Gledam sad, imam Trio gold + placam 400 din dodatak 1500 minuta. To me izadje 4100din. U novim paketima mogao bih da predjem na EON full (vec ima tih 1500min) koji bi me izasao 3700 prvih 6 meseci i 4000 ostalih godinu i po, sto u proseku izadje 3925. Znaci isplati mi se (mala usteda mesecno al sitna para veseli coveka

).
Sada idu pitanja za eliminaciju:
1. Koliko uredjaja za EON aplikaciju? Do sada sam imao 5. Na sajtu, ako bukvalno shvatim, pise samo jedna (+1 tv eon aplikacija)!?
2. Odakle vuce sliku na EON boxu, iz internet paketa ili ima neki posebni "opseg" rezervisan za to kao i do sada? U podrsci kazu da je isto kao i ranije, Net je nezavistan.
3. Neon box je samo na bazi Androida ili je u pitanju uredjaj sa klasicnim Androidom (ili TV verzijom istog)? Tj, da li mogu da instaliram klasicne aplikacije sa GPlaya i koristim box kao npr media player?
4. Daljinac, kazu neki supernapredan. Koliko sam ih shvatio BT verzija je, a da li ima airmouse funkciju?
5. Ako box moze da radi kao player podrzava li h265 kodek?
Sto se tice mojeg ranijeg pitanja, situacija sa Ikom korisnicima, kazu da (za sada) nemaju u ponudi EON pakete za te korisnike vec iskljucivo staru akcju, prelazak na SBB na stare pakete pa tek onda sa njih na EON sa gubljenjem akcije (godinu dana po ikom ceni, druga godina SBB TRIO cena).