[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Sad ima da trzne gore naglo na 3920 i onda ide novi krug dole.
Tapatalk from Poco loco
Tapatalk from Poco loco
A borko kupuje li kupuje, na svakom padu, jer sad ce da opali na gore, samo sto nije :d. 8k sigurno, a ako dodje do 10 samo ce nastaviti :d.
Nešto mi govori da smo sve bliže [emoji1] [emoji1]zemljak kad ce na 3 cifre :d
Na pola puta u odnosu na pre 2 nedelje [emoji14]Nešto mi govori da smo sve bliže [emoji1] [emoji1]
Danima pricam da je to neminovno. Sad polako idemo ka onih 3K za koje se pola ljudi smejalo Studentu i ekipi. Sad cete valjda poceti ponekad da slusate one malo iskusnije.
Naravno da nece, znamo dobro ali za sada idemo jos dole dok ne naletimo na neki otpor.@Saj
Neće to tako pravolinijski nastaviti dole.. znaš i sam kako se radi.
@igysa
ma sta kazes [emoji23] samo napred sa bch-om i pisi kad stignes
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poenta je da ti risk/reward bude sto bolji ako se trejduje, zar ne? Bila je dobra prilika za short pred sam fork, i pisao sam o tome kad je cena bila presla 600$ i do samog forka. Sad je sa oba ta nova novcica cista kocka. Ulaziti uopste sad u bilo koja od ta dva novcica je isto kao i gadjati cist broj na ruletu, pa ko voli da se kocka, postujem![]()
Kamo sreće da je 250%... Tačno 295% rast od 23.do 26.11.Ne čitaš, ne slušaš.. Ali to je normalno na ovom forumu..lepo sam naglasio da sam pisao sam to još 17tog, da će biti dobra prilika za zaradu. Eto SV otišao jedno 250% gore od tada a tebi smešno. A ABC osvilovao vrlo lepo na dnevnoj bazi pa je sve scam.
Scam coini su neki shitovi koji se pumpaju par dana, pa se onda dampuju žestoko. Iza ovoga stoji užasno jaka ekipa koja je preusmeravalwa kopanje u petahashima, nodove! što je zahtevalo shortovanje bitcoina koje imaju. Pomerili su čitav kripto svet. Eto možda je to baš loše da, ali nije scam nego jedna od žešćih akcija manipulacije u kriptosvetu ikada.
Ne prizivaj. Sta ako bude :dmnogo je to zar nije trebalo da bude 3 cifre????
Koja godina? Ti si rekao u ovoj 3 cifre...Duga je godina...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari