Iskljuci i feel nek radi po usisnom vazduhu.Ne znam je li pothladjen zid i kako je to jednog dana pothladjen a drugog dana nije a iste su temperature spolja , meni stoji konstantno na 23c ukljucena funkcija I FEEL
A sta se desava ako je zid podhladjen?Da nije pothlađen zid na kome stoji unutrašnja?
Probaj bez i feelNe znam je li pothladjen zid i kako je to jednog dana pothladjen a drugog dana nije a iste su temperature spolja , meni stoji konstantno na 23c ukljucena funkcija I FEEL
Gde si Cimo, kako je? Sta kazi Midea-e, kako rade?
Meni Midea od jutros bas lepo trosi![]()
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Koje to merače struje koristite?Kod mene se upravo završilo 7 dana hladnog talasa, klime su potrošile ~100 kWh više u odnosu na procenu pre zahlađenja. Na grafikonu se prikazuje ukupna potrošnja domaćinstva (distribucija meri svakih sat vremena), vidi se lepo razlika između dnevne i noćne potrošnje, kad osim klima u principu nema nekih drugih većih potrošača, rade još frižider, zamrzivač, i po koje svetlo. Novemar i pored toga prilično topao, biće manja potrošnja od prošlogodišnje.
Pogledajte prilog 261349
Pogledajte prilog 261350
@Milan85
Znaci to je 800W po satu? To je ok skroz. I da, ja imam istu potrosnju ali imam izolaciju od 5cm demit fasada i tavan je 5cm stiropora koji je zatvoren lepkom i mrezom, ploca je debela muski, sad ima oko 40cm ukupno. Inace nadimak mi je Alf a ovo DJ je stari posao, pustao muziku nekad (17 godina).
@Corvus Corax
Ja imam dobre drvene prozore Slavonski hrast, stakla su dupla ali i kod mene se pri dnu orosava jer je tu najhladnije. To je na prozorima gde nisam postavio drvene kapke (nemam roletne) koji su 3.5cm debeli. Gde ih imam, orosavanja nemam jer je to kao drugi termoprekid da kazemo, jedan je u staklu. Prozori dihtuju odlicno. Jedno od resenja je da zalepis puckavu foliju onu sa baloncicima i tako napravis termoprekid. Meni su spoljna vrata sa staklima koja nemaju termoprekid, to se bara pravila ispod kad su minusi cak i kad lozim centralno. Zalepio foliju i prosle zime a ni sad nema ni kapljice. Sad cu da slikam pa cu da editujem.
![]()
Brat ima problem sa nenormalnom kondenzacijom na prozorima.To jeste, ne vidi se napolje mada kako je kratak dan ja zatvorim kapke cim se smrkne, sta da gledam mrak, kisu, samo me ubija psihickiAko je suncano kao sad ok ali vecina zime je tmurna, ja kad se smrkne gledam TV, radim neki servis ili igram nesto.
Stepen orosavanja je valjda ispod 16c na povrsini stakla. Ono sto je neverovatno je da se staklo bez termoprekida ne znoji kad sam stavio foliju a staklo koje ima termoprekid ima znojenje naravno bez folije. Ispada da folija ima bolje svojstvo izolacije od duplog stakla.
Malo izmenjena Midea.Kakve su carrier klime?
Huawei mate 10 lite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari