Sat ce se deliti do kraja Decembra da znate.
Sat je stvarno odličan, osim što se ponekad desi da prestanu da stižu notifikacije s telefona, ali restart rešava problem. Pretpostavljam da će se rešiti u nekom narednom ažuriranju.
Ja opet da se vratim na problem sa zelenim isijavanjem na displejuPošto je razlika između uređaja koji su pogođeni ovim problemom i onih koji nisu verovatno u seriji, tj. datumu proizvodnje, zamolio bih vas da pošaljete datume proizvodnje vaših faličnih/ispravnih uređaja. Kako pišu na XDA forumu, ovo se vidi iz serijskog broja, posle 5 početnih slova slede cifre 1 i 8, to je godina proizvodnje. Nakon toga sledi slovo A (oktobar), ili B (novembar), a naredne dve sifre su datum u mesecu. Moj telefon, kod koga postoji ovaj problem, ima serijski broj XXXXX18A12XXXXX, što znači da je proizveden 18. oktobra ove godine. Ovo je značajno ukoliko Huawei bude odobrio zamenu pogođenih uređaja, moći ćemo odmah na kutiji da vidimo da li je telefon iz iste serije kao onaj koji smo reklamirali.
Moguće. U međuvremenu, nova informacija od @Nikola mJet da su problemom pogođeni twilight modeli, tako da osim datuma proizvodnje verovatno zavisi i od boje/mesta proizvodnje. Bilo bi mnogo jednostavnije kada bi Huawei izdao zvanično saopštenje, ovako čekamo i nadamo se da, ako uvaže reklamaciju (što mislim da bi morali), neće biti problema u budućnosti.
Apsolutno si u pravu, ali, cimanje je. Kupio sam premijum model, u skladu s tim i platio i normalno je da imam velika očekivanja. Telefon mi je svakodnevno potreban i neophodan, a već je 7 dana u servisu, u očekivanju odgovora od Huawei-ja. A postoji i bojazan da će biti i novog ciklusa reklamacije, ljudima se dešavalo (istina, ne kod nas) da posle reklamacije dobiju novi telefon s istim problemom. Nije u redu.
A da nisi slučajno pokupio IMEI broj![]()
Bilo bi korektno da ti daju da zadrzis telefon dok ne stigne zamjena.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne daju operateri zamenske telefone dok je telefon u servisu?
Bilo bi korektno da ti daju da zadrzis telefon dok ne stigne zamjena.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A jeste...ne preteruj. Pa i Apple to ne radi.
Opet bojazan oko garancije...ljudi garancija važi i tu nema problema. A nadam se da će Huawei da odradi dobar marketing pa da kaže gde je problem i kako se nosi sa tim.Tako rade sve iole odgovorne kompanije.Mislim da je za sad rano pričati jer je telefon tek izašao i nemaju dovoljan feedback.Lično očekujem za mesec dana neki realan vid i sagledavanje problema.
Zamislite da ne reše problem i ostave kako jeste bez prava na zamenu telefona...pa bankrotirali bi momentalno.
Piši opet direktno Huawei centrali sa kopijom mejla provajdera i traži da se telefon testira na drugom mestu.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari