Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako cena krene značajnije na gore svi ti što neće da "pipaju" kripto će okušati sreću ponovo...

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

@dzonikg28
opet mracis, pukli su pare oni koji nisu bili strpljivi i koji panice. da si kupio BTC (ili bilo koji crypto) bilo kad pre Avgusta 2017 bio bi u plusu. Ista situacija kao i 2014 god, svi smo mislili da oni koji su kupili tad na ATH ~1100$ da su pukli pare i da su se tesko *****ali.. a sad se ispostavlja da je to vise nego dobra cena, cak sta vise svi sad prizeljkuju tu cenu da se napune, ostaje nam da vidimo da li ce tako biti i sa ovima koji su kupili sad na ATH~20k$, vreme ce pokazati... samo pozitivno .. :)
(ovo nije finansijski savet :d)

@dzonikg28
opet mracis, pukli su pare oni koji nisu bili strpljivi i koji panice. da si kupio BTC (ili bilo koji crypto) bilo kad pre Avgusta 2017 bio bi u plusu. Ista situacija kao i 2014 god, svi smo mislili da oni koji su kupili tad na ATH ~1100$ da su pukli pare i da su se tesko *****ali.. a sad se ispostavlja da je to vise nego dobra cena, cak sta vise svi sad prizeljkuju tu cenu da se napune, ostaje nam da vidimo da li ce tako biti i sa ovima koji su kupili sad na ATH~20k$, vreme ce pokazati... samo pozitivno .. :)
(ovo nije finansijski savet :d)
To sto pricas je kocka..znaci kripto je postao samo kocka ali od primene i posle ovoliko godina nema ni P ..tj sad se i manje koristi nego pre..cena je rasla jer su ljudi ocekivali da ce kripto da se rasiri i da ce pera mika zika da prihvati kripto...e pa cak i oni sto su pomisljali da prihvate sad im ne pada napamet.

To sto pricas je kocka..znaci kripto je postao samo kocka ali od primene i posle ovoliko godina nema ni P ..tj sad se i manje koristi nego pre..cena je rasla jer su ljudi ocekivali da ce kripto da se rasiri i da ce pera mika zika da prihvati kripto...e pa cak i oni sto su pomisljali da prihvate sad im ne pada napamet.

Sta u zivotu nije kocka?? otvaras biznis kockas se oce li uspeti ili nece, ulazes u akcije isto tako itd...itd... negde imas manje a negde vise mogucnosti i uticaja da ne izgubis, ali sve se svodi na neku veru, nadu i zelju za uspehom.
Tako je i sa BTC-om svi mi ovde manje vise se nadamo da ce sve ovo uspeti, na osnovu nekog istrazivanja donosimo neke zakljucke i konstantno diskutujemo i preispitujemo da li je ok ili ne, i na osnovu toga odlucujemo da li ulazemo jos ili bezimo iz ove price glavom bez obzira. Oni sto su usli na 20k, 10k pa cak i na 8k gledaju kako im se kapital drasticno smanjio, nisu sve izgubili ali su izgubili puno, e sad na njima je da odluce sta ce da rade (prodati ili HODL). ako prodaju pomirili su se sa gubitkom i to je to (kao berza), ako ne prodaju znaci imaju jos nade i vere da to moze gore. *mjau**mjau**mjau* istina je da je manipulacija BTC cenom velika ali to se zna i kod god da je usao u sve ovo zna sta moze da se desi tako da nema izgovora. Kad dodje regulacija onda ce se i manipulacije smanjiti a do tad srecno surfovanje

Mislim da apsolutno nisi u pravu sto se primene tice, sve vise i vise ljudi primaju BTC i rade sa BTC-om odnosno sa kriptom generalno.

EDIT: Ne znam da li mislis da svi koji su usli u BTC ne treba da snose nikakav rizik i da svi treba da budu milioneri? Da bi neko dobio neko mora da izgubi, tako u BTC tako je i sa akcijama a tako je i u zivotu

Poslednja izmena:
Ako neko ima neki info gde da se ulozi,a da si stalno u dobitku neka javi da i mi budemo milioneri.

Ulozi u bilo koje pogrebno preduzece, i bices stalno u dobitku a zavisno od grada mozda i milioner ;)

Znači da napravimo GraveCoin, ako njime plaćate 10% popusta na kopanje, proizvodnju i prevoz pokojnika :D

^ to to :)

Ulozi u bilo koje pogrebno preduzece, i bices stalno u dobitku a zavisno od grada mozda i milioner ;)
Sem ako ih vec nema milion, u tom slucaju ne bi zaradjivao dovoljno ni da otplati troskove poslovanja. Takodje, tu lokacija igra veliku ulogu a sve dobre su zauzete :D

Poslednja izmena:
Ranijeri preuzeo Fulham, sve pare da Fulham osvaja ligu sledece godine i mirni ste :)

Polako, tek ce da bude potop, ici ce u narednom periodu sig ispod 100$

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Sta u zivotu nije kocka?? otvaras biznis kockas se oce li uspeti ili nece, ulazes u akcije isto tako itd...itd... negde imas manje a negde vise mogucnosti i uticaja da ne izgubis, ali sve se svodi na neku veru, nadu i zelju za uspehom.
Tako je i sa BTC-om svi mi ovde manje vise se nadamo da ce sve ovo uspeti, na osnovu nekog istrazivanja donosimo neke zakljucke i konstantno diskutujemo i preispitujemo da li je ok ili ne, i na osnovu toga odlucujemo da li ulazemo jos ili bezimo iz ove price glavom bez obzira. Oni sto su usli na 20k, 10k pa cak i na 8k gledaju kako im se kapital drasticno smanjio, nisu sve izgubili ali su izgubili puno, e sad na njima je da odluce sta ce da rade (prodati ili HODL). ako prodaju pomirili su se sa gubitkom i to je to (kao berza), ako ne prodaju znaci imaju jos nade i vere da to moze gore. *mjau**mjau**mjau* istina je da je manipulacija BTC cenom velika ali to se zna i kod god da je usao u sve ovo zna sta moze da se desi tako da nema izgovora. Kad dodje regulacija onda ce se i manipulacije smanjiti a do tad srecno surfovanje

Mislim da apsolutno nisi u pravu sto se primene tice, sve vise i vise ljudi primaju BTC i rade sa BTC-om odnosno sa kriptom generalno.

EDIT: Ne znam da li mislis da svi koji su usli u BTC ne treba da snose nikakav rizik i da svi treba da budu milioneri? Da bi neko dobio neko mora da izgubi, tako u BTC tako je i sa akcijama a tako je i u zivotu

Prvo, kad otvoris biznis i ne uspes znaci da nisi dovoljno dobro odradio analizu pre pocetka, da si nesto propustio da vidis. U retkim slucajevima se desi nesto (citaj visa sila) sto nisi mogao da predpostavis u svim ostalim slucajevima si nesto propustio. Stalno se smejem kad cujem parolu "ne mozes da znas dok ne probas".

Drugo, problem sa crypto je sto on sigurno nece gore sve dok ti koji su ulazili na 8-10-20k ne izgube zivce i ne prodaju. ;)

ti su ispali do sad, svi do jednog [emoji3] sad se cekaju “veliki hodleri” koji ce prvi da popusti, plus 95% shitova sto i dalje drze skoro 50% marketa, a nemaju sta da traze. Bilo je lepo prosle godine dok su obecavali svasta, a niko od njih nije ni 100ti deo ispunio.
Nadam se da ce do proleca-leta krenuti polako da se cisti polako.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prvo, kad otvoris biznis i ne uspes znaci da nisi dovoljno dobro odradio analizu pre pocetka....

zato sam i napisao da se na neke stvari vise moze uticati, konkretno u ovom slucaju na otvaranje biznisa. Tu imas vise kontrole ali opet gomila stvari sa strane moze da utice na poslovanje. ali nebitno je sad to u celoj ovoj prici, navedeno je kao banalan primer .

Drugo, problem sa crypto je sto on sigurno nece gore sve dok ti koji su ulazili na 8-10-20k ne izgube zivce i ne prodaju.

Cenim da je vecina prodala do sada, oni koji do sad nisu prodali mislim da nece ni prodavati, znaci HODL. :)
EDIT: Mozda ovi sa 8k i mozda 10k do sad nisu prodali... , mada cenim da se dosta ljudi natovarilo na 6k posto je to kao bilo dno :)

Poslednja izmena:
MIslim da smo do sad naucili da na kriptu gubimo konstantno tako da vise nema sikiracije jer gubitak uvek zagarantovan

Jesmo to na - 0.10$ po karti kad se plati struja [emoji1787][emoji16][emoji1787]

Ide ovo još malo dole, pa onda opet dole...

Jesmo to na - 0.10$ po karti kad se plati struja [emoji1787][emoji16][emoji1787]

Paljenje samo nocu u jeftinoj struju...dok se ne prodaju karte..GPU majning is dead ...to pricam vez duze vreme ...90% algoritama je i onako na ASICU

A borko kupuje li kupuje, na svakom padu, jer sad ce da opali na gore, samo sto nije :d. 8k sigurno, a ako dodje do 10 samo ce nastaviti :d.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno