- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
U pravu je, na ovakva pitanja pada brisanje i offtopic poeni... tom logikom moze svako da lupi po jedan samo da pitam na brzaka post i imas haos...
TT over M5
TT over M5
Lenj sam da probam ali sam prelistao komentare, deluje da vredi. Kad mi dosadi MIUI biće u užem izboru.Sad sam video da je pušten official Syberia rom za Mi8, čitam svi ga hvale. Jel neko probao?
https://forum.xda-developers.com/mi-8/development/9-0-rom-syberia-project-t3881271
Ja koristim unicredit mbanking aplikaciju, i moram svaki put kad menjam rom da ih cimam...Evo i mene u ovom jatu
Imam par pitanja.
Da li neko koristi mpay (Raiff. banka) na ovom telefonu? Ili sličnu aplikaciju neke druge banke?
To me zanima pošto je na telefonu 10.1.1.0 stable rom, a ja bih verovatno prešao na eu rom (da li je bolje beta ili stable?)
E, sad ako recimo danas aktiviram mpay, pa onda kroz par dana promenim rom, morao bih ponovo da zovem banku i opet aktiviram aplikaciju.
Tako da bih prvom izabrao najbolji rom i onda aktivirao aplikaciju.
Kad smo kod promene rom-a vidim da ovaj tel. za razliku od Pocophone ima zaštitu od vraćanja na stariji rom. Da li je to i u eu rom-u slučaj?
Znam šta je pitao i znam šta sam odgovorioPitanje je bilo za mpay app ako sam dobro razumeo. Mislim da ni jedna takva app ne može da se instalira bez prijave banci.
E-banking app su drugo i zavose od drvelopera. Mada opet, ako imaju mogućnost online plaćanja ni one ne bi trebalo tek tako da se instaliraju na razne uređaje.
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Promeniš ROM i samo instaliraš opet app, bez da ti banka pošalje aktivacioni kod?Znam šta je pitao i znam šta sam odgovorio
+1Ma ne moram lično u banku, ali toliko podataka traže preko call centra da je to mučenje (Raiffaisen banka).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari