Jel moze mala pomoc oko izbora izmedju sledecih modela:
LG 55SK8500PLA
LG 55SJ950V
LG 55SJ850V
Samsung UE55MU8002
Ili jos neki predlog, budzet 1000-1200e. Tv namenjen za kucnu upotrebu, dakle kablovks SBB preko d3 uredjaja, bice povezan sa PC preko LAN mreze koju imam vec razvedenu i tu cu pustati filmove. Planiram da kupim i neki android box, a zvuk planiram da pustam preko recivera i 2.0 stereo sistemom.
Za 100e više ima i Q8. Q7 da uzme, i ostane mu kusur.
Jel moze mala pomoc oko izbora izmedju sledecih modela:
LG 55SK8500PLA
LG 55SJ950V
LG 55SJ850V
Samsung UE55MU8002
Ili jos neki predlog, budzet 1000-1200e. Tv namenjen za kucnu upotrebu, dakle kablovks SBB preko d3 uredjaja, bice povezan sa PC preko LAN mreze koju imam vec razvedenu i tu cu pustati filmove. Planiram da kupim i neki android box, a zvuk planiram da pustam preko recivera i 2.0 stereo sistemom.
A da definises sta znaci pristojna alternativa?
Mislim na manju cijenu. Jel moguce imati dobar TV (da ima dobru sliku, dobre boje i ono sto je osnovno.) a da se ne plati bas toliko. Kao sto je neko vec reko sto vise budem gledao imam da se pogubim jos vise. Ali me stvarno interesuje, to jest buni me to kad vidim da npr ovaj LG od 55" kosta 640 EUR. Mislim ok je, uzeo bih ga i sigurno je mnogo dobar. Ali ako s druge strane imam npr Vivax 55"" od 300 EUR i Hisense 55" od 500 EUR da li je velika razlika u display, u prikazu slike i da li cu isto uzivati u filmu ili ipak je velika razlika izmedu njih?
Znam da sa LGom dobijam hrpu nekih novina, novih opcija ali prvenstveno sad me interesuje kvalitet displaja i slike. Ako dobijam isti stvar ko za 300EUR ko za 640 EUR, onda ti neki dodsci i nisu toliko bitni.
Oprostite na gnjavazi i hvala Vam jos jednom![]()
Meni niko da pomogne?![]()
Pa za te pare mozes možda i Hisense naprimer 50 inča... Ako je problem veličina i max 43" onda imaš malo veci izbor...
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari