Pozdrav svima. Korisinik sam Radijus-a i SBB-a na dve lokacije i ako upoređujem njih, SBB ima značajno bolju ponudu. Pošto je aktuelma ova nova ponuda paketa SBB-a izneo bih neka svoja mišljena. Kod njih imam Trio gold paket trenutno i razmišljam se da pređem na na neki od novih paketa. Ponuda je interesanta ali, naravno nekome više odgovara, nekom ne. Po informacijama koje sam dobio od podrške na njihovim socijalnim nalozima, eon box se dobija uz ful i premium paket kao osnovni uređaj. Koliko vidim i po cenovnicima koji su na sajtu, može se priključiti i za dodatne tv-ove ali se plaća priključna taksa i renta koja se podrazumeva na mesečnom nivou. Ono što je dobro, eon na smart tv se sada dobija uz svaki paket što otvara mogućnost gledanja televizije na dodatnom tv-u pored ona tri na kojima se može pratiti po ugovoru. Na ovim novim paketima, renta dodatnih d3 uređaja se neće nikome naplaćivati kako su mi rekli. Taj eon box koji nude, kako mi rekoše, mora biti povezan na one njihove homegateway-e da bi premotavanje programa radilo.
Mislim da svako može naći nešto i po meni su povoljniji od Radijusa, sa kojim muku mučim već duže vreme jer nemam alernativu na toj lokaciji gde je priključen.