Pogresno, ne dobijas ti tu nikakve novine, vec jednostavno moderan TV koji radi kako treba.Znam da sa LGom dobijam hrpu nekih novina, novih opcija ali prvenstveno sad me interesuje kvalitet displaja i slike. Ako dobijam isti stvar ko za 300EUR ko za 640 EUR, onda ti neki dodsci i nisu toliko bitni.
Скоро сам гледао понуду за те величине, било је Хисенсе телевизора на акцији 25-29к (сада је 3-4к више) док је најјефтинији LG те величине био око 40к. Вероватно ни Самсунг или Сони нису испод тога.(npr da HiSense je solidan Tv a ne kao Fox/Vox)
U principu budžet je nekih 50k koja hiljadu više manje(poželjno ako može manje) veličina od 40-43''
HDR 10 ( to bi već trebao da bude valjda neki standard)
LG od 43" se nikako ne isplati kupiti u radnji samo od madjara prevelika je razlika u ceni.Скоро сам гледао понуду за те величине, било је Хисенсе телевизора на акцији 25-29к (сада је 3-4к више) док је најјефтинији LG те величине био око 40к. Вероватно ни Самсунг или Сони нису испод тога.
Оно последње заборави, тешко да ћеш да нађеш.
u ponudi su LCD (IPS, VA uključujući QLED) i OLED televizori.P.S. I uvjek me cudi zasto u naslovu pise z neke TV LCD a u opisu LED. Jer zelim LED TV.
Poz ljudi, prvi put pišem u ovoj temi..
Treba da kupim TV za moju dnevnu sobu, ( ne za keš, već čekovi/rate)
e sad, listam ove vaše priče već par dana i svašta sam saznao (npr da HiSense je solidan Tv a ne kao Fox/Vox)
U principu budžet je nekih 50k koja hiljadu više manje(poželjno ako može manje) veličina od 40-43''
Trebalo bi da ima
HDR 10 ( to bi već trebao da bude valjda neki standard)
DLed ( jer je valjda bolji od Edge Led-a i za IPS nemam bas dovoljno info)
Smart ( za Android jos ne znam, a i ti ozbiljniji modeli uglavnom nemaju android)
i cast (valjda se tako zove kontrola telefonom)
bitna je kvalitet slike naravno, i operativni sistem da ima dobar..
Full HD preferiram ( jer 40-43'' ne znam dal se primeti neka razlika ako je 4K)
LG,Samsung,Soni,Philips, Hisense..
Dajte neke preporuke, ako imate neke savete slobodno.. ubih se od citanja i gledanja
Sta mislite o lg50uk6950 i sta je bolje u tom cenovnom rangu do 550e
Hvala.Imas skaliranje slike sd kanala i televizori sa vecim dijagonalama i 4k uglavnom to odradjuju bez vecih problema.
Gde ce biti najveci popust ti niko sa sigurnoscu ne moze reci, tako da ces to morati sam da ispratis.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Po meni bolje da ganjas 49uk7550 sad oko crnog petka, kontam da ce ici ispod 600e.
Po testovaima se cini da ima pravi RGB i uz to nano cell za bolje boje i kontrast, jedina mana po meni je sto je edge led.
Uzmi slobodno i uzivaj u igranjuDruge opcije ni nemas, s obzirom da je sve do 32" tesko izabrati a da valja za to sto tebi treba..
Edit: Po kojoj si ceni nasao taj tv ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari