Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
izgleda da neradi sajt mts banke valjda je odrzavanje sistema.valjda ce uskoro proraditi jer treba da uplatim instant iz druge banke.

Ни ја нисам могао да се улогујем,али је сад прорадио.

Bio u pošti da uplatim na svoj račun u MTS banci i naplaćeno mi je 56din provizije
Zar ne bi trebalo biti besplatno?

Trebao sam broj računa da stavim kao poziv na broj?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nekoliko meseci sam u banci i uopste nemam lepo misljenje o banci ili pokusaju od banke. Ljudi koji rade u ekspoziturama jesu ljubazni ali pojma nemaju. O ponudi banke sam vise stvari saznao ovde na forumu i sajtu banke nego od samih zaposlenih. Kartice sam cekao mesec dana, dobio ponudu za kredit koju sam prihvatio i kada sam zavrsio svu potrebnu papirologiju ispostavilo se da doticna banka nema ugovor o poslovanju sa mojom firmom. "Javljamo vam za 2-3 dana" koji se pretvore u 15 i na kraju vam ne zavrse nista i to nekoliko puta. Mozda neke stvari jesu povoljnije nego kod drugih ali su krajnje neozbiljni tako da ih najverovatnije napustam.

Sent from my WAS-TL10 using Tapatalk

Ako staviš u poziv na broj svoj račun onda je besplatno a ako uplaćuješ direktno na taj račun onda ima provizija.

• Like
Reagovanja: M J
Ne mozes "uplatiti direktno na racun iz druge banke", to je prenos/placanje iz druge banke, i tako se tretira. Iako mozda i neki tarifnik to zove uplata, ona to nije.

Spasic, nijedna banka nema ugovor sa maltene svim firmama. Izuzeci su stvari tipa VIP i SoGe, Delta i Intesa (mada mislim da to vise nije slucaj, ali bilo je dok je bila Miskova). O cemu li oni pricaju, samo oni znaju :D

Znao sam da sam negde ja pogrešio ali na šalteru nisam imao vremena da mislim o tome a i salterusa ni malo nije pomogla.

Naravno, jasno mi je to...
Ja sam trazio pomoc od nje, ona kaze da nema pojma za mts banku (mada mi je delovala neubedljivo) i ja platio proviziju... skola se placa :)

Info :
mtsBanka
Obaveštavamo Vas da će 26.11. usled unapređenja performansi postojeća mBanking aplikacija biti zamenjena novom. Dobićete SMS od kog trenutka je nova aplikacija dostupna

Sjajno. Bas na Cyber Monday. Jos ako nova aplikacija ne bude radila koji dan. Kad amateri na dan koji ima mozda najveci promet u godini menjaju aplikaciju.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Važno da kartice rade to ne bi trebalo da ima veze sa aplikacijom

Pa naravno da nema veze.

Ni prosli put nije bilo veze sa karticama pa ipak nisu radile ;)

Koja je nova aplikacija?
Sjajno. Bas na Cyber Monday. Jos ako nova aplikacija ne bude radila koji dan. Kad amateri na dan koji ima mozda najveci promet u godini menjaju aplikaciju.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ja sam ažurirao, i prilikom logovanja izbacuje grešku.

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Može li jednom nešto u ovoj zemlji da proradi iz prve? :(

Hah baš su sredili aplikaciju, iskaču neprekidno popup ovi ''pokušajte ponovo''.

Ја нисам добио најављену поруку али сам ажурирао и све ми је исто. Нормално се улогујем и не видим неку разлику.

Sad je proradilo.

Isto, proradila.

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Osim što nije radila aplikacija, nije radilo ni podizanje keša na bankomatima...
Sad je proradilo, ali za na na ios i dalje nema nove aplikacije. A stara ne radi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poštovani, molimo da preuzmete novu mBanking aplikaciju za Android jer stara verzija više nije u funkciji. iOS verzija stiže uskoro. Hvala na strpljenju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno