W
West83
Guest
Fujitsu ASYG-24LFC inverter ili Gree Viola 24.
Eliminacija. "Nema čoveka, nema ni problema"Jedino rešenje za pljuge je da se pušači eliminišu iz kuće, tu luftiranje ne pomaže, kuća smrdi kao piksla u svakom slučaju.
Ovo treba 'uramiti' u prvi post, da pročitaju svi pre postavljanja dodatnih pitanja.Zaključak glasi "18-ca nije za kućne uslove". Kad bi mi svih 60 kvm bilo bez unutrašnjih zidova, grejao bih ovom jednom 12-com. Naravno izolacija se podrazumeva. Ako nekome po proračunu treba 18-ca, neka prvo uloži u izolaciju. Kakvu-takvu. To je najpametnija investicija.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
I njemu odrzava temperaturu jako precizno kada je 40m2, lepo je napisao.@Xeroj82
Ispravi me slobodno ako grešim, ali tvoj i Milanov problem sa temperaturom je suštinski različit. Ti imaš offset, i koliko god da staviš na faljinskom, grejaće 2 stepena više i ODRŽAVATI tu temperaturu. To se lako reši podešavanjem offset-a preko dalhinskog, ili jednostavno postaviš 20C ona održava malko više i to je to. Kod Milana je problem drugačiji. On njemu se klima nakon odlaska u stand-by kasno pali, tj krene da greje kada je već hladno u kući. A gasi se tek kada pretera temperaturu. Tako da Milan ima oscilacije sobne temperature, što ubija komfor. Ja sam samo iz tog razloga vratio 3 kom Midea Mission 18 klima. Lošu modulaciju bih i preživeo, ali da mi je čas toplo čas hladno to ne sme da bude za toliku lovu.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari