Situacija se menja iz sekunde u sekundu...
Nisam bio dugo vremena NA OVOM FORUMU. ČITAM OVE MOJE I VAŠE STARE POSTOVE I CRKOH OD SMEHA.
Situacija se menja iz sekunde u sekundu...
Arena sport ce krenuti sa tri nova kanala ARENA 6,7,8 I svi ce biti u HD formatu
Program novih Arena ce biti slican sadasnjoj petici, znaci bez celodnevnog programa.
Ako je ovo tacno onda ce i Arene biti u ponudi kod SBB-a.Drugari, budite bez brige, prošle nedelje je produžen ugovor za emitovanje Sport Klub kanala u Kopernikus kablovskoj mreži. Pozzz...![]()
Drugari, budite bez brige, prošle nedelje je produžen ugovor za emitovanje Sport Klub kanala u Kopernikus kablovskoj mreži. Pozzz...![]()
Nisam samo koristim kablovsku. A net je MTS 20/2 paket. A sad mu dodje na isto posto ih je telekom kupio. Nisam zeleo kopernikusov internet jer nije stabilan u mom kraju. Ranije je net zezao (komsija) nestanak po nekoliko sati ili desetak pucanja u toku dana sto mi je neprihvatljivo. Videcemo sta ce sada biti mozda mi sami ponude kablovski internet. Mozda ce telekom sada srediti kablovski internet.Ako si uzeo sa internetom veliki paket tebi sleduju tri uredjaja
Poslato sa Nokia 5 uz pomoc tapatoka
Drugari, budite bez brige, prošle nedelje je produžen ugovor za emitovanje Sport Klub kanala u Kopernikus kablovskoj mreži. Pozzz...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari