Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

940d4c56de707ce00c835ca037cd21fd.jpg

Ovaj rom.

Potrebna mala pomoć... hoću da sinu uplatim total 2(telenor) zbog NBA league pass-a, između ostalog. Jel postoji mogućnost da se preko micro usb-a sa note-a 4 pusti slika na tv? Ako može, šta mi je potrebno (kablovi i sl)?

Potrebna mala pomoć... hoću da sinu uplatim total 2(telenor) zbog NBA league pass-a, između ostalog. Jel postoji mogućnost da se preko micro usb-a sa note-a 4 pusti slika na tv? Ako može, šta mi je potrebno (kablovi i sl)?

Moze bezicno preko miracast uredjaja, za vise informacija mozete da me kontaktirate u porukama. Preko kabla ne moze.

Mhl na hdmi. Ne znam da li podržava, ali trebalo bi.

Lepse su bar meni boje sa RN4 ali mi slike malo zrnaste kad se bar uvelicaju jaki za razliku od Samsunga kod koga su istoj situaciji zamuceni detalji. U svakom slucaju moj glas i dalje ide za Gcam i RN4.

Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk

Mhl na hdmi. Ne znam da li podržava, ali trebalo bi.

Redmi Note 4 ne podrzava MHL.

Ja i dalje na LOS 14, stok kernel.

Iskreno jos uvek mi sve radi kako treba (sem mailova koji ne ferceraju preko mobilnog neta, ne znam razlog :trust: ) cak nemam nameru ni da menjam.
Nemam nekog preteranog razloga a i mrzi me da se cimam sa romovima, valjda me smorilo to jos od HD2 kad je bilo svakih par dana flesovanje.

Instalirao sam AccuBattery, par ciklusa punjenja-praznjenja, verovatno treba i vise ...
Rezultati posle godinu i koji mesec koriscenja, iskreno nema sanse da je toliko, moja procena 80-85%

Prilozi

• Screenshot_20181116-101355.png
    Screenshot_20181116-101355.png
    182.2 KB · Pregleda: 87
Nemam nekog preteranog razloga a i mrzi me da se cimam sa romovima, valjda me smorilo to jos od HD2 kad je bilo svakih par dana flesovanje.

Kod mene je na HD2 flesovanje bilo na dnevnom nivou, od njega vucem tu bolest [emoji23]

Sent from my sub-etha-sens-o-matic

Ako ti je Smart TV pokusaj preko Wireless display (Settings - More). Prije je na MIUI 8 bila i skraćenica u vidu "Cast" opcije, izgleda sto je veći broj MIUI to ide na gore.

Dodata nova verzija kernela na drive. Sada je kompajliran sa Clang 8.0.4.

Dodao sam i custom made franco r15, sa POPP GPU mehanizmom, koji je Franco obrisao. r13 ramdisk init.rc podešavanja su primenjena, jer jedino odgovaraju kernelu. Probajte da uporedite sa official r15.

a794b680c31d526404313786a679cacf.jpg

Poslednja izmena:
Pitanje za sve: koji rom po vama ima najkraci odziv fp-a izuzev miui-a!?

Ja sam evo 6 dan na poslednjem CrDroidu 4.7.1 oreo verzija i otvara dosta brže nego los i aex. Build od 11.nov i fenomenalno radi. Ostajem definitivno na njemu.

Poslednja izmena:
Probaj da nađeš i ugasiš opciju "High contrast text".

Može slobodno. Ovaj je mnogo bolji.
Probaj pa javi kako radi kod tebe. [emoji4]

Koristim MICB (Camera booster) iz Magiska. Probaću ovaj novi.

Poslednja izmena:
Samsung senzor, 60fps, Gcam. Mnogo više šuma u low light uslovima. Možda onaj booster ne daje stabilnih 60fps, ali je nivo šuma manji.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno