Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ti brzine. Imaš prosek i najveća koju sam izvukao.
32c8f4b18afec136d4f7df3648bef521.jpg

Hvala. Je l to neka optika?

Koji je uređaj sa koga je mereno.

Taj Wi-Fi sweetsoft nije dobar. Izbacuje da je brži Internet nego što jeste. Na trio silver paketu imam max 60mbps, dok u ovom programu piše da imam 70-75mbps

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Jel postoji mogućnost da se upravlja sa D3 preko mi daljinskog na telefonu? Otišlo mi levo dugme na originalnom daljinskom upravljaču, ne mogu ništa da premotam.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Da, ukoliko imaš telefon sa infra red blasterom.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Da, ukoliko imaš telefon sa infra red blasterom.

И да знаш са којим уређајем да га упариш.
Конкретно, ја сам свој Тесла ТВ на телефону из потписа повезао као скајворт, Билинк андроид бокс као миникс, јер дотичне марке нису у списку.
Д3 нисам успео да додам.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Ja sam uspeo da pronađem 2 D3 uređaja na Huawei Mate 10 Pro i Mate 20 Pro pod Cisco, i radilo je kako treba. Inače, ako ti jeotišlo dugme na daljincu, idi do Sbb-a i žali se da upravljač ne radi, trebalo bi da ti zamene za novi (meni su jednom prilikom zamenili).

Ja sam uspeo da pronađem 2 D3 uređaja na Huawei Mate 10 Pro i Mate 20 Pro pod Cisco, i radilo je kako treba. Inače, ako ti jeotišlo dugme na daljincu, idi do Sbb-a i žali se da upravljač ne radi, trebalo bi da ti zamene za novi (meni su jednom prilikom zamenili).
Коју апликацију си користио?
Ја сад скинуо peel remote и нашао Д3 уређај 4682.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Smart Controller aplikaciju koja dolazi preinstalirana na Huawei telefonima koji imaju IR blaster.

Jel postoji mogućnost da se upravlja sa D3 preko mi daljinskog na telefonu? Otišlo mi levo dugme na originalnom daljinskom upravljaču, ne mogu ništa da premotam.

Pa zašto ne zameniš daljinac? To spada u ono održavanje što plaćaš.

Jedino ako nisi "iskopao" to levo dugme pa ti onda naplate daljinac.

Pa zašto ne zameniš daljinac? To spada u ono održavanje što plaćaš.

Jedino ako nisi "iskopao" to levo dugme pa ti onda naplate daljinac.
Ma mrzi me, ne vodi se na mene a ovi moji vole da bodu daljinac dok ne otkaže skroz. Sve radi kako treba osim tog levog dugmeta koje funkcioniše kao da je prazna baterija.

Našla sam. Bzv što nema na mi daljinskom, on mi jednostavniji za upotrebu.

Imam jedan problem. Nedavno su mi iz SBB stavili Ubee HG, na njemu mi je 5ghz mreza koja mi pokriva donji sprat, a lan kablom je povezan na Asus Rt-AC87U koji sam stavio na Merlin FW i koji radi u AP modu. Obe mreze su sa istim ssid (Probao sam i razlicite ali roaming mi je bolji sa istim). Problem je sledeci - Kada sam ukacen na Asus, povremeno mi se gubi konekcija i onda se povrati posle par sekundi. Inace sve radi jako brzo, 295mbit postize, ali taj povremeni prekid me izludjuje. Ima li neko ideju o cemu se radi i kako da resim problem?
Hvala puno unapred :)

Zna li neko kako da na eon smart boxu iskljucim roditeljsku kontrolu koja se ukljucuje na pojedinim kanalima ima li neka fora da se to skroz iskljuci

Jel imaš preko 18 godina?

Pisem iz vrtica pa mene i drugare zanima kako se iskljucuje.A snasao sam se ...

Doneli mi danas EON, sve je ok na prvu ruku, ali imam jedan problem, vecinu kanala ne mogu da gledam live. Zacrni se ekran, kada pustim ispocetka onda super radi... Da li je neko imao taj problem i kako ga prevazici?

Pisao im i raspravljeo se sa podrskom za raskid ugovora pola sata i nista nisam dobio. Problem je sto sam u starom stanu imao kablovski net a u novom imam optiku i u tom slucaju mora da se menja paket. Raspravljao sam se pola sata sa podrskom za raskid ugovora, oni mi nisu dalni ni 12 meseci za 1999din vec odmah u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* da placam paket.
Kad sam otisao u poslovnicu da raskinem ugovor morao bih da pisem pismeno da zelim da raskinem bez placanja penala jer ne zele da mi prebace postojeci paket na optiku.

Tako da sam napravio kombinaciju da potpisem novi ugovor u novom stanu i kad sve to lepo prikljuce da odem do poslovnice i da ukinem stari ugovor.
samo nemoj da te tu nagaze i naplate penale ipak... nemaju prava na iste jer ne postoji mogucnost uvodjenja iste usluge..

kao ni clan jok, ja im ne bih bas verovala da ce to ici tako glatko.. ocekivala bih nakon ovog napisanog da potrazuju full penale kad odes da raskines ugovor, osim ako nemas napismeno dogovor

Poslednja izmena:
Pitaj @bojilica ja nisam tražio.

Ma mrzi me, ne vodi se na mene a ovi moji vole da bodu daljinac dok ne otkaže skroz. Sve radi kako treba osim tog levog dugmeta koje funkcioniše kao da je prazna baterija.

Našla sam. Bzv što nema na mi daljinskom, on mi jednostavniji za upotrebu.

Ja odneo daljinski da mi zamene, čuvar mi dao drugi, nije ni pitao šta mu je

Sad slučajno provalim da mi daljinac od TV-a (LG WebOS) kontroliše EON box. Ne sve funkcije ali neke osnovne za korišćenje TV kanala da. Ulazak i kretanje kroz TV program i odabir kanala odatle.

Ukljucena CEC opcija.

Gde se to pali, na TV-u ili box-u? LG TV ima neku drugačije nazvanu opciju i to sam ugasio. Kada sam palio box, palio se i TV i obrnuto, kada sam gasio TV, gasio se i box. To mi je bila sasvim ok opcija dok jednom nisam zatekao TV upaljen u stanu. Nestalo je struje pa kada je došla sve se samo popalilo.
Kako sad ovo gore radi bez te opcije, ne znam.

Iskljuci na boxu,udji u podesavanja i trebalo bo da vidis hdmi cec opciju.Kod LG se to zove Simple link.

Gde se to pali, na TV-u ili box-u? LG TV ima neku drugačije nazvanu opciju i to sam ugasio. Kada sam palio box, palio se i TV i obrnuto, kada sam gasio TV, gasio se i box. To mi je bila sasvim ok opcija dok jednom nisam zatekao TV upaljen u stanu. Nestalo je struje pa kada je došla sve se samo popalilo.
Kako sad ovo gore radi bez te opcije, ne znam.

Na LG-u je Simpllink

Pitanje za one koji su presli na Eon full,dali u aplikaciji Sbb na telefonu i kompjuteru kod vas pise brzina interneta kod nas je prazno polje

Meni takođe ne piše brzina ni u aplikaciji ni na mom sbb nalogu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno