Šta je novo?

Xiaomi Mi 8 (Gcam prvi post)

U pravu je, na ovakva pitanja pada brisanje i offtopic poeni... tom logikom moze svako da lupi po jedan samo da pitam na brzaka post i imas haos...

TT over M5

Ja pitao tog deva na telegramu neke stvari, on pojma nema. Svako može da pravi rom i da kuva, nema više pravih koji znaju posao.

To sam i ja rekao.. Bukvalno best buy telefon.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Evo i mene u ovom jatu :)
Imam par pitanja.
Da li neko koristi mpay (Raiff. banka) na ovom telefonu? Ili sličnu aplikaciju neke druge banke?
To me zanima pošto je na telefonu 10.1.1.0 stable rom, a ja bih verovatno prešao na eu rom (da li je bolje beta ili stable?)
E, sad ako recimo danas aktiviram mpay, pa onda kroz par dana promenim rom, morao bih ponovo da zovem banku i opet aktiviram aplikaciju.
Tako da bih prvom izabrao najbolji rom i onda aktivirao aplikaciju.
Kad smo kod promene rom-a vidim da ovaj tel. za razliku od Pocophone ima zaštitu od vraćanja na stariji rom. Da li je to i u eu rom-u slučaj?

Evo i mene u ovom jatu :)
Imam par pitanja.
Da li neko koristi mpay (Raiff. banka) na ovom telefonu? Ili sličnu aplikaciju neke druge banke?
To me zanima pošto je na telefonu 10.1.1.0 stable rom, a ja bih verovatno prešao na eu rom (da li je bolje beta ili stable?)
E, sad ako recimo danas aktiviram mpay, pa onda kroz par dana promenim rom, morao bih ponovo da zovem banku i opet aktiviram aplikaciju.
Tako da bih prvom izabrao najbolji rom i onda aktivirao aplikaciju.
Kad smo kod promene rom-a vidim da ovaj tel. za razliku od Pocophone ima zaštitu od vraćanja na stariji rom. Da li je to i u eu rom-u slučaj?
Ja koristim unicredit mbanking aplikaciju, i moram svaki put kad menjam rom da ih cimam...

Kod rajfajzen za moja m banka ne mora da se zove ili ide u banku, ali za mpay(nfc) plaćanje mora da se zove.

Sent from my Poco F1 using Tapatalk

Ja koristim app za dve banke MTS banka i AIK banka. Na obe sve sredim bez odlaska u banku i bez zvanja telefonom

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Pitanje je bilo za mpay app ako sam dobro razumeo. Mislim da ni jedna takva app ne može da se instalira bez prijave banci.

E-banking app su drugo i zavose od drvelopera. Mada opet, ako imaju mogućnost online plaćanja ni one ne bi trebalo tek tako da se instaliraju na razne uređaje.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Ja sam na xeu i koristim bez problema moja m banka od Rajfajzen banke. Za mpay se nisam setio da aktiviram.

Ali nije neki posao, bar kod mene, samo pozovem call centar i pošalju mi kod

Pitanje je bilo za mpay app ako sam dobro razumeo. Mislim da ni jedna takva app ne može da se instalira bez prijave banci.

E-banking app su drugo i zavose od drvelopera. Mada opet, ako imaju mogućnost online plaćanja ni one ne bi trebalo tek tako da se instaliraju na razne uređaje.

Znam šta je pitao i znam šta sam odgovorio
9179f0e9c1c4b67983f03cdbe047680a.jpg

Znam šta je pitao i znam šta sam odgovorio
Promeniš ROM i samo instaliraš opet app, bez da ti banka pošalje aktivacioni kod?
Hm.
Znači da se telefon registruje kod banke sa IMEI-jem i prepozna kod ponovne instalacije.
A kad bi promenio telefon?

Da, isto i kad promenim telefon. Dođe mi samo SMS potvrda

Kad promenes telefon onda moras i drugi kod da trazis. Ja mogu sam preko ebankinga sa PCa da odradim token kod za aplikaciju na mobilnom telefonu. Radio na Mate 10Pro i esada na Mix2s

Razne banke, razne app, razna pravila.

Tako je, sve zavisi od banke. Neke traže ovako neke onako. Najgore su one gde moraš lično u banku za kod.

Ma ne moram lično u banku, ali toliko podataka traže preko call centra da je to mučenje (Raiffaisen banka).

Ceo dan wifi, nekih 45 min SoTa je na 4g samo nzm sto mi ne prikazuje tu. Cak sam i igricu peglao sat vremena.. Osvetljenje na nekih 30 posto, nemam potrebe za vise.. Baterija kida.. Screenshot_2018-12-27-06-13-47-040_com.miui.securitycenter.jpegScreenshot_2018-12-27-06-13-42-091_com.miui.securitycenter.jpegScreenshot_2018-12-27-06-13-54-166_com.miui.securitycenter.jpeg

Jel ima neko ideju zašto istorija baterije kreće od 90%? Pojeo mi je 3h usageScreenshot_2018-12-27-14-45-19-506_com.miui.securitycenter.jpeg

Zato što si sa 9x% skinuo sa punjača. Nisi sa 100%.

Prosto nemoguće, čim sam ustao jutros u 6:30h skinuo sam ga sa punjača. I bio je 100% kad sam ga skinuo.

Jesi menjao temu možda? Ako si menjao odradi restart. Koji rom?

Jesam bio menjao temu, na global stable 10.1.1.0 sam

Kako da podesim ono kad postavim sliku da se ona pomera kako vrtim početne ekrane? Ako me razumete. :d
Kako može da se namesti dock red ikonica kao na ajfonu?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno