zovem ih i najavljujem raskid, prolazi 3 dana, niko me ne kontaktira. Odem u poslovnicu, podnesem i potpisem zahtev za raskid, i gle cuda, zovu odmah sutra dan! Ocekivao sam neke glupe ponude, medjutim, izgleda da su i oni ukapirali da imaju sve manje ovaca za sisanje, i odmah dobijem ponudu kao novi korisnik, bilo koji Eon paket po ceni 1999 prvih godinu dana, a posle 3999. Malo sam bio iznenadjen i zatecen tom ponudom, jer sam se spremio na zescu borbu, pa zaboravih da trazim HBO gratis prvih 6 meseci minimum, jer bih kod konkurencije dobio isti paket gratis kao novi korisnik. Medjutim, uspeo sam nesto bitnije. Ostaje mi V2 uredjaj, a necu uzimati D3 mini i D3 CAM, jer cu sa Eon Box-om i V2 pokriti 2 TV-a koji nisu smart, a treci je smart, tako da mi tu realno ni ne treba bilo sta od opreme. Takodje, iako su insistirali da zadrzim Ubee (kazu da je to advanced, a imam ga vec skoro 2 godine, i ocajno radi), pa onda hteli da mi daju stariji Cisco model pod izgovorom da na njemu moze da se koristi bridge mod, nisam se dao, i izboksovao sam Technicolor! Dakle, na kraju su umesto da mi uzimaju 4000 mesecno narednih 24 meseca (da su pristali na ono sto sam trazio pre par meseci), sveli sebe na, u proseku 3000 mesecno, a meni ustedeli 24000! Bas fino! Steta za HBO paket, jer sam ubedjen da bih i to dobio, ali ok, generalno, nista na HBO nema sto ne moze da se nadje na netu, cak i u HD-u!
Znajte samo sta hocete, budite cvrsti i odlucni, ne odstupajte od svojih zahteva (koliko-toliko realnih), i nece vas odbiti, cak i ako u prvi mah deluje da hoce! Ukapirali su oni da su zavrsili sa sisanjem napacenog naroda, jer sada svako od nas na svake 2 godine moze da menja provajdera, bude tretiran kao novi korisnik, i uvek uzme promocije.
Srecne praznike zelim svima!