- Učlanjen(a)
- 03.07.2000
- Poena
- 810
Evo ti brzine. Imaš prosek i najveća koju sam izvukao.
![]()
Hvala. Je l to neka optika?
Koji je uređaj sa koga je mereno.
Evo ti brzine. Imaš prosek i najveća koju sam izvukao.
![]()
Ne, ovo je brzina prenosa da se vidi koliko može ruter da izvuče, odnosno uredjaj.Hvala. Je l to neka optika?
Koji je uređaj sa koga je mereno.
Taj Wi-Fi sweetsoft nije dobar. Izbacuje da je brži Internet nego što jeste. Na trio silver paketu imam max 60mbps, dok u ovom programu piše da imam 70-75mbps
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
И да знаш са којим уређајем да га упариш.Da, ukoliko imaš telefon sa infra red blasterom.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Коју апликацију си користио?Ja sam uspeo da pronađem 2 D3 uređaja na Huawei Mate 10 Pro i Mate 20 Pro pod Cisco, i radilo je kako treba. Inače, ako ti jeotišlo dugme na daljincu, idi do Sbb-a i žali se da upravljač ne radi, trebalo bi da ti zamene za novi (meni su jednom prilikom zamenili).
Jel postoji mogućnost da se upravlja sa D3 preko mi daljinskog na telefonu? Otišlo mi levo dugme na originalnom daljinskom upravljaču, ne mogu ništa da premotam.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Probaj ovu, svašta imaКоју апликацију си користио?
Ја сад скинуо peel remote и нашао Д3 уређај 4682.
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Ma mrzi me, ne vodi se na mene a ovi moji vole da bodu daljinac dok ne otkaže skroz. Sve radi kako treba osim tog levog dugmeta koje funkcioniše kao da je prazna baterija.Pa zašto ne zameniš daljinac? To spada u ono održavanje što plaćaš.
Jedino ako nisi "iskopao" to levo dugme pa ti onda naplate daljinac.
ProbajProbaj ovu, svašta ima
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tekoia.sure.activities
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]Pisem iz vrtica pa mene i drugare zanima kako se iskljucuje.A snasao sam se ...
samo nemoj da te tu nagaze i naplate penale ipak... nemaju prava na iste jer ne postoji mogucnost uvodjenja iste usluge..Pisao im i raspravljeo se sa podrskom za raskid ugovora pola sata i nista nisam dobio. Problem je sto sam u starom stanu imao kablovski net a u novom imam optiku i u tom slucaju mora da se menja paket. Raspravljao sam se pola sata sa podrskom za raskid ugovora, oni mi nisu dalni ni 12 meseci za 1999din vec odmah u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* da placam paket.
Kad sam otisao u poslovnicu da raskinem ugovor morao bih da pisem pismeno da zelim da raskinem bez placanja penala jer ne zele da mi prebace postojeci paket na optiku.
Tako da sam napravio kombinaciju da potpisem novi ugovor u novom stanu i kad sve to lepo prikljuce da odem do poslovnice i da ukinem stari ugovor.
Како си нашао СББ рисивере, под којим називом?ProbajProbaj ovu, svašta ima
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tekoia.sure.activities
Ja odneo daljinski da mi zamene, čuvar mi dao drugi, nije ni pitao šta mu jeMa mrzi me, ne vodi se na mene a ovi moji vole da bodu daljinac dok ne otkaže skroz. Sve radi kako treba osim tog levog dugmeta koje funkcioniše kao da je prazna baterija.
Našla sam. Bzv što nema na mi daljinskom, on mi jednostavniji za upotrebu.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
[emoji116]Како си нашао СББ рисивере, под којим називом?
Послато са MI 5 уз помоћ Тапатока
Gde se to pali, na TV-u ili box-u? LG TV ima neku drugačije nazvanu opciju i to sam ugasio. Kada sam palio box, palio se i TV i obrnuto, kada sam gasio TV, gasio se i box. To mi je bila sasvim ok opcija dok jednom nisam zatekao TV upaljen u stanu. Nestalo je struje pa kada je došla sve se samo popalilo.
Kako sad ovo gore radi bez te opcije, ne znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari