Šta je novo?

FIFA 19

Meni solidne nagrade, opet kada se sve rasproda oko 230k plus. Handanovic, Perisic, jedna scream kartica...
Pick mi je Pickford.
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Zoki nas stize polako :D

Nema veze, ubio sam danas 120k na mas bid. Kome trebaju glupi packovi.

Isto nista dobio nisam,a otvorio oko 10 packova.

Ujvatio sam na bidovanju Lorisa za 40k,kakva golmancina.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Malo me je izvadio Lloris iz "slay the dragon" ,)

Mislim da je small electrum pack, verovatno najgori od svih danas koje sam otvarao. Ali ove godine skoro svi veliki pullovi su mi iz PL. :trust:

@Mankuzo kako si prosao sa onim silnim packovima??

Poslednja izmena:
Ja ne znam kakav sam gad bio u proslom zivotu kada mi se sada ovako vraca. [emoji16]

Prvi jumbo rare players pack izlazi golman Adan 83. Totalni skenj, ali tesim se da imam jos jedan, pa mozda bude bolje. Verujem bice jedan walkout makar.

Otvaram drugi i bum Vrsaljko 81. Ni boards mi nije dao. Dzaba 20 pobeda, dzaba gold 1.

Iz players pickova dobio Fabiana i Ilicica. Jos jedan veliki trt.

Sada se tesim tako sto cenim da nece da mi daje neko vreme, pa ce da me casti nekom ikonom. [emoji16]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Malo me je izvadio Lloris iz "slay the dragon" ,)

Mislim da je small electrum pack, verovatno najgori od svih danas koje sam otvarao. Ali ove godine skoro svi veliki pullovi su mi iz PL. :trust:

@Mankuzo kako si prosao sa onim silnim packovima??

Solidno, UCL Rouz, Alkantara, Fabregas, Zezus, Depaj, Skriniar i IF Fabian, u 2 players pick uzas Dafi i Dimata, dobio brdo nekih korisnih ut igraca, Hisaj, Gulam, ovaj prvi UCL, Gabrijel Paulista, Lengle, Martins, Djulijano, Savic, Toliso, Arnautovic, Beloti i Vitsel. Moglo je bolje ali nisam nezadovoljan, dosla tabla svaki put, solidan profit, sad cu neke da prodam i zamijenim sa ovim ut igracima, tako da sam ok, banka ce ici do milion i 300k.

Dobro, sve se to racuna. Ja bogami blizu 2 miliona u coinima. Kada bih prodao Freda i Llorisa presisao bih lagano.

Ja ne znam kakav sam gad bio u proslom zivotu kada mi se sada ovako vraca

Forsirao si low drivene u prosloj Fifi i rasplakao mnogo dece [emoji14]

Inace koliko vidim dobio si dosta dobre player pickove ako nista drugo. A ikone su neverovatno retke, ne treba se ni nadati.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Skupo placam pobede iz prosle fife. [emoji16]

Dobio sam Immobilea koji zaista nije nista posebno i igra mi zato sto nemam drugog izbora trenutno, ali opet jedan je od boljih iz italiianske lige.

Rodrigez je odlican pick, ali tek sa njim ne znam sta cu. Ulazi sa klupe, ali je uzasan kao supersub jer je spor, a pace je ono sto odvaja supepsuba od ostatka igraca na terenu pred kraj meca. Hteo sam da kupim Lewandovskog iako je slican tip igraca kao Immobile, ali majstor je usao u totw i NIF kartica mu je izasla iz packova, pa ne bih da preplacujem nesto sto mozda nece funkcionisati i na cemu cu kroz 10 dana izgubiti coinse. Mozda ga probam naredne nedelje, ali deluje mi kao totalni waste of time/money.

Ilicic i Fabian su meh. Mogu posluziti za fitnes tim i to je to.

Necu untradable, hocu nesto i da prodam, ali hejtuje me igra. [emoji846]

Gledam ka Agueru za strong link sa Saneom. Kakvi su vasi utisci? Vredi li Aguero tih para?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Moja ekipa, ali videcu kako i sta dalje. Vec deset dana je ovakva i odlicno se pokazala.
c32a77057d6edc5518301f3e480dbd30.jpg

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Gledam ka Agueru za strong link sa Saneom. Kakvi su vasi utisci? Vredi li Aguero tih para?

Sada mu je najvisa cena u godini i "preplatices ga" malo, ali nema veze. Pogledaj statistiku golova kod mene, a ja jos igram ocajno. Ne bi me iznenadilo da kod tebe zabija i 2 gola po tekmi u proseku... Kompletan igrac, a sa hunterom, brz je skoro kao Obamajang. Mislim da je najbolji ST posle Ronalda u igri, ne racunajuci ikone...

Jedina je mana sto je malo nizak, ali Obamajang ima i finesse shot trait pa razmisli i o njemu.

Poslednja izmena:
Iznerviran jos jednim setom losih nagrada zaboravio sam da se registrujem za WL... Ode niz vodu 50k, 2 100k packa i 2 players *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*. Pet bambija za mene.

Obamejang mi deluje bolje bas zbog traita, ali nije mi opcija zato sto imam Calcio tim, a gledam da ubacim (untradeable) Sanea u njega, pa mi treba neko iz Sitija za strong link. Opcije su mi Aguero ili KDB, ali KDB je overpriced cini mi se. Sumnjam da vredi toliko coinsa. Ostaje mi jos samo Fernandinjo koji mi ne deluje kao sjajna kartica ove godine.

Posto igras sa Italijanima, KDB bi tu dobro dosao ( Mertens, Naingolan), ali i meni je to mnogo za takvu kartu, pogotvo sto su danas cene opet otisle gore.
Imam od pocetka untradeable Fernandinja, i meni je on losa kartica, ne bacaj pare na njega.

Ona prava verzija ce izaci tek za pola godine pretpostavljam?
Dotle su da igram Fifu 18.

Kakvo je pingpong *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* ova igra. Toksicno *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*. Dodje mi da stucam glavu nekom.

Nemoj se nervirati :)

Ja sad vodio 2:0 i primim dva gola iz kornera makazicama za 2:2. 90min penal za mene,pogodim precku,lopta se naravno odbije njemu koji ispucava i u kontri dva na jedan uspeo sam da presecem loptu koja dolazi di njegovog drugog igraca i on pogadja za pobedu od 3:2. Doslo mi je sve porazbijam,smirio sam se i vec sledecu dobio sa 5:0 :)

Jeste njesra od igre,ali sta cu kada je volim igrati :) :)

Meni je wl vec upropascena, pet puta me izbacilo sa servera, uracunalo mi pet poraza, a nijednom mi nije net pukao, znaci nije do mene. Katastrofa, desavalo se i prije, ali u par meceva, ne u pet od devet meceva, a petak je jedini dan kad mogu da stignem da odigram 15ak meceva, vikendom to mnogo teze ide kod mene, strasno :O

Kako nisam juce napravio ekipu.
Treba mi neko, umesto ovog crvenog Lakazeta, koji je ocajan.
Koliko promasuje, to nije normalno, cist promasaj od igraca.
I treba mi krsten cdm, umesto vec spomenutog Fernandinja.
Cene su otisle gore, a sa ovim igracima je bas mucenje.

Sacekaj ponedeljak, tada padaju cene. Cetvrtak na petak preko noci skoce cene zbog WL, pa u ponedeljak opet padaju. Primer Bejl koji je sinoc bio 487k, a danas je 515k.

Znam, pratio sam cene, ali ne mogu sa ovakvim igracima, vise da se patim.
Ne mislim da ce, npr. Aubamejang sada, da mi napravi cudo, ali ne verujem da ce biti gori od Lakazeta.
Sada sam izgubio mec, posto je *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* dva puta promasio prazan gol.
Jednom je pogodio stativu, a posle toga, na prazan gol glavom, on promasi ceo gol.

Poslednja izmena:
Ono sto je cudno, nije ranije promasivao takve prilike nego je zabijao neverovatne golcine. Sad se vise ne vidi...

Vagao sam se izmedju prodaje i bataljivanja, i odlucio sam da ipak batalim, al ovaj put stvarno. Na dobrih mesec dana, dva mozda.
Mozda budem bidovao malo i to je to.

Uz dosta izgubljenog vremena propada mi i dosta zivaca. Nemam ja zeludac za situaciju gde imam 2:0 i odnos suteva 13:1 do 84.minuta, a da krajnji rezultat bude u korist protivnika.

Lacazette. Skoro gol po tekmi, odusevio sam se kada sam ga uzeo. Mozda je do formacije.

Da imam coinsa, koliko ti imas, ne bi se ni sekund mislio.
Uzeo bih nekog vrhunskog napadaca, ili ikonu, ne bi Lakazeta ni pogledao.

Imam Aguera, ovaj mi je CAM. :)

Aguero ce mozda na dobos za 320k, suvise je dobra cena, ali mi se bas ne prodaje, first owner i toliko golova, kartica je bas brutalna.

Steka se za ikone, nista drugo nema smisla u ovoj igri.

@Aleksandrinjo: ne odustaj, ubijas sa mas bidom, samo je pitanje kada ces da me preteknes. Sa ikonama ce ti biti uzivanje.

@Bojan au brate ne verujem kakvu su glupost napravili sa registracijom, da iskusni WL igraci kao ti moraju da pauziraju, na sta su mislili, koja je svrha tog redeemovanja ucesca?!?!?

Poslednja izmena:
Ja sam odusevljen sa Grizmanom,evo stats
1cbfbc7bc8946a43819de13b1902565f.png

Nije mi los ni Lakazet u fitnes timu
bd3ad2167b325ca4145d678d1680d28d.png

Prime Icons 2 je fenomenalan, ne znam koliko se isplati, ali sta god da ti tu dodje top je.

Ne isplati se.
Prosle godine je taj Larsson, mogao da se napravi, za ne tako velike pare.
A sada, traze ikonu i ko zna sta jos.

Edit:
Kupis Kante-a, i to ti je u stvari Makelele.;)

Poslednja izmena:
Hm kad vidim cijene tim ikonama, vjerujem da se itekako isplati, ali ja jurim Ronalda, nista me drugo trenutno ne zanima. Vec imam preko 2 miliona coina(milion i 400k banka i oko 700k vrijedne squadove), ja bih mogao da napravim vrhunski tim ali stekam za Portugalca jer znam da ce mi sam donijeti 4-5 pobjeda u wl.

@Bojan au brate ne verujem kakvu su glupost napravili sa registracijom, da iskusni WL igraci kao ti moraju da pauziraju, na sta su mislili, koja je svrha tog redeemovanja ucesca?!?!?

Moja je greska sto se nisam registrovao, ali najveca glupost im je to sto moramo da se registrujemo za WL. Sav taj nered su mogli da izbegnu tako sto bi uzimanje tih 2000 poena triggerovalo pitanje da li zelis da se prijavis za WL i niko ne bi stradao. Masa ljudi svake nedelje propusti WL zbog te gluposti. Navodno svrha je da sacuvas poene za nedelju u kojoj mozes da igras, a ne da ti automatske kvalifikacije propadnu, pa da moras ponovo da skupljas poene. *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*izam.

Sinoc upalih ps4 u nameri da otvorim nagrade i odigram 2-3 utakmice, ali kad sam otvorio one trash nagrade samo sam ugasio ps4 iz besa i zaboravio na registraciju.

Ovaj drugi set ikona se isplati samo ako radite Ferdinanda jer je njegova SBC cena prosle godine bila izmedju 1.2 i 1.5 miliona tokom cele godine.

Poslednja izmena:
Vrh Dno