U madjarskoj samo izaberes neku banku koja ti je poznara i biras opciju "bez konverzije" kada te priupitaju za istu. Podizes novac bez problema, kao sto i placas sve u radnjama bez problema.
Trebao bih jednoj domaćoj firmi da pošaljem fakturu preko Payoneer Billing Service-a? Dal je neko imao iskustva sa ovom problematikom? Sobzirom na naše zakone tipa pib, pečat, itd? Dal je uopšte izvodljivo? Firma ima svoju firminu visa karticu sa kojom plaća razne stvari preko interneta i onda to knjigovodja uvodi u trošak firme, no kako će oni moju eventualnu isplatu da pravdaju, kako ja tu da im olakšam, dal da im na cenu usluge uračunavam pdv, kome se tu šta računa i odbija?
Meni stigo mejl jutros, a na racunu pozamasna cifra. Trcim do Kalce i Telenor bankomata, rekoh mozda radi jos kartica, proguta je bankomat [emoji3]Leopay (leupay) odje**** sve korisnike iz non-SEPA zemalja, effective immediately.
Mozda su mislili da povezes Payoneer US bank account sa PayPalom, ali mislim da ni to vise ne radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari