Pa kako da ti refundiraju nešto što nisi platio?[emoji3]
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Pa zbog toga to i govorim, poenta je da treba biti oprezan pri izboru prodavca da kupon ne bi propao.
Pa kako da ti refundiraju nešto što nisi platio?[emoji3]
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Pa,da li je ovo najbolji sajt za praćenje ili je svaki skoro isti ?I dali su sada praznici na Aliexpress pošto vidim gore na vrhu kada klikneš na tracking piše kao da su možda relativni praznici pa će možda kasniti paket.Sada neznam tačno šta li je u pitanje.@ ivanbass1
Ti si stalno prisutan , ali ocigledno ne pratis pazljivo
https://postal.ninja/en
Pogledajte prilog 260945
Hvala puno sasa022,znači da se ne nadam pre dva meseca za pakete jer pise da su praznici,ali sto je meni malo cudo sto su oni poslali pre praznika pa mi to malo cudno.@Ibrica
postal.ninja - ako ima mogucnost pracenja , zgodan je zbog toga sto skuplja podatke sa par mesta ( Aliexpress-Cainiao , zatim CN / SG / NL Post... i na kraju ako stigne u Srbiju PTT Srbija )
Vreme je praznika pa se mogu ocekivati guzve i kasnjenja - tako je svake godine od novembra do februara
@ivanbass1
Desi se da posiljka stoji 10-15 dana u Pekingu dok je stvarno ne posalju.
Imam primer od prosle godine - negde se zaturio paket i tek posle 50 dana je stvarno krenuo iz Pekinga i stigao u Srbiju ( posle oko 2,5 meseca od dana slanja )
E vala mi zao,ali sta da se radi,moram cekati.Sada nemam ni zelju da porucim na ovu akciju crni petak,jer cu cekati dva meseca,e to je lose.Dali ce nekada to ispraviti neznam.@Ibrica
Od 15 do 75 dana , pa kako ti se zalomi :S::d
Ja sam uzeo OpCom za mog Opela sa AE i super radi,to je bas za njih,kostao je nesto manje od 20$.Da li je neko kupovao auto dijagnostike sa Alija?
Ima li nesto jeftino 20-30$ a da moze da posluzi svrsi. Cisto da makar odprilike znas koji je kvar pre nego sto odes kod majstora da ne bude:,, jooj gde bas to najskuplje da ti crkne?!"
Ajde postavi link te koje si uzeo za Opela.Ja sam uzeo OpCom za mog Opela sa AE i super radi,to je bas za njih,kostao je nesto manje od 20$.
A imas i one univerzalne tipa Delphi,ali svakako bolje su one konkretne za neki model.
Recimo Delphi registruje neke greske,a OpCom pokaze jos koju vise.
Za VW je cini mi se WagCom i sl.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
Davno sam ja to uzeo,ima vise od godinu dana...sad imaju bolje i novije verzije koje kao sto rekoh podrzavaju modele do 2014.,pa to prvo gledaj kod kupovine (neki kinezi okace fotke na kojima se vide godine koje podrzavaju),moja je samo do 2010.,sto ti svakako ne savetujem sad da uzimas,suvise bajato.Ajde postavi link te koje si uzeo za Opela.
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Vazi hvala na odgovoru, treba mi za moj auto, sad cu da potrazim sa tim cipom.
To bi trebalo da je ovo, vidim na jednoj slici da pise taj cip.
op com V1.65 V1.78 V1.99 with PIC18F458 FTDI op-com OBD2 Auto Diagnostic tool for Opel OPCOM CAN BUS V1.7 can be flash update
https://s.click.aliexpress.com/e/bguacnCc
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
A sto se tice nasilne regeneracije DPF preko dijagnostike vrlo lako moze nesto da podje po zlu jer tu se u mestu vrti motor na visokim obrtajima gde nema adekvatnog hladjenja. A sto se tice ciscenja to je cista prevara moze da potraje 6 meseci i ponovo da zapusi a kosta kao 50% od cene novog DPF.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari