Jesi ažurirao fon? Nestao ti root posle ažuriranja a yt se abdejtovao preko play prodavnice na zvaničnu verziju ili je nestao modul sa sve magiskom. Odradi root ponovo. Bilo je novo ažuriranje magisk-a juče na v18. 0.Cudnovata situacija, nestao youtube vanced, vidim ja rupa u ikonama i sad razmisljam sta je tu bilo ono yt...i nmg ni magisk da nadjem, i nadjem magisk ali manager valjda pa nemam ono gde mogu da instaliram aplikacije, module i sta vec...kako je i gde sve nestalosta se desilo prosvetlite me..nisam pio sinoc.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ja kad sam bio na tom mcaosp, kad flesujem magisk, onda telefon poludi, nema čitav status bar, Navigation bar takođe se promeni... Inace nez magiska je sve ok.. Sta li je problem?Ja jučer opet malo da probam .eu rom i nakon pola sata nazad na mcaosp.
Jednostavno ne paše [emoji16]
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Koje addonove imaš u magisku? Meni se ništa takvoga ne događa. Jučer baš stavio zadnji v18 i niti neznam da ga imam. Mob radi ko vurica.Ja kad sam bio na tom mcaosp, kad flesujem magisk, onda telefon poludi, nema čitav status bar, Navigation bar takođe se promeni... Inace nez magiska je sve ok.. Sta li je problem?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ne možeš. Brikovaces telefon. Mada mozda da vidiš non arb da flesujes ali proveri. Regularno ne može.
Imam Note 5 od jula, i skroz sam zadovoljan. Ali mi nije jasno šta se dešava sa Panorama mod-om kad se fotka, pa slika je veličine ~ 1MB i naravno loša. Pa za panoramu treba da je veći fajl a ne manji. Moj stari HTC iz 2013 ima bolji Panorama mod nego Note 5. Da li je tako kod vas ili nešto čudno kod mene?
Osetno je losija stock kamera na eu romu nego na globalu.Zato samo gcam-sije kako slika.Kod mene je 8.7mb i kvalitet je katastrofa, nije ništa bolje ni na fotkama. Jedino preko gcam budu dobre fotke. Ne znam šta su uradili sa ovom stock aplikacijom. Na eu stable romu sam.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Imam onu gcam sa night sight i na njoj prednja ne radi uopšte ali je zato zadnja odlična (osim panorame) i u zatvorenom i pod lošim svetlom. Ne može da se poredi sa stock jer kad zumiram sliku mnogo je jasnija sa više detalja. Ovo sa stock kamerom mi se dešavalo i kad sam kupila fon pa je onda jedan update sredio lepo i posle opet loše (osim napolju). Šta joj bi sad sa portret modom nemam pojma (radi ali nema zamagljivanja pozadine), ništa nisam dodavala (eu stable 10.0.2.0 i miui camera V2 mods for whyred).@ Bojilica
Ja sam na stocku od prvog dana, kad ima svetla slike su odlične, kako se količina svetlosti smanjuje tako se fali kvalitet slikanog. U stanu kad su klinci u pokretu ispadaju pod svetlom kao vostane figure, kad je svetlo ckiljavo slika je mutno crna, i ne vidi se ništa maltene. Ja verujem da si mozda nesto poremetila kad si romove menjala, cim te zeza i *****ava. Svi modovi rade odlicno i na prednjoj i na zadnjoj, Panoramu nisam koristio.
RN 5
Kako ti radi 6.1? Meni dosta laga da tako kazem, vise koristim 5.1 jedino kad slikam night sight 6.1...Imam onu gcam sa night sight i na njoj prednja ne radi uopšte ali je zato zadnja odlična (osim panorame) i u zatvorenom i pod lošim svetlom. Ne može da se poredi sa stock jer kad zumiram sliku mnogo je jasnija sa više detalja. Ovo sa stock kamerom mi se dešavalo i kad sam kupila fon pa je onda jedan update sredio lepo i posle opet loše (osim napolju). Šta joj bi sad sa portret modom nemam pojma (radi ali nema zamagljivanja pozadine), ništa nisam dodavala (eu stable 10.0.2.0 i miui camera V2 mods for whyred).
Na stock opciji tj kod mene kad ukljucim Portrait mode, i približim se više neg mu treba da valjano zumira, on fotku napravi ali nema zamucenja, mozda je do toga [emoji848]Imam onu gcam sa night sight i na njoj prednja ne radi uopšte ali je zato zadnja odlična (osim panorame) i u zatvorenom i pod lošim svetlom. Ne može da se poredi sa stock jer kad zumiram sliku mnogo je jasnija sa više detalja. Ovo sa stock kamerom mi se dešavalo i kad sam kupila fon pa je onda jedan update sredio lepo i posle opet loše (osim napolju). Šta joj bi sad sa portret modom nemam pojma (radi ali nema zamagljivanja pozadine), ništa nisam dodavala (eu stable 10.0.2.0 i miui camera V2 mods for whyred).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari