robert01
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 08.08.2016
- Poena
- 69
Koji rom, android koristis?Ja sam na 8.1 i radi sve.Hvala na linku. Ubacio sam, ali nema efekta. Kad kliknem na "Volume Leveler" nista se ne desava. Tj zvuk je iste glasnoce.
Koji rom, android koristis?Ja sam na 8.1 i radi sve.Hvala na linku. Ubacio sam, ali nema efekta. Kad kliknem na "Volume Leveler" nista se ne desava. Tj zvuk je iste glasnoce.
Potrebna mala pomoć... hoću da sinu uplatim total 2(telenor) zbog NBA league pass-a, između ostalog. Jel postoji mogućnost da se preko micro usb-a sa note-a 4 pusti slika na tv? Ako može, šta mi je potrebno (kablovi i sl)?
Potrebna mala pomoć... hoću da sinu uplatim total 2(telenor) zbog NBA league pass-a, između ostalog. Jel postoji mogućnost da se preko micro usb-a sa note-a 4 pusti slika na tv? Ako može, šta mi je potrebno (kablovi i sl)?
Mhl na hdmi. Ne znam da li podržava, ali trebalo bi.
Nemam nekog preteranog razloga a i mrzi me da se cimam sa romovima, valjda me smorilo to jos od HD2 kad je bilo svakih par dana flesovanje.
Ako ti je Smart TV pokusaj preko Wireless display (Settings - More). Prije je na MIUI 8 bila i skraćenica u vidu "Cast" opcije, izgleda sto je veći broj MIUI to ide na gore.Potrebna mala pomoć... hoću da sinu uplatim total 2(telenor) zbog NBA league pass-a, između ostalog. Jel postoji mogućnost da se preko micro usb-a sa note-a 4 pusti slika na tv? Ako može, šta mi je potrebno (kablovi i sl)?
Pitanje za sve: koji rom po vama ima najkraci odziv fp-a izuzev miui-a!?
Pišu da je takođe brzo otključavanje na LOS Extended od Alexey-a.Pitanje za sve: koji rom po vama ima najkraci odziv fp-a izuzev miui-a!?
Je l' 8.1?Pišu da je takođe brzo otključavanje na LOS Extended od Alexey-a.
To je to, hvala, ne znam ni kako sam to uključio.Probaj da nađeš i ugasiš opciju "High contrast text".
Sent from my sub-etha-sens-o-matic
Da.Je l' 8.1?
Novi Magisk modul za 60fps video. Na LOS 15.1 mnogo bolje radi od prethodnog, konstantno je 60fps, nema dropova uopšte. [emoji4]
Drastično je bolje! Inače slabo snimam, ali sad uporedio. Hvala. Beše, slowmo ne radi na gcam? Koristim serjo build.Može slobodno. Ovaj je mnogo bolji.
Probaj pa javi kako radi kod tebe. [emoji4]
Sent from my sub-etha-sens-o-matic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari