Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kraj godine je još dalekoooo

Saj.. ti kupuješ ltc?
;)

Kupovacu ;)
Ne jos, nije vreme za kupovinu. Ima vremena do polovljenja, imabi vremena da pada jos. Cekam dno. Cenim da bez problema moze 25$, nije iskljuceno ni ispod 20$ ako nastavi ovako da pada.

Tapatalk from Poco loco

Danima pricam da je to neminovno. Sad polako idemo ka onih 3K za koje se pola ljudi smejalo Studentu i ekipi. Sad cete valjda poceti ponekad da slusate one malo iskusnije.

Ma nije problem sto ide dole nego sto ne uradi jos jedan krug pa da okrenemo i zapecemo i sa gornje strane. ;)

@Simke
Veruj mi da nisu, jos se nadaju, vecina njih ce odustati kad cena dotakne dno pa se malo stabilizuje.

@Saj
Neće to tako pravolinijski nastaviti dole.. znaš i sam kako se radi.

Pa bogami...po TA nije trebalo ni da ide do 4k u ovom krugu nego bounce pa jos jedan potop i konacna kapitulacija i pocetak akumulacije za sto je najrealniji tajming bio Q2 2019, a ono ne da se sjurilo na cetvorku nego prosviralo ko kroz sir.

Ocigledno da je sentiment toliko negativan i mracan da uopste nije nemoguc i pad na nivoe koje niko nije ocekivao i brzinom koja nije bila "realna".

@Saj
Neće to tako pravolinijski nastaviti dole.. znaš i sam kako se radi.
Naravno da nece, znamo dobro ali za sada idemo jos dole dok ne naletimo na neki otpor.
Kako god da okrenes buranija mora da se otrese, ljudima treba da se ubije volja za kriptom. U nekom trenutku ce i da skoci malo ali dno se trazi u svakom slucaju.
Najbolje je sedeti u dolarima do daljeg, ne kupovati jos.

Tapatalk from Poco loco

Nadam se da je još neko iskoristio mogućnost zarade na BCH takmičenju dva novčića, ono što sam savetovao u zadnjem postu. Da će biti sjajnih oscilacija za hvatanje, a sada i konstantno rasta pogotovo SV.
Ako pogledate uporedo chartove za SV, ABC I BTC, evo bas sad trenutno je toliko očigledno da je pad BTCa krenuo i nastavlja se shortovanjem od strane veoma moćnih BCH tabora. Lepo su prodavali BTC koji imaju za višu cenu i kupovali na nižoj, i time ubijali dve muve: shebavali omrazeni BTC obarajuci mu cenu, a sticali još veću količinu istog koji im služi samo da pumpaju svoju BCH verziju i takmiče se da konkurentom. Jako perfidan plan koji uspeva već dve nedelje, iako je izgledalo drugačije prvih par dana: BTC ugled pada, BCH raste + međusobno se bore za primat.
Svi su otpisivali BCH ali malo iskusniji su ipak pamtili cenovni show koji je BCH napravio kada se otkinuo od BTC i znali su šta je u stanju da uradi. Isto ovako je prošle godine delovao BCH u samom startu, kao njesra, ljudi ga prodavali budzasto, ali kad se ritnuo, onda je otišao u nebo, i to ne jednom.

Drugo, I sa druge strane, ovoliki volume da bi se cena oborila za 300 dolara sa 4200 na 3900.. Ipak mislim, Nemojte se nadati da će pasti na 3000. Ne verujem, upravo ASIC moćnici neće dopustiti da cena BTC ide ispod isplativosti kopanja

Asic mocnici vec imaju nenormalne kolicine novca u steku i sta ih kosta da malo obore cenu i pogase ostale i da pritom ostanu sami da kopaju? Postoji tu mnoooogo scenarija koji naizgled nemaju veze s mozgom ali su izvodljivi.

Tapatalk from Poco loco

Pocinjem da zavaram shortove od januara-februara..kupujem sve ispod 4k

@igysa

ma sta kazes [emoji23] samo napred sa bch-om i pisi kad stignes

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne razum čemu se smeješ. . Da li si pratio cenu abc a posebno sv bcha? Zar ne vidi da je SV jedni novcic koji konstantno raste zadnjih par dana a da ima veliki volume? Ja sam se pozvao na moj post od 17tog gde sam rekao je rat BCH novčića prilika za zaradu, klackalice i da će SV uzvratiti udarac. Šta nije jasno? Ako to nije bila prilika za zaradu onda ne znam sta je u ovim teškim vremenima za crypto.

^Simke gubis poentu, covek ne spori da je scam ali je cinjenica da je moglo da se zaradi.
Sto opet znaci da moze i jako da se izgubu a ti postujes bas ko da si izgubio silnu lovu na njemu.

Poenta je da ti risk/reward bude sto bolji ako se trejduje, zar ne? Bila je dobra prilika za short pred sam fork, i pisao sam o tome kad je cena bila presla 600$ i do samog forka. Sad je sa oba ta nova novcica cista kocka. Ulaziti uopste sad u bilo koja od ta dva novcica je isto kao i gadjati cist broj na ruletu, pa ko voli da se kocka, postujem :D

Poslednja izmena:
Poenta je da ti risk/reward bude sto bolji ako se trejduje, zar ne? Bila je dobra prilika za short pred sam fork, i pisao sam o tome kad je cena bila presla 600$ i do samog forka. Sad je sa oba ta nova novcica cista kocka. Ulaziti uopste sad u bilo koja od ta dva novcica je isto kao i gadjati cist broj na ruletu, pa ko voli da se kocka, postujem :D

Ne čitaš, ne slušaš.. Ali to je normalno na ovom forumu..lepo sam naglasio da sam pisao sam to još 17tog, da će biti dobra prilika za zaradu. Eto SV otišao jedno 250% gore od tada a tebi smešno. A ABC osvilovao vrlo lepo na dnevnoj bazi pa je sve scam.
Scam coini su neki shitovi koji se pumpaju par dana, pa se onda dampuju žestoko. Iza ovoga stoji užasno jaka ekipa koja je preusmeravalwa kopanje u petahashima, nodove! što je zahtevalo shortovanje bitcoina koje imaju. Pomerili su čitav kripto svet. Eto možda je to baš loše da, ali nije scam nego jedna od žešćih akcija manipulacije u kriptosvetu ikada.

Ne čitaš, ne slušaš.. Ali to je normalno na ovom forumu..lepo sam naglasio da sam pisao sam to još 17tog, da će biti dobra prilika za zaradu. Eto SV otišao jedno 250% gore od tada a tebi smešno. A ABC osvilovao vrlo lepo na dnevnoj bazi pa je sve scam.
Scam coini su neki shitovi koji se pumpaju par dana, pa se onda dampuju žestoko. Iza ovoga stoji užasno jaka ekipa koja je preusmeravalwa kopanje u petahashima, nodove! što je zahtevalo shortovanje bitcoina koje imaju. Pomerili su čitav kripto svet. Eto možda je to baš loše da, ali nije scam nego jedna od žešćih akcija manipulacije u kriptosvetu ikada.
Kamo sreće da je 250%... Tačno 295% rast od 23.do 26.11.

F1

Za sledeći vikend ispod 3050$...
Slijedi nikad duži decembar.

Duga je godina...

Nismo probili $3650 (pratim finex) upravo se odbilo...da vidimo dokle ce ici, $4200 vrlo bitan level

Sve je moguce, brzo se strmoglavio skoro za 3k za kratko vreme

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno