Jedno pitanjce, krenuo sam da otljucavam bootloader, pisalo je da sacekam 72 sata za odobrenje, sada kad je proslo i dan vise aplikacija mi unlock uopste ne konstatuje telefon, kao da nije prikacen...
USB driver instaliran, USB debugging ukljucen, PC vidi telefon samo ga Mi Unlock ne konstatuje.
Izbacuje neki error -1
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
da li neko zna, da li moze da se podesi da kad podignem gore ulazi kao na devetki u google a ne kao sada u browser?
To je bio problem prve bete od pre mesec - dva odmah na sledecoj ispravili su to.... Ako ti je stabilizacija ok na video onda da znas da su smao uzeli prvi betu stavili kao stable build i izbacili. Toliko bagova samo projavili jedan nisu ispravili. Dosta nas diglo ruke od beta programa.Jel moguće da nisu ubacilu portret mod za prednju kameru?Tj. može da se klikne na portret dole kao i za prednju kameri ali ne menja ništa sliku, i dalje je regularna bez zamuljane pozadine...
Pa 6A moje mame od 110e ima pravi portret mode za prednju kameru...
Face ID ima ako lrebacite na region Indija. Koliko god da ga hvalili MIUI nije predvidjen ni pravljen za regione koji nisu Kina i Indija.
Ja cekam da LOS izbaci kompletan PIE build i da ga Dian portuje i caoooo MIUI. Mada ima dosta opcija koje mi bas odgovaraju.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari