Ugrejaće bilo koja. Preporučio bih mu Mission 12, ali je spomenuo veću cenuTo ce mu ugrejati Mission/Lomo kao iz sale, nema potrebe za skupljom klimom.
Moja preporuka je uvek klima koja nudi vise, a Gree ima grejac kompresora i wi-fi bez doplate.
Viola ima grejac kompresora i grejac odvoda.
U tom slucaju srecno s kupovinom LG-ja.@sajber, ne krecem ja nikako sa nekim pricama udeo u prodaji klima uredjaja je inace dobar http://www.digitaljournal.com/pr/3744183, ako ne znas da napomenem da Midea koja pravi klime, pravi jos dosta toga, pa skoro kao i Lg ( Frizideri, ves masine, mali kucni aparati itd ...) https://us.midea.com/category/Commercial-Kitchen/Commercial-Microwave#
imas listu proizvoda na sajtu, tako da ta prica nista ne znaci.
Problem sa elektronikom, verovatno da, neki modeli (pravljeni u turskoj inace), a zar nije i fujitsu imao sa nekim modelima problem, pisalo se i za toshibu da su jeftini modeli (mirai) tu u rangu kineza.
Nemojmo ljudi da pisemo nesto sto nije istina, Lg pravi solidne klima uredjaje i sigurno je iznad kineskih proizvodjaca, i trebao bi sa cenom da bude izmedju kineza i japanskih proizvodjaca ali nije.
Da fujitsu nema tako dobru cenu kod nas kupovao bi se sigurno dosta vise. Za taj model koji se navodi je Ok cena i on je u rangu LMCA modela kod Fujitsu, slicno kosta i slicnih je karakteristika i sigurno je bolji izbor od kineske midee.
U tom slucaju srecno s kupovinom LG-ja.
Tapatalk from Poco loco
Midea pravi klime. LG pravi sve i svasta. Vidis gde je problem? Poredis proizvodjaca bele tehnike i proizvidjaca klime. Imam i ja LG ves masinu ali u zivotu ne bih kupio LG klimu, kapiras sad? Isto tako ne bih kupio ni LG telefon, previse kvarova.
LG ima problem s elektronikom, to se bar ne krije. Klime su im dizajnerske, poenta im je da budu lepe a ne dobre. Cenovno su preskupe za bilo kakvo poredjenje s iole krstenom klimom. Kad sam uzimao klimu drugar mi nudio LG 18-icu od 150K za 90k, ljubazno sam se zahvalio i kupio Nocriu po regularnoj ceni. U temi nema nijednog clana koji je makar u sali predlozio bilo kakav LG. Pametnom dovoljno. Mislim da je dalja prica suvisna, ne treba uopste davati LG-u na znacaju u ovoj temi. Ako imamo temu o beloj tehnici nastavicemo tamo
Tapatalk from Poco loco
Nama je crklo 8 ili 6 (ne secam se koliko tacno) 12 LG "ogledalo" inverter klima od 1200e po komadu. Ne bih ni znao da skoro nisam pitao caleta.Čitam i ne verujem šta čitam
LG imam frižider iz 2005 i još radi bez greške, NoFrost model.
Klima obična (ona *DAO*, BIO) iz 2007 isto još radi kao i prvog dana.
Klima ista takva radila bar 4 godine bez gašenja (dodat neki presostat da može da radi non-stop) hladila server sobu, od 5 ostalih u kancelariji jedina bila skoro bez problema.
Sad u novom ofisu montirali LG VRF v5 i hladi i greje 650kvm.
I sad baš ovih dana gledam za kuću neku inverter, za spavaću + dečju sobu i upitam se da ne grešim što opet gledam LG, kad ono saznam da je LG njesra jer pravi i ostalo.
A pola foruma furalo Nexuse od tog istog LG-a??
aj sad šta da gledam, LG ili neke druge? u Temišvaru bude na akciji upola cene a košta manje nego što sam platio obične klime pre 5 ili 10 godina, da ne pričam ono đubre od Galanz Kudo i Venting zamensku spoljnu za koju se instalater kune da je ista mašina u pitanju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari