Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Završio Daredevil treću sezonu. Tempo se pojačava od šeste epizode,D'Onofrio zaslužio nagradu kako je izneo Kingpin-a, ubedljivo najjači lik u sezoni.
Odličan dodatak sezoni je :
Bullseye i prva borba daredevil vs bullseye je jaw dropping, jedino sto smara u sezoni je nepotrebna drama Page i Foggyja
Ocena sve tri sezone zajedno je 9/10 u marvel svetu serija.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Završio Daredevil treću sezonu. Tempo se pojačava od šeste epizode,D'Onofrio zaslužio nagradu kako je izneo Kingpin-a, ubedljivo najjači lik u sezoni.
Odličan dodatak sezoni je :
Bullseye i prva borba daredevil vs bullseye je jaw dropping, jedino sto smara u sezoni je nepotrebna drama Page i Foggyja
Ocena sve tri sezone zajedno je 9/10 u marvel svetu serija.

Slažem se, trebalo je istrpeti nekako onih prvih 6 epizoda, prve tri su katastrofalno spore npr. Ali nakon toga se žestoko isplatilo.

Flash-a sam juče izdržao nekih 15 min dok nisam fon dohvatio. Bukvalno su već krenuli sa filler-om, razmišljam da bacim pogled još na one crossover epizodice i to je to. Ovaj negativac je smešan.

Dal jos neko gleda Flash?
Trust mi ostale jos dve, od mene preporuka, ne znam koliko se drze istinite price ali ako je ovako bilo ovo je odlicno, po meni.

Odgledao drugu sezonu The Leftovers.... cisto ludilo od serije, ali imam osecaj da je ovo bila priprema totalnog ludila koje me ocekuje u trecoj sezoni.

The Leftovers se ne gleda, The Leftovers se voli.. ili ne voli, zavisi od ukusa :d
Topla preporuka i za trecu sezonu.

Ne znam, mene je s03 DD totalno razočarala. Više od pola je išlo na ff. Što neko napisa, samo prve i poslednje dve epizode su koliko toliko zanimljive, ovo izmedju loš filer.
Pokušaj neke drame u kojoj konstantno Karen plače, Met preispituje sebe, a Fogi oseća loše što mu je dobro u životu. Fisk se toliko providno igra sa vlastima, kao da su deca. Jedina solidna strana sezone je Bullseye, tj. odličan prikaz psihopate

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Za mene je ova sezona DD najlošija do sad.
Sve nešto nabacano, nelogično,providno a sam kraj je epic fall, koji ne ide sa ovakvom serijom...
Zanimljivo je da u ovoj sezoni nismo ni jednom videli kako izgleda svet onako kako ga vidi DD...
Sve mi lici da je bilo kresanja budžeta...

ja bih rekao da ti prvih par epizoda nisi ni gledao,posto iz njegove perspektive i pocinje sve,da ne spojlerisem dalje.

ja stigao do 5 epizode i meni se dopada sezona za sada.Taj leftovers prco sam hteo tv da bacim jedno 50 x zbog pusaca u prvoj sezoni,2 sezona mi je bila fenomenalna dok 3cu nisam ni zavrsio

Još sam na prvoj sezoni Goliath. Billy Bob vrhunski kao i uvek.

I ja digao ruke od Leftovers u trecoj sezoni jer mi nikako nije legla. Serija nije za svakoga.

meni nisu za poredjenje,niti je isti zanr.ako bas mora ukupan utisak meni licno je jedva nesto slabiji za drugu sezonu,najbolji noir snimljen decenijama (ukljucujuci i bosch i s1 daredevil-a,posle daredevil nema veze sa noir-om).

Da li prati neko ovu novu na RTSu, "Jutro ce promeniti sve" cini mi se da je naziv..?

"Novine" D. Matanica, topla preporuka za komsijsku..
Poceo sam i "Press" BBC-a da gledam, mini serija.. mislio sam da je vec rimejk, nije. Meni je i ona OK
Pisalo se nesto da je Kluni otkupio jos prosle god. prava za "Novine", njemu je otac bio novinar, pa kao svidela mu se tematika a dobra je definitvno serija.

Gledam i ja The Flash. Ova 5 sezona, kako odmice svaka epizoda bolja i bolja. Jedva cekam sledecu.

Da li prati neko ovu novu na RTSu, "Jutro ce promeniti sve" cini mi se da je naziv..?

Pratim ja...odlicna je serija, moderna i kul je da imamo tako neku seriju...u nekim situacijama preteruju, ali dobro...malo je smor sto traje 25minuta, bolje da ima 20ak epizoda po 45minuta, ali sta da se radi...verovatno hoce da razvuku sto duze... 🙂

Pratim ja...odlicna je serija, moderna i kul je da imamo tako neku seriju...u nekim situacijama preteruju, ali dobro...malo je smor sto traje 25minuta, bolje da ima 20ak epizoda po 45minuta, ali sta da se radi...verovatno hoce da razvuku sto duze... 🙂

Mislim da puste na 3 programu vikendom sve "nedeljne" epizode zajedno, tako sam ja hteo da pogledam bas zbog toga, ali ne stigoh..:trust:
Videcu da li ima na MTS planeti, kako se vec zove taj servis,)

Ima na rts planeti, ali nema od pocetka, nego samo 4 dana u nazad... 😀

E u persun..
Nema ni kod cika Cvecara.. ko razume, shvatice😉

Poslednja izmena od urednika:
Razumemo, evo tebi malo poena...

Hmmm...ja sam samo nasao u poslednja 4 dana da gledam...gde se nalaze sve epizode? 🙂

EDIT: Nasao.. 😀

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno