dzontravolta
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.04.2011
- Poena
- 169
Aj, bože zdravlja.
Koji je trenutno najjeftiniji paket mts optike? Na raznim sajtovima nalazim neke repove od pre a opet u zvanicnoj ponudi stoji da je najmanji paket optike 150 mbs za nekih 3400din sto mi je skupo. Kako stoje sa cgnatom?
Ja sma na pola UO. Sa 50/8 prelazim na 250/30 sa 6 meseci gratisa Box3Sve brzine mogu preko optike. Razlika je samo što od 10-100 ide ili/ili (bakar/optika), a od 150 pa nadalje samo optika. Može se sa paketom koji trenutno neko ima, ako mu isti odgovara, preći na optiku. I to može u toku trajanja UO. To su meni rekli u poslovnici na slično pitanje.
Па ти си од оних који не беже од хардвера.Znam Cale ali želim da se rešim gomilanja opreme kada imam neiskorištene portove.
p.s.
Veliki pozdrav Caletu od Vstan-a![]()
Ja sma na pola UO. Sa 50/8 prelazim na 250/30 sa 6 meseci gratisa Box3
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Mislim da nije bilo, ali da se ponovi ako jeste, evo link da vidite da li moze optika kod vas (pod uslovom da imate vec fixni, ili znate MTS fixni nekoga u zgradi):
https://www.mts.rs/privatni/box/kupi-box#content-tabs3
Ja sam namon prijave naleteo na ovo na sajtu i proverio sma i pise da moze. Cenim d ai korisnicki centar koristi isto/slicno nesto. Ja evo cekam vec 8 dana da se najave iz ro***** da dodju.Znas li mozda kako proveravaju ovo? Kod matorih u zgradi vec uveli nekog korisnika, a pise nije dostupna optika...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo verovatno samo moze za skroz prikljucene zgrade u sistemu, a ne gde se neko nezvanicno prikacio preko veza.Znas li mozda kako proveravaju ovo? Kod matorih u zgradi vec uveli nekog korisnika, a pise nije dostupna optika...
Kolko ja znam može od 50/8 pa naviše.
Kad ides na jaci paket resetuje se UO na 24 meseca uzmes trenutnu akciju i to je to. Mislim to sada funkcionise bakar na optiku ne verujem da bilo koja druga kombinacija moze pre isteka UO.To bi verovatno oni voleli. Konkretno sam pitao za brzine 10 i 20, jer za preko je jasno. Kaže može. Sledeće sam pitao da li može box3 (tf+net 10+tv) preko optike. Može. Ako neko trenutno ima taj paket preko bakra kakve su opcije kad stigne optika? Može na svaki veći ali može i na isti tj. zamena tehnologije i to ako si pod UO. Jedino ne znam da li se u tom slučaju nastavlja stara ili se može (mora) potpisati nova. Ako su me slagali u poslovnici onda...
Ovi sve raskopaše!
Kad je svojevremeno Dulićeva Nuba kopala, to su bili 10x manji kanali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari