Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Pošto ovi ćurani rade do 20h, bio u Bigu, zavela devojka da sam u roku od 24h prijavio, ali ono sad je i praznik u ponedeljak, da li rade oni, pa onda u utorak da se ide u Vip odnosno ProMobi.

Pravo u promobi ,svaka pohvala za servis i kumu i drugaru zavrseno sve u rekordnom roku

Inace kakav ti je note 9? Jel si zadovoljan

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Inace kakav ti je note 9? Jel si zadovoljan

Pa s9+ sa olovkom I malo ciglastijim oblikom...doduse I malo tisim zvukom (ne znam zasto, Ali je tako)! Kad pogledas da mi je s9+ bio savrsen, nema razloga da I ovaj ne bude (doduse samo ovog mrtvaka da resimo)!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pa s9+ sa olovkom I malo ciglastijim oblikom...doduse I malo tisim zvukom (ne znam zasto, Ali je tako)! Kad pogledas da mi je s9+ bio savrsen, nema razloga da I ovaj ne bude (doduse samo ovog mrtvaka da resimo)!

Super, bas mi ie drago. A to ce se resiti drugim uredjajem!

Trebalo bi, samo da ne ostarimo čekajući ;)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

I tako, mrtvak na ekranu [emoji24] uvek sam govorio da je bolje kupiti polovnu stvar, bar si siguran da je 100% ispravna!
30727626b16183ccb5fde1f5e506ab7c.jpg

Ja ti lepo kazem koji da uzmes a neces da slusas

Huawei Mate 20 pro

A kakve sam kur**** sreće i mate 20p bi mi došao sa zelenim ekranom druže!

Evo i posle skoro tri meseca koriscenja, da potvrdimo, NOTE 9 je trenutno najbolji telefon na svetu. Pored svega, olovka ga bas odvaja od drugih, odlican alat i jako, jako koristan.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

A kakve sam kur**** sreće i mate 20p bi mi došao sa zelenim ekranom druže!

Imas garanciju, menjaj to.

Boze zdravlja, tu smo, pa menjamo utiske za naredne flegsip aparate

Huawei Mate 20 pro

Ma bice to reseno, samo je pitanje koliko ce da traje ;) Pa Jos ako nemaju na lageru istu boju, bice veselo
Inače kakve sam sreće, sledeći će biti bez mrtvaka ali će da probija svetlo sa strane (ovom svetlo ne probija ni najmanje)!!

Poslednja izmena:
Neverovatno je na sta smo spali,da dajemo za telefon 1000e i pri tome izvlacimo lutriju ,sramota i za jedne i za druge,treba ih sve bojkotovati dok ne podignu kontrolu kvaliteta na nivo na koji potrosaci zasluzuju

To nije toliko specifično samp za proizvođače telefona. Ja menjam telefone ko čarape, pa nisam imao sličnih problema. Međutim, imao sam pre godinu dana sličnu situaciju sa novim laptopom od 1000€ - stigao je sa mrtvim pixelom.

Odavno nisam video na telefou mrtav piksel. Bedak. Nadam se da potpada u garanciju samo jedan (nekad je trebalo nekoliko komada, tipa tri ili pet, ne sećam se). Da vidimo sada toliko hvaljeni servis na delu, ako ovo reše, da se manem Mađara i preko paketa Notaru.

Pa resice. Zamenice displej ili ce da daju nov telefon s obzirom da je odmah prijavljeno.

^^ Eto druže nažalost i ja koji sam izmenio baš mnogo telefona, imao sam davno jedan na nekom jeftinom haiwei g300 (valjda mu je to oznaka bila) i evo sad na n9 (kad je najmanje trebalo da bude)! Utorak idemo u ProMobi ako sve prođe po planu pa ćeš čuti nastavak priče!

Btw mislim da mi je note9 bio prvi android telefon koji sam uzeo nov i sa koga sam skidao stickere...lep osećaj [emoji56]

@zupermen nema šanse da ću da dozvolim da otvaraju telefon jedan dan star i menjaju displej...isključivo nov. Ili kad zamene neka ga na moje oči ture u vodu pa ako preživi pristajem i takav da uzmem!

Poslednja izmena:
Ma kakvo crno otvaranje,samo zamena za nov plus izvinjenje sa njihove strane i poklon [emoji3][emoji3][emoji3]

Pa da smo uspeli danas da zamenimo, đilke bi lepo profitirao [emoji56][emoji1787][emoji1787]

Pa još najbolje sad da ne spada!! Mene više interesuje koja je sad procedura...jel nositi pravo u vip i tražiti na licu mesta zamenu ili ipak mora da prođe kroz ProMobi da oni aminuju neispravnost? Znam da je neko sa foruma ranije pominjao kako je više komada s8 otvarao u poslovnicama na licu mesta

Nosiš kod onoga sa kime imaš kupoprodajni ugovor tj u Vip. Nisi kupovao tel od promobila.
Moraju da sačine zapisnik o reklamaciji gde si izneo svoj zahtev da ne želiš popravke već drugi uređaj. Oni su dužni da te u zakonskom roku obaveste o reklamaciji.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Dark da hoću da čekam 45 dana na novi telefon, tako bi sigurno uradio ;) Vip je već sačinio zapisnik, a gotovo sam siguran da oni šalju telefon ovlašćenom servisu od kojih dobijaju potvrdu da ili ne menjati uređaj. Ja bi samo da skratim taj period koliko treba od vip-promobi-vip ;)

Ima jedna stvar koju sam primetio, i voleo bih da čujem mišljenje onih koji su koristili N9 sa kvalitetnijim wireless sluškama.

Kupio sam Jabra Elite Sports wireless bubice, i blago rečeno bio zgranut zvukom. Recimo da one AKG slušalice koje stižu u originalnom pakovanju daju brat-bratu 40-50% snažniji i puniji zvuk od Jabre.

Malo sam guglao, i video da možda može da pomogne Disable Absolute Volume opcija u Bluetooth Developer Settings. I jeste blago pomoglo, dobio sam zvuk na slušalicama koji je možda 10% jači nego što je bio, i recimo da je ova jačina jedva prihvatljiva.

Pitanje bi bilo da li je neko primetio da N9 daje slabijii zvuk na wireless bubicama u odnosu na druge telefone? Video sam neke pritužbe na tu temu na netu.

Godinama već koristim Novu ali dugo nisam bio na Samsungu pa sad isprobavam malo default... Koji vi launcher koristite?

Pa da smo uspeli danas da zamenimo, đilke bi lepo profitirao [emoji56][emoji1787][emoji1787]

Tamo piše akcija dok traju zalihe, tako da... Možda :d

Dark da hoću da čekam 45 dana na novi telefon, tako bi sigurno uradio ;) Vip je već sačinio zapisnik, a gotovo sam siguran da oni šalju telefon ovlašćenom servisu od kojih dobijaju potvrdu da ili ne menjati uređaj. Ja bi samo da skratim taj period koliko treba od vip-promobi-vip ;)

Nazalost VIP ne salje u Promobi vec u "#$%^@&$ begram".

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Akg slusalice su meni jako dobre, svi koji kazu da nisu mislim da nisu u pravu, ja ih necu menjati dokle god da su zive, a posle toga opet imam akg slusalice od s9 kojeg je keva pazarila...

Ma odakle ti taj rok od 45 dana? Nije to tako.. Ako imaš zapisnik o reklamaciji sa tvojom izjavom da nećeš popravku, onda si bezbedan od malverzacije prodavca. Ali nikome ne savetujem da preuzima obavezu prodavca i nosi artikal u servis jer postoji dosta grešaka u tom postupku i nemaš potpunu pravnu sigurnost.. Opet, tvoja volja, nadam se da ćeš brzo završiti sve.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

To je i moj utisak, s tim da je olovka velika prednost onima kojima treba. Meni lično ne i ok je samo kao daljinac za kameru.

Vrh Dno