Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Ljudi se obicno javljaju ako imaju neki problem, to sto nema postova puno nije lose, znaci da nema nikakvih problema. Ni ja ne znam kako izvlace toliko trajanje baterije, ja od jutra do uvece na wifi izvucim nekih 8h 100%-10% preko toga retko, znaci pricamo o trajanju tokom 24h i konstantno na wifi-ju. Signal dobar, osvetljenje nekih 40%, generalno sam zadovoljan sa baterijon ali one rezultate od po 10h na 2 dana nisam ima, ni priblizno tome. Mada ja ne biram kad ga punin, kad je na oko 20% stavljam ga, skinem ga nekad na 60%, nekad na 80%, kako kad.
10.0.4 trajanje baterije isto kao i pre.

Како да вратим фонт, ови нема пола наших слова.
U Themes applikaciji imas gomilu besplatnih fontova koje lako mozes da preuzmes i promenis font.

Послато са MI 5 уз помоћ Тапатока

Sutra ubacujem gcam na jedan RN5, da li je MGC_5.1.018_Urikill_vXXII sa najnovijim patchom još uvek aktuelan ili je izašlo nešto stabilnije i novije?
Ja sam urikill koristio zato što su mi mnogo bolje boje na njemu. Ne znam kako rade ove gcam 6, to vidi sa Coa Vasicem.

Jedno pitanjce, ima li neko problema na zadnjem Global Stable, "zaledi" pa se restartuje???

Meni se desilo 2 puta pre ove nadogradnje na 10.0.4

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Kod mene na prošloj verziji MIUI 10 isto tako dva puta, a na ovoj od nadogradnje 10ak puta, već počinje iritirati. (Global je model tel. 4/64)

Dal je moguce da sam siebao stock kameru sa ovim pecovima za gcam. Na eu stable romu Sam?

Poslednja izmena:
Jel ima nekog spasa sem reseta telefona? Ili da cekam novi build, uskoro ce valjda

Obriši patch iz magiska i reboot.

Probao sve. Neće. Moraću da pregazim [emoji17]

Jel ima neka pouzdana app za skrolovanje korišćenjem FP-a?

Samo da javim, da se uclanim i ja.
Presao danas sa RN4X na RN5 4/64 Global. ;)

Proslo vreme za edit. Evo me na 10.0.4.0.
Ne svidja mi se hehehe.
Prvo font/dpi mi sve nekako vece u odnosu na Miui9. Drugo, zasto mi u not. bar ne pokazuje imena SIM provajdera, i lepo da vidim dal sam na 4Gu, 3Gu..?
PS: Zapravo prikazuje samo na lockscreenu.

Poslednja izmena:
Možeš da smanjis dpi u developer settings imaš podešavanje.

Proslo vreme za edit. Evo me na 10.0.4.0.
Ne svidja mi se hehehe.
Prvo font/dpi mi sve nekako vece u odnosu na Miui9. Drugo, zasto mi u not. bar ne pokazuje imena SIM provajdera, i lepo da vidim dal sam na 4Gu, 3Gu..?
PS: Zapravo prikazuje samo na lockscreenu.
Meni prikazuje 3g i 4g gore pored signala za mrezu

Meni prikazuje 3g i 4g gore pored signala za mrezu

Da, prikazuje. Mada samo kad su mobilni podaci ukljuceni. Ma nikakav problem. Probao i ja FSG, evo igram se malo, ima laga, to je sigurno.
PS: Ma dugmici su zakon;)

Poslednja izmena:
Probao unlock bootloadera, nisam morao da cekam kod, jer sam ranije otkljucao RN4, ali moram da cekam 343h.
Ima li neki trik da se ne ceka? Mada mi nije ni problem, sacekacu.

Nema trika. Pre je moglo, pa kako se kome zalomi.

Pisao je neko da aktivni na MiUI forumu ne cekaju unlock.

Ma sacekacu, nije problem.

Pisao je neko da aktivni na MiUI forumu ne cekaju unlock.
Hmm... [emoji6]
6a9531fa4cb815ac97dd091390dffd6e.jpg

Koliki je "normalni" drain preko noci? Wifi i sync ukljuceni.

Nazad
Vrh Dno