Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

A razjasniću i onima koji ne umeju da čitaju:
1. Može bilo koji broj koji je na novim postpaid tarifama. Znači ne mogu stare tarife i ne mogu prepaid brojevi.
2. Može da se doda bilo koji broj pod uslovima iz 1. bez obzira na porodične veze i krvna zrnca.
3. Dobija se zajedničkih 100gb, to takođe piše gore.
4. Pogledati tačku 3. Ne deli se ravnomerno na svih 5 brojeva već je tih 100gb zajedničko.

Kako ću ja koji nisam porodično vezan a ni krvnim zrncima sa vlasnikom Box 4 Crveni imati mogućnost da na svom mobilnom telefonu proverim trenutno stanje potrošenog interneta u bilo kom trenutku a da ne bi preterao preko 100 GB mesečno ?

Ako mislite da iskoristite ovo da bi otkacili kucni internet - snadjite se, platite NetLimit, etc. Verovatno se vidi kao deo potrsnje, ili bonus, ali i za slucaj da nema...

@uncle_eddie, naravno, ne znaci da tebe kosta vise, ali treba napomenuti da taj dodatni broj ipak mora da se placa.
Jedino se ne secam da li smo potvrdili da taj dodati broj nema nikakve dodatne UO ili bilo kakve obaveze.

Tačno je, ali taj broj se plaća pa se plaća i bez mene :) u mom slučaju dodao bih druga ili sestru. Ako sam dobro razumeo, jedini uslov je da je taj broj na nekoj od novih tarifa, nezavisno od ugovorne obaveze.

Sent from my Redmi Note 6 using Tapatalk

Kakvi kontra rečiti? Lepo piše sve u ponudi, samo treba pročitati.

A razjasniću i onima koji ne umeju da čitaju:
1. Može bilo koji broj koji je na novim postpaid tarifama. Znači ne mogu stare tarife i ne mogu prepaid brojevi.
2. Može da se doda bilo koji broj pod uslovima iz 1. bez obzira na porodične veze i krvna zrnca.
3. Dobija se zajedničkih 100gb, to takođe piše gore.
4. Pogledati tačku 3. Ne deli se ravnomerno na svih 5 brojeva već je tih 100gb zajedničko.

Piše lepo ali kod njih zavisno kako ih kontaktiraš dal u poslovnici ili preko fejsa ili telefonom dobiješ svaki put novo tumačenje.

Meni bi vrhunski odgovarao Crveni BOX ali sa netom od 50 mbita. Optika ne ide za brzine ispod 50, a moja fixna linija ne može ni 10 da izvuče. Omorika 1 je i više no što mi treba, kao i osnovni IPTV paket. Neko vaše mišljenje - da li postoji ikakva šansa da mi omoguće, kao višegodišnjem korisniku mts usluga, optiku 50 kroz Crveni BOX? Kome bih trebao da se obratim sa najvećom verovatnoćom pozitivnog ishoda :) ?

Meni bi vrhunski odgovarao Crveni BOX ali sa netom od 50 mbita. Optika ne ide za brzine ispod 50, a moja fixna linija ne može ni 10 da izvuče. Omorika 1 je i više no što mi treba, kao i osnovni IPTV paket. Neko vaše mišljenje - da li postoji ikakva šansa da mi omoguće, kao višegodišnjem korisniku mts usluga, optiku 50 kroz Crveni BOX? Kome bih trebao da se obratim sa najvećom verovatnoćom pozitivnog ishoda :) ?

Ja uzeo Crveni pre dve nedelje, probao da izBOXujem 50 ali nije moglo nikako. I dobio sam optiku, sa banderu direkt :), tako da moze optika i za nize brzine.
Mada mozda ti i odobre, gledam malopre na sajtu sada su neke usluge na 2 godine a ja kada sam uzeo bilo je promo 2 meseca, 72 sata unazad na primer. Ko zna sta ce doneti sledecih mesec dana. Kod Sjbb-a sam imao 60/4 i mogu da kazem i ako je ovaj net slabiji, kvalitetniji je, narocito sto se tice WiFi konekcije, Ont ruter potpisan sa Nokia.

Naravno da je kvalitetniji, ne moze kablovski internet da se poredi sa optikom. Plus je paket 50/8 sto je duplo jaci upload nego sto daje SBB u tom rangu brzina. Ja kod SBBa imam 100/6 jer su povecali brzine u zadnje dve godine ali sam ogranicen ruterom koji nece besplatno da zamene a koji ne moze preko 50 Mbit DL za wifi konekciju. Tako da efektivno imam 50/6. Crveni BOX 4 uz 50 Mbit bi i meni savrseno odgovara, steta sto ne moze. Mada mi i Plavi BOX 4 izadje slicno koliko sam placao SBBu, plus imam mobilni koji placam VIPu a i to planiram da otkacim uskoro.

OK, probaću da dobacim do 50, mada mi je i 20 optika sasvim zadovoljavajuća. Hvala za info.

Da li postoji mogucnost kombinovanja Box paketa sa - internetom, televizijom i postpaid brojem (sa ili bez mobilnog telefona) ?

Samo te 3 usluge jok, svi Box paketi su "fixni + nešto (+ nešto...)".

Danas u merkatoru 8 meseci za 1din,box4 samo :)

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

da danas, 16.11, bila reklama na fb.
Merkator u bg, na nbg.

Poslednja izmena:
Da li otići danas do Merkatora, ili sačekati decembar kad svi izlaze sa novogodišnjim ponudama, pitanje je sad [emoji848]

Isto razmisljamo. Mada cekanje jos jedan mesec je placanje SBBu jos jedan mesec. Nisam pametan sta da radim. Mimo toga bi voleo neki custom box 4 uz opciju uzimanja telefona. Nesto izmedju crvenog i plavog, kako cenovno tako i po karakteristikama ponude. Na primer ne treba mi Omorika 2 ali mi treba 50/8 internet. Mozda za novu godinu daju 12 meseci po 1 din i brzi internet u osnovnom paketu za nove korisnike, pa se pojedem ziv sto sam pozurio sa potpisivanjem ugovora.

Edit: Nisu to neke cenovne razlike koje menjaju zivot iz korena ali ovog puta hocu jako dobru ponudu. Bio sam SBB ovca predugo, hocu sad benefite tog mirisljavog novog korisnika oko kojeg se svi biju. Makar jednom u zivotu. Zato mi je bitno da dobijem sto bolji dil od provajdera, vise je mentalna satisfakcija u pitanju nego finansijske prirode.

Poslednja izmena:
Ja putem chata pustio molbu za 8 meseci po din, pošto nisam iz BG da skoknem na mesto zločina. Zaveli su kao zahtev na dodatnu pogodnost. Javiće. Izgleda da izlaze u susret. Probao da dobijem 50mbita kroz Crveni, ali to netje da učine.

Poslednja izmena:
Da li otići danas do Merkatora, ili sačekati decembar kad svi izlaze sa novogodišnjim ponudama, pitanje je sad [emoji848]

Pošto sam za prošli kraj godine zbog mobilnih tarifa pratio ponude svih dobro se sećam da nije bilo u MTS nikakve novigodišnje ponude za box pakete negde u decembru su davali samo 6 meseci na probu iptv i onu antenu plus isto na 6 meseci.

Jok, hvala na informacijama, meni sad ističe ugovor za mts postpaid, pa uporedo sa box-om gledam i ponude mobilnih operatora. Ako vip izađe sa nekom dobrom ponudom u decembru, vrlo je moguće da ću uzeti samo box3.

Npr.? Nesto iole isplativo?

Što se trenutne ponude box paketa tiče, ovih 6 odnosno 8 meseci gratis uz ostale beneficije je ponuda koja se ne odbija. Čisto sumnjam da će bilo šta biti drugačije u Decembru.

Ja racunam 20/4 - 2467din izadje, a 50/8 2867din.
Za nas, koje TV ne zanima uopste, nije nesto posebno, kada se seti da je 50/8 ispao ~2050 uz 5 meseci po dinar.

Što se trenutne ponude box paketa tiče, ovih 6 odnosno 8 meseci gratis uz ostale beneficije je ponuda koja se ne odbija. Čisto sumnjam da će bilo šta biti drugačije u Decembru.

Kad računaš prosek ispadne manje više prihvatljivo ali kad ti dođe tih 16-18 meseci da plaćaš punu cenu veruj mi odmah zaboraviš taj prosek cene.

Poslednja izmena:

Mate 10 lite ,mate 20 lite,naravno zavisi i koji box ti zadovoljava prohteve.Mene je mate 20 lite ,izasao 775 dinara mesecno ,uz plavi box ,mislim da je i mate 10 lite bio oko te cifre uz jeftiniji crveni.

Poslednja izmena:
Kako 775 uz plavi? Ne vidim cenu uz Box4 na sajtu, ali umas i 18x700 razluke u ceni Box4 paketa.

Meni nista nije jasno oko toga. Jel se gleda postpejd paket tj. da li je Omorika 1 ili 2 ili nesto drugo vezano za Box4? Posto uz Omorika 2 pise da ima bas finih middle range telefona za dinar. Meni su Nokia 5/6 i slicno sasvim okej spravice. Samsung ne bih uzimao, njihovi middle range telefoni su grozni softverski i postaju neupotrebljivi posle odredjenog perioda koriscenja. Bilo bi lepo da daju Xiaomi po realnim cenama ali mrka kapa. Dok dodje u Srbiju Xiaomi se pretvori u premijum telefon po premijum ceni.

Jok, hvala na informacijama, meni sad ističe ugovor za mts postpaid, pa uporedo sa box-om gledam i ponude mobilnih operatora. Ako vip izađe sa nekom dobrom ponudom u decembru, vrlo je moguće da ću uzeti samo box3.

I ja sam kod VIPa, uskoro istice ugovor. Oni moraju bas debelo da zagrizu kao nekada kada su se sirili na trzistu kao novajlija. Posto je ova ponuda uz Box 4 po svemu bolja od onoga sto njima placam. Moraju onaj njihov Neo da vrate ispod hiljadu dinara za osnovni paket. Telekom je bas fino napao sa ovim Box paketima a i vole ljudi da placaju jedan racun umesto tri.

Box 4 je dobar cak i u najskupljoj varijanti iako neko piskara da ni u Nemackoj nije za te pare. A pazi kada jeste, proguglas par minuta i pocnu da iskacu cene od preko 125 evra za ekvivalentnu ponudu.

Poslednja izmena:
Bas tako ,veci box ,veca omorika .Crveni ,omorika 1,plavi ,omorika2....

Nazad
Vrh Dno