Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Ako to rešenje radi trajno, onda super.
More bad news for our beloved mido, lineageos 15.1 will no longer have support for devices without maintainer, and after abhishek's desertion...

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=78113536
To je tačno, a i naporan je to posao za njega pored Poco-a i ispita. Telefon je dao ocu.
@Zile995 Oreo. Mislim da nema Pie...ili gresim?
Pie i da postoji, ne preporučujem ga jer pie romovi nisu dostigli nivo oreo romova.

Od orea sam napisao šta se održava i ima zadnji security patch.

Tako je. Mada, možeš probati i dotOS ako ti se svidja izgled ROM-a. Rom je dosta modifikovan.

Pored pomenutih romova,preporucio bih i RR rom..profi rom nema greske

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pa znas kako, nije mi bitan izgled (imam 30god pa sam valjda ostario[emoji16]) vec trajanje baterije, a video sam na YT video gde sa dotOS+franco izvlaci 11h sot na 2 dana usage. Ja svakako ne gledam toliko u ekran (max 3h dnevno), ali nije lose imati jos bolju bateriju ako vec moze.

Kako bese ono.. gcam bolje radi na nugat nego na oreo?

Poslednja izmena:
Jeste to što si video na YT okači mačku o rep. Ako možeš da imaš isti usage kao on, iste aplikacije, isti način života, onda ćeš izvući. S obzirom da svako koristi telefon drugačije... Tesko.

Naravno, apsolutno se slazem sa tobom. Kad sam spomenuo 11h sot-a mislio sam na to da mi je sadasnja situacija sa baterijom mnogo losa u odnosu na taj rezultat(+8h sot). Meni u toku noci na airplane modu ode oko 10%, a u toku dana ode baterija za cas.
Kad moram da nosim punjac sa sobom, a imam RN4 onda znas koliko je sati. [emoji4]
Svakako bilo koji rom da ubacim bice bolje jer ne moze losije nego sad.

Ako ode u ap modu 10% znači da je baterija ćao. Probaj još ovo sto Žile preporučuje. Ako bude isto, ne gine ti nova baterija.

Da li je ovo ok stanje baterije nakon nekih godinu dana?
f578c81dec43175f97ce9e76ed08934c.jpg

19% nakon godinu dana sasvim korektno.

Kako gledate to za bateriju,ja instalirao aplikaciju ali nece da mi ucita to

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Aha,oket...

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Sa ovom kombinacijom samo 1% preko noci u airplane modu. Definitivno je neka aplikacija pravila problem.
AEX ima toliko podesavanja da ne mogu da se snadjem. [emoji846] Jos uvek nisam nasao sve opcije.
940d4c56de707ce00c835ca037cd21fd.jpg

Sa aex+om nećeš imati problema..to je najbolji rom za RN4

Imao sam mi-globe par meseci i bio je dobar, ali zadnje dve nedelje baterija se trosila kao da imam 1000mAh. Odradio sam update nekih app i verujem da je do toga.

Jel ima neka verzija gcam da valja za oreo?

Poslednja izmena:
Stavio globeROM china official miui 10, rn4x prosto leti. Jako lepo radi, definitivni brze nego poslednji update 9.6.3

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Imas u temi da nadjes zile kacio serjo kameru i podesavanja..prilicno dobra..ili arnova verzija

Sto se tice miui-a..rn4 leti na oreo gsi romovima..ja isprobao par portova

Ima:

1. Nova SerJo verzija GCam_5.1.018_by_SerJo87_1.6RC2_test4d_fixed_SunFix.apk

Ova nova podešavanja trenutno koristim. Ne treba restartovati app prilikom promene podešavanja, sama to radi :)
930f66b538f521c4f291f4b0e4512168.jpg

ad66d9bb015c2a843aff436f26abe3d3.jpg

5f655b73580bd31118b615e320fb70e5.jpg

09555f95d87745249d61c7c2c328e2bd.jpg

ccd9699cf21842934a14eaa21bec5389.jpg

3386437da350c6dd5df1dcfabbe07f4f.jpg

8bbc25619d20459bc02f68e86e30719d.jpg

2. UriKill modifikovana verzija sa fix-om(Ova je dosta stabilna, ali bolja mi je SerJo verzija). Rotacija je namerno isključena, ali to je samo UI, možeš sačuvati landscape slike.

3. (Starija SerJo, ne radi restart aplikacije pri promeni podešavanja. U postu su moja starija podešavanja koja rade i na novoj SerJo verziji. Vidi šta ti odgovara)
Jel to ova verzija?

Evo bug, ali ne znam jel do sistema ili TT. Kad kliknem na edit da izmenim ziletov post on mi obrise sve...ceo quote. I onda moram nazad pa opet da kliknem quote.

To je do TT verovatno.

Evo ovde imaš apk i sve setup-e. Koristim ovaj zadnji, ispod mog quote, podešavanja od kVu.

Postavio sam novu verziju kernela na gdrive. Upstream-ovali na v3.18.125

LilBlinx izbacio PixelExperience 8.1.0 sa novim security patch-om, deluje zanimljivo.

Poslednja izmena:
Ima li neka verzija da radi na Miui 10?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Upravo flesnuo taj pixel rom [emoji16]
Zile,jel ima u temi link tvog drajva bese?

Imaš u potpisu. Što ne testiraš malo sa stock kernelom, sigurno je lik dobro optimizovao.

Nazad
Vrh Dno