A kako da znamo odakle koji paket salju da samo porucujemo tu gde je blize,da se ceka samo tih 15 dana ?Jel znas mozda,dali si upoznat pa svima nama da olaksas ?Generalno AliExpress Standard Shipping ili Singapore Post stiže za nekih 15-20 dana.
China Post ume da bude i dosta brži, imaju direktan let za Beograd i kada paket stigne u Peking za 2-3 dana je u Beogradu, ali to samo važi ako je mesto iz koga ti šalju relativno blizu Pekinga. Ako ti šalju iz neke zabiti u Kini ima da prođe 15 dana dok ne dođe do Pekinga.
Meni poslednjih nekoliko paketa je stiglo za 7 dana China Postom, ali su svi bili poslati izgleda blizu Pekinga, promenili 1-2 pošte i sledeća bila Peking.
Ali zato kada ti pošalju iz nekog mesta Bogu iza kičme izređa se preko deset pošti stigne ti za 45 dana.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Nema ništa kod Kineza na kredit, tek kad sve platite onda šalju. Na preostali iznos mogu se iskoristi kuponi 11.11, a u slučaju da ne platite vraćaju depozit.
2 dana pred istek osigranja otvori dispute
@ kapetan_Miki
I ja cekam isporuku ( link na poruku u Pracenje posiljki ) ili 2 dana pred istek roka pokrecem dispute
Lvan Yang
18/10/21 20:42
Dear friends, please rest assured that we try to rush back to the logistics provider. Please wait patiently.
Lvan Yang
18/10/17 02:33
Friend
Your this order commitment time is 12,Nov,2018 .
Now your goods is in the transit .
Plz wait it patiently.
Lvan Yang
18/10/15 01:41
Dear friend,
Sometimes the logistics in your country will delay.
I have extended the protection time for you.
Please wait 10 days. Most customers have received the parcel within 10 days.
If not received,please contact me, I will help you to solve the problem.
Status:
The seller has shipped your order
Reminder:
Your order should arrive within 23-45 Days, Factors such as delayed logistics and customs clearings may have an impact on the delivery time.
1. If your order does not arrive on 2018-12-11 , you can apply for a refund by opening a dispute.
2. To extend the Buyer Protection for this order, please click here .
Pa nek produže ti imaš tvoj delivery time to tebe na zanima.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
1. If your order does not arrive on 2018-12-11 , you can apply for a refund by opening a dispute.
Da li su ti rezervisali glavnicu i na kartici???Vidiš i da su osim depozita rezervisali iznos ostatka na kartici tako da su obezbedili i naplatu.
U svakom slučaju videćemo, cena je bila tek malo niza a ne žuri mi se.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Da napišem razvoj događaja za proizvod koji sam osvojio u razmeni za coine.
Prodavac mi je ponudio tri opcije:
1. Da mi da kupon 15-6(6$ off za min kupovinu od 15$)
2. Da produžim processing time za min 90 dana, da nabavi robu, pa će mi poslati.
3. Da uzmem zamenski proizvod - običnu LED sijalicu od nekih 2$, što je negde 4 puta jeftinije.
Izabrao sam opciju 2, pa javljam šta je bilo.
Dogodine u PrizShenu.:smoke:
Tebi oni garantuju dostavu u 60 dana. Prodavac može da produžuje zaštitu koliko god hoće, ali to tebe ne zanima, ti možeš da pokreneš dispute i tražiš novac nazad dan ili dva pred istek tih prvih 60 dana. Ako paket nije stigao 58-59 dana od porudžbine, a ti ne želiš da čekaš duže od toga pokreni dispute i traži novac nazad jer paket nije stigao u dogovorenom roku.
Ja im uvek dam malo fore sa tim produženjem, ako mi produže pred istek tih 60 dana, sačekam ih još 7 dana i ako ne stigne ni tad pokrenem dispute.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Stiglo danas, kuda li je islo da mi je znatiAko odmah vrati pare bez da se ide na arbitražu, velika je verovatnoća da nije ni poslao. To je APP varijanta i neko zaboravi i ne uloži dispute i njemu je to čist dobitak.
alijeva aplikacija za android u kojoj sam ulogovan mi je izbacila kupon za novog korisnika od 100$ za sve porudzbine. da li to znači npr ako registrujem burazera da ce imati ekstra keš bonus?
edit: registrovo sam ga....nije im fora...4$ na 20 i 6 na 120$ porudžbine pffff....100 dobiješ aso naručiš od 1000$....pf pf pfffffff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari