Ima li u Smederevu kanala na 706 MHz? Kad skeniram nalazi aktivan transponder ali nema kanala.
Evo ovako. Bio sam danas u korisnickom centru u Vlasotincu, tamo su mi rekli da se nadaju da ce vrlo brzo nakon prvomajskih praznika i Vlasotince i Leskovac dobiti nove digitalne kanale.
Posle sam zvao i korisnicki centar u Beogradu, operaterka mi je rekla da se intezivno radi na tome da i ostali gradovi dobiju nove digitalne kanale, vrse se razna podesavanja, povezivanja mreze... Nije mogla bas precizno da mi kaze, ali za otprilike mesec dana trebalo bi svi preostali gradovi da dobiju nove digitalne kanale.
u SM:
900 test 1 - AJ Balkans (698 khz)
901 test 2 - Pro Sieben De (698 khz)
902 test 3 - tve (698 khz)
904 test 4 - RAI 1 (698 khz)
svi kanali su u 16:9 i u 576i
stereo audio zvuk
Proradeli digitalnaDigitalni NE (NEMA CEO DAN).
Analogni DA.
Proradeli digitalna
Izgibio sam naduDa l'cemo ja i kolega mikianciki da docekamo...
u SM test kanali koji su bili aktivni zadnjih par dana, su danas popodne izbačeni iz sistema.
U Novoj Pazovi konačno pušteni Sport klub 1, 2, 3, i eurosport 1hd, i 2hd u digitalnoj formi.
Krajni-je vreme je bilo, ali bolje ikad nego nikad.:guitar:
Op samo sto ovo napisah umesto HRT 2 ulete PINK SERIJE!!! Svasta... U digitalnoj ponudi naravno. Prekinuse mi gledanje filma nikad nisu imali osecaj za dobar tajming...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari