- Učlanjen(a)
- 20.12.2015
- Poena
- 20
Je l mu ovo sad dođe da ako uradim weekly update da moram ponovo da instaliram aplikacije i podešavam sve ispočetka?Ne mora internal.
Je l mu ovo sad dođe da ako uradim weekly update da moram ponovo da instaliram aplikacije i podešavam sve ispočetka?Ne mora internal.
Tako je. Uradi slobodno dirty flash meni sve ok radiJe l mu ovo sad dođe da ako uradim weekly update da moram ponovo da instaliram aplikacije i podešavam sve ispočetka?
Ma ne treba da wipuješ, samo update i eventualno keš obrišeš. Jedino kad prvi put stavljaš xeu a to se onda podrazumeva.Je l mu ovo sad dođe da ako uradim weekly update da moram ponovo da instaliram aplikacije i podešavam sve ispočetka?
Ako ti niko ne odgovara odmah, ne moraš odmah da ideš u druge teme da spamujes. Ovo nije šta da kupim i ne treba da se pravi pijaca od teme.Izvinjavam se, mozda nije mesto, ali na temi ,,koji xiaomi,, niko ne odg. Dakle, Pre mesec i po kupio sam A2 i tel je zasada, uz neke sitne nedostatke, super...Medjutim, hocu da ga poklonim supruzi, jer je njen na izdisaju...E sad, dilema, ili trilema, Mi 8, poco ili jos jedan A2. Prosecan sam korisnik, igre me ne zanimaju, znam da je procesor na prva dva vrh, mada je i na A2 odlican...Poco sam drzao u ruci i nije mi nesto na izgled...lepsi mi A2, Mi 8 nisam video uzivo, na slici deluje extra. Okreni obrni opet se sve svodi na kamere.Da li vredi dati 80 e vise za poco u odnosu na A2, a 150 za mi 8. Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari