Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
1bb3683f48198c57b499fce51bd5864b.jpg

Jer imao neko ovakav slucaj posto mi deluje da cu da otvaram dispute.

Imam ja, ali je proverena radnja, vec sam par puta narucivao od njih i tad su bili brzi. Ne znam sta im je sada. Ja cu ove sacekati, ali definitivno imaju neki problem(nemaju na stanju).
Ja sam narucio 11.11 , a taj status je od 14.11.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

@gicko

To je normalan status, još pošiljka nije stigla u neki poštanski centar ili je još uvek nisu obradili u poštanskom centru. Normalno za ovo doba godine kada se dosta naručuje pa je China Post zatrpan paketima. U ovo doba godine taj status može da stoji i dve nedelje pre nego što dobiješ drugi status.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Ma posle upale "ono sto ima ruku" pa sortiraju i ja sam dobio umesto cilindricne 18650 - bateriju za mobilni.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Kuku, kakav video, nije trebalo ovo ovde kaciti da izaziva nemir i nespokoj :d

Odužio se ovaj let. Pitam se da li je uopšte krenulo sa aerodroma? Plaćen fast shipping...

Imam 2 takve posiljke, odletele 6. i 7. i jos nisu sletele. Razumljivo je za ove od 11 pa nadalje, cudi me sta je sa ovima koje su krenule ranije.

ma to sto pise airline shiping nije uopste ni poletelo to ceka na nekom aerodromu

Pomerio se Nederlandjanin :)

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Pazario neke stvarčice sa joybuy 10.11. stiglo istom tom turom. Dobro je ispalo, ja sam se već pomirio da će upasti u praznični kolaps i da nema ništa od dostave sa ove strane godine.

China Post posiljke u Pekingu u proseku cekaju na utovar 3-15 dana !!!

Hahaha, u proseku 3 do 15, znači u proseku 9 dana? Zna se šta je prosek!

@ nidzesi

Bas si bukvalista :S::mad:

Ako ce ti biti lakse vecina posiljki u roku od 15 dana od dana pristizanja krene dalje iz Pekinga.

Do sada smo postavili sasvim dovoljno primera , pa da si gledao mogao si to i sam da zakljucis

1.
2018-11-02 00:10

Airline Shipment
2018-11-01 08:03

Shipped by airline

2.
2018-11-02 00:10

Airline Shipment
2018-10-31 05:54

Shipped by airline

3.
2018-11-03 00:10

Airline Shipment
2018-11-02 07:51

Shipped by airline

Ista stvar i kod mene, dve posiljke od 03.11.2018. nema promene statusa

Pomerio se Nederlandjanin :

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Damn, 24 dana od polaska do prispeća. Moj paket je tek danas dobio status da je u NL sorting centru, a kupljen 11.11, znači ima da se načekam.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Od 6 paketa koje sam porucio (2 komada 6.11. , 4 komada 10.11. ), juce na carinu stigla i prosla 2 komada od 10.11.

Jedan ide preko malezijske poste (RN...MY), i trenutno se nalazi u Kuala Lumpur. Ako je stvarno tamo onda mi je ludilo :D jer se paket udaljava od Srbije.

Imam jos jedan paket koji je naknadno porucen, ide preko singapurcana. Predat je 15.11. , a na 17track track24.ru stoji da je pokupljen 21.11. i 23.11. predat avio kompaniji.

@miki-bgd

"malezijac" ide uobicajenom trasom , zasto se cudis ?
Kuda idu "singapurcani" ???

Imam primer 5-6 porudzbina iz pokrajine Henan ( 2 prodavca - isti dobavljac ) , sve su isle preko Singapura i sve su stigle za 20-ak dana. Peking im je na 500-600km , Singapur 3500-3600km.

cn.jpg

Ima li neka bolja aplikacija za win/komp za praćenje?
Čini mi se da TrakckChecker ne radi kako bi trebao, kasni sa statusima, izostavlja ih!!!
App za komp ima opciju generisanja QR koda koji ona na telefonu može da skenira ali polja nisu kompatibilna, ispadne brže ukucati kod za prećenje nego skenirati ga...
Možda ima nešto bolje?

Kako vama uopšte stižu pošiljke, meni skoro ništa ne stiže i to već postaje veliki problem, mesecima. A čekam neke stvari kao ozebo sunce. Nekad davno bilo je kliknem i zaboravim i to se pojavi za neko vreme na vratima. Tako je bilo godinama, nikad se nije desilo da mi nešto ne stigne ni sitnice koje koštaju manje od dolar. A onda se ove cele godine sve promenilo.
Nije mi stigao neki usb ekstender/riser, pa termalne paste, dva daljinska za tv od 3 poručena. Oba puta neke gume za praćku, to prođe nekoliko meseci već me prođe i volja i zaboravim šta sam hteo. I najgore ne mogu da mislim stalno na to pa da pokrenem dispute u pravo vreme i natežem se s njima a nemam ni živaca više. I onda to istekne i ostanem bez novca. Neke bitne ležajeve čekam od 10tog oktobra. I još neke sitnice kasnije poručene ali ajde to možda stigne. Problem je što ništa nema praćenje i oni mogu komotno da ni ne pošalju, ne znam da li su postali toliko kvarni. A uvek biram prodavca koji godinama radi ima reputaciju i dosta prodatih primeraka.

I najbitnije, neki relej od $60 koji mi baš treba, poručen 24. oktobra, RG962119509CN i dalje ništa se nije promenilo od petog novembra?!

wESpUuM.png

Poslednja izmena:
Da, ove godine je ubedljivo najlošija situacija sa isporukom, ja sam već imao 2 spora otvorena zbog isteka roka od 60 dana i treći sam otvorio danas... One stvari što obično stignu za 25 dana sada nema ni na vidiku posle 35 dana.

Par nekih sitnica mi je stiglo jesenas/letos nakon čak 5-6 meseci od poručivanja (rekord), totalno sam zaboravio na to i mislio da je izgubljeno ili nije ni poslato.
Ali je kesica stigla oštećena, špric unutra slomljen i termalna pasta iscurela kao da je nešto pregazilo paket.

ZAR MORA NA SVAKOJ STRANI NA VRHU I NA DNU DA SE NAPISE GDE DA PRATITE POSILJKE ???

RG962119509CN
tek 31.10 je kreiran nalog , 3.11 paket je primljen u prijemni centar na teritoriji Pekinga , prebacen na aerodrom i od 7.11 je "zaglavljen" na terminalu u Pekingu

@miki-bgd

"malezijac" ide uobicajenom trasom , zasto se cudis ?
Kuda idu "singapurcani" ???

Imam primer 5-6 porudzbina iz pokrajine Henan ( 2 prodavca - isti dobavljac ) , sve su isle preko Singapura i sve su stigle za 20-ak dana. Peking im je na 500-600km , Singapur 3500-3600km.
Prvi put mi ide preko malezije, pa mi bilo malo neobicno da paket putuje "unazad" :D

Avion Hainan Airlines, let HU 7937 na liniji Peking-Beograd preko Praga uspešno je sleteo na aerodrom Nikola Tesla u 8:40 po lokalnom vremenu. Sretnim dobitnicima čestitamo ako je njihov paket bio u tom avionu.:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno