Šta je novo?

Xiaomi Mi Note 3

Imam problem sa apdejtovanjem aplikacija. Evo ih već 7 na čekanju.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Да немаш неки блокер реклама? Adway, adblock, blokada... Мени на Mi5 са тим такође није хтео да апдејтује програме, а ни атачмент из гмаила.

Послато са Xiaomi MI 5 уз помоћ Тапатока

Koristim Blokadu. Sad ću da pokušam bez nje.

Jedno pitanjce, krenuo sam da otljucavam bootloader, pisalo je da sacekam 72 sata za odobrenje, sada kad je proslo i dan vise aplikacija mi unlock uopste ne konstatuje telefon, kao da nije prikacen...
USB driver instaliran, USB debugging ukljucen, PC vidi telefon samo ga Mi Unlock ne konstatuje.
Izbacuje neki error -1

probaj drugi kabl

Uspeo sam da ga otkljucam, nije bilo do kabla, samo sam probao na drugom kompu i proradilo je normalno. Sada naravno imam novi problem :/ prebacio sam MIUI 10 global beta na telefon i kada pokusam da ga instaliram izbaci mi gresku Couldn't verify. looks like current android version is different from that in the recovery package. Try flashing your device in the Fastboot mode. Pitanje je da li trebam da brisem sve ili samo da updatujem kada udjem u fastboot mod?

Sad kad pokusavam da flesujem preko fastboota i miflash-a pise mi cannot found file flash_all_lock.bat ima li kraja problemima i da li se uopste isplati ovoliko maltretiranje?

Jesi raspakovao taj fastboot rom? Adb ti podešen? Usb debugging?

Nemoj flash and lock ići, zakljucaces bootloader. Imaš tamo opcije da oznacis.

skinuo sam pogresan rom, imaju dve verzije za fastboot i recovery, uglavnom onda mi je izasao error:"Flash circlist error", za to je resenje da se stavi folder u npr D:/xiaomi
sad se trenutno flesuje pa valjda nece da zakuca

Jedno pitanje da se ne mucim ako neko zna, da li moze custom rom da se flesuje sa miflash ili moram da instaliram twnp?

Haha bas sam nasao kad cu da flesujem betu

da li neko zna, da li moze da se podesi da kad podignem gore ulazi kao na devetki u google a ne kao sada u browser?

Poslednja izmena:
Probaj settings > installed apps> default apps

Ja sam pre 3 dana instalirao global betu, da li je pametno vracati se sad na global stable kad je izasla 10ka ili da ostanem na beti?

Ako ti sve lepo radi onda ostani, jer ništa ne dobijaš ni ne gubiš?
Jel moguće da su na 10 izbacili podešavanje za ''show carrier name''? Navikao sam ako mi je isključen net da nema nikakvih ikonica

Jel moguće da nisu ubacilu portret mod za prednju kameru? :D Tj. može da se klikne na portret dole kao i za prednju kameri ali ne menja ništa sliku, i dalje je regularna bez zamuljane pozadine...

Pa 6A moje mame od 110e ima pravi portret mode za prednju kameru...

Poslednja izmena:
Na beta rom portet radi bez problema...

Mi Note 3 via Tapatalk

Kod mene radi na zvanicnom romu

Jel moguće da nisu ubacilu portret mod za prednju kameru? :D Tj. može da se klikne na portret dole kao i za prednju kameri ali ne menja ništa sliku, i dalje je regularna bez zamuljane pozadine...

Pa 6A moje mame od 110e ima pravi portret mode za prednju kameru...
To je bio problem prve bete od pre mesec - dva odmah na sledecoj ispravili su to.... Ako ti je stabilizacija ok na video onda da znas da su smao uzeli prvi betu stavili kao stable build i izbacili. Toliko bagova samo projavili jedan nisu ispravili. Dosta nas diglo ruke od beta programa.

ja cu realno da se vratim na 9.1.4.0, nista nije falilo romu, radio xposed, sve ferceralo u 16... iskreno ova 10ka je sva cartoony do zla boga, bas mi se ne svidja... i ovaj pulldown menu sto je kao 5x1 pa se pretvori u 4x4, ko je to smislio treba ga ispaliti iz topa...

Da li neko zna kako da se resim record notifikacije posle poziva? I ranije mi je bilo ukljuceno da uvek snima pozive ali sad mi posle svakog poziva ostaje notifikacika sa snimljenim pozivom...

Face ID ima ako lrebacite na region Indija. Koliko god da ga hvalili MIUI nije predvidjen ni pravljen za regione koji nisu Kina i Indija.

Ja cekam da LOS izbaci kompletan PIE build i da ga Dian portuje i caoooo MIUI. Mada ima dosta opcija koje mi bas odgovaraju.

Dimi da li mozda znas da li LOS ima dualne aplikacije? Posto mi je to i snimanje razgovora koje radi savrseno na miui najbitnine. I da li imas neko lepo objasnjenje za nas neuke za instaliranje twpr-a?
Face ID ima ako lrebacite na region Indija. Koliko god da ga hvalili MIUI nije predvidjen ni pravljen za regione koji nisu Kina i Indija.

Ja cekam da LOS izbaci kompletan PIE build i da ga Dian portuje i caoooo MIUI. Mada ima dosta opcija koje mi bas odgovaraju.

Vrh Dno