Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Još samo kad ne bi izbacili SK iz ponude...:d

Opusteno ljudi, za desetak godina nece vise biti SD kanala, pa necemo vise da pitamo kada ce neki kanal biti pusten u HD formatu.

Drugari, budite bez brige, prošle nedelje je produžen ugovor za emitovanje Sport Klub kanala u Kopernikus kablovskoj mreži. Pozzz...:):):)

Na koliko godina? Provereno 100%?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Drugari, budite bez brige, prošle nedelje je produžen ugovor za emitovanje Sport Klub kanala u Kopernikus kablovskoj mreži. Pozzz...:):):)
Ako je ovo tacno onda ce i Arene biti u ponudi kod SBB-a.

Bilo bi lepo da je tako kao sto si ti napisao ali...

Ovo ako je istina, ima da izmirim sva dugovanja, i babi ubacim pink paket da gleda 24/7 zadrugu [emoji16]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Gde se njega seti[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Koliko se placa kablovska za treci tv? Kad sam potpisivao novi ugovor za veliki kucni paket ( samo koristim kablovsku) za treci tv je bilo dodatno polovina pretplate. A video sam na forumu neko je napisao 300 din. Da li to zavisi od lokacije posto je pretplata bila razlicita za razlicite gradove? P.S. I am from Vranje city.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Ako si uzeo sa internetom veliki paket tebi sleduju tri uredjaja

Poslato sa Nokia 5 uz pomoc tapatoka

Pa napisao je da samo koristi kablovsku...

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Ako si uzeo sa internetom veliki paket tebi sleduju tri uredjaja

Nisam samo koristim kablovsku. A net je MTS 20/2 paket. A sad mu dodje na isto posto ih je telekom kupio. Nisam zeleo kopernikusov internet jer nije stabilan u mom kraju. Ranije je net zezao (komsija) nestanak po nekoliko sati ili desetak pucanja u toku dana sto mi je neprihvatljivo. Videcemo sta ce sada biti mozda mi sami ponude kablovski internet. Mozda ce telekom sada srediti kablovski internet.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Izvinjavam se nisam pazljivo procitao post.
Moj jedini razlog uzimanja internet paketa kod njih je bio taj treci uredjaj. Doduse kad mi je istekao ugovor sa MTS- om koristim samo Kopernikusov internet

Skidao sam nešto sa skytorrenta i ne znajući aktivirao sam VPN. Sada mi neki servisi koje plaćam ne rade. Kažu da mi je blokiran IP. A postoji mogućnost da mi je statički IP kako su mi objasnili. Probao sam sa restartovanjem rutera, ali ne vredi. Da li neko zna kako da rešim problem?

Probaj da kontaktiras te servise(netflix jel?), i objasnis da si koristio VPN u druge svrhe. Znam da Netflix deli banane ako se koristi VPN na njihovom servisu.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Netflix i ott MaxxIptv. Rekli su mi da je do njih sve uredu i da je to moj problem koji moram da rešim. Da li pozivanjem call centra se ovakve stvari rešavaju?

U Lebanu ne radi kopernikusov fiksni.

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

I u Aleksandrovcu Arene u HD- u

Ono kad te kablovska toliko iznervira da se registrujes na forum...za Sport Klub drzim palceve (Sport Klub na tv-u - mir u kuci) Nego, sta bi sa tv1000?

Vredi li ovo nečemu?
0162.jpg
Razdelnik sa pojačivačem.

I mene interesuje ova stvarcica, da li bih dobio nešto bolji signal koji mi je na 7/100 i slika često užasno koči. Direktno sa bandere su stavljali u tv i ista priča... Jedino da nije do glavne veze sa bandere od preko puta..

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

Pojacace sigurno signal, ali i sum ako postoji. Trebalo bi ga postaviti na pocetak kabla gde je dobar signal da bi imao dobar efekat. Ja sam ga koristio davno i u pocetku nije bio los, ali relativno brzo pobrljavi pa nema nikakve koristi

U Svilajncu preksinoc od 1 do 6 nocu radjena optika ili sta vec, nema vise trokiranja i velikog jitter-a uvece od 19-21h kada je inace zezao. Puna brzina non stop.

Nazad
Vrh Dno