Дај на пп неки линк да пробам, као што је написано нема везе колико њих дели. Чак ни рутрекер није као пре пошто је забрањен за Русију па се сналазе.pre 2 dana ubacio neke torrent serije da skinem, vuku se torenti, DL = 15 kB/s prosek, pri tome ima 10 serija/filmova koje skida paralelno i sve imaju 200+ seed-era
Da li je to do mene? Šta da radim, znajući da je pre manje od 7 dana radilo kako bi trebalo? Hvala!![]()
Zato sto i ubee moze da bude samba host za sadrzaj na usb koji je gurnut u modem.Jel kapira neko sta se desava ovde, pojavio mi se Ubee u opcijama input na tv-u?![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Hvala.@mihajlosd: Ovaj "EON Light", skuplji 100 din (= 3.499 din košta) uz koji se ne dobija "Eon Smart Box" (ako ga hoćeš uz taj paket treba da platiš taksu 7000 din) dakle ostaješ sa Cisco risiverom ... dobijaš "promo" SmartTV app da akviriraš na jednom uređaju i dobijaš malo brži net.
Javni tracker? Zaboravi taj broj seedera, totalno nepouzdano. Probaj sa rutracker.org, registruj se, trebaće ti zauvek. Odatle ako ne vuče full brzinom, onda je do tebe. Za rezervu, možeš i sa Zamunde da probaš, tu je broj seedera realan, ali isto treba reg.
Дај на пп неки линк да пробам, као што је написано нема везе колико њих дели. Чак ни рутрекер није као пре пошто је забрањен за Русију па се сналазе.
Skoro sve sadržaje skidam sa YTS.am sajta i svi su ranije leteli (torenti). Ili serije sa eztv.ag. Sada mi za popularni navedeni film piše da treba još 1 jedna godina i 23 meseci da se skine, nešto nije u redu poslednjih dana, ovo je samo primer filma.
Da nisam NAT-ovan? Zato sam u prethodnoj poruci dao svoje IP adrese. Inače, jako malo terentujem. Hvala veliko svima!![]()
Skoro sve sadržaje skidam sa YTS.am sajta i svi su ranije leteli (torenti). Ili serije sa eztv.ag. Sada mi za popularni navedeni film piše da treba još 1 jedna godina i 23 meseci da se skine, nešto nije u redu poslednjih dana, ovo je samo primer filma.
Da nisam NAT-ovan? Zato sam u prethodnoj poruci dao svoje IP adrese. Inače, jako malo terentujem. Hvala veliko svima!![]()
Može li neko iz Novog Sada da proveri cenu za Giga paket i šta podrazumeva.
Ne mogu da nađem na sajtu.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Au koliko sam popi.... mojima pre par dana uvalili trio silver. Zvali ih telefonom, malo ih ubedjivali i matori pristao. Ranije su imali neki Ikom net + kablovska paket. Keva dosta koristi fiksni pa ca morati i onaj dodatak 1500 minuta za 400din. Sad izbacili ove EON pakete, za iste pare bi dobili EON full (stari trio silver + dodatak 400min= Eon full ako sam dobro izracunao). Da li imaju koji dan fore da traze raskid ugovora bez objasnjenja ili da predju na EON full pod istim uslovima? Dobili su prvu godinu po 2000+ din (koliko su placali Ikomu) a posle ona puna, 3000+ cena.
Ау, изненадио си ме овом заоставштином, па то је из периода адсл-а 128/8 где још и смета све близу горње границе, на каблу углавном није сметало ... а и брзине се мењају. Зато су и овакви проблеми понекад неразумљиви, ја пустим UL на 3MB/s и онда не могу да укапирам проблем који има неко са 1kB/s. Мало фер плеја не би било сувишно некоме ко је скинуо милион торената.Eureka! Jeste to! Stavio sam UL na unlimited i DL je poleteo preko 1MB/s! A kada stavim UL max na 1kB/s onda se DL vuče kao puž. Verujete mi da nije bilo tako do sada. Uvek mi je UL stajao na 1 kB/s (zaostavština iz starih vremena) i DL je bio preko 1MB/s. OK, problem rešen, veliko hvala @jok!
Mislim da to nije baš crno-belo.. Recimo, ja sam ranije bio kod Radijus vektora, za primetno manje pare nego SBB (doduše, sad sam kod SBBa na optici) ali je nivo usluga/tehnologije kasnio par god za SBBom.. Druga stvar koju si napomenuo jeste monopol, tj nedostatak prave konkurencije - baci pogled na mts optika box pakete (pošto sam krenuo da ih razmatram kao opciju kad mi istekne sbb ugovor), ovlaš sam preleteo i čini mi se da su im čak jače cene u odnosu na SBB...Razumem, da su monopolisti, kao i Telekom, ali stvarno je strasno koje cene nam nude ovde. Kako mali lokalni provajderi mogu da nude slicnu, ponudu za mnogo manji novac, nelogično mi. Brat ima duo optiku,kod lokalnog provajdera, 160 kanala (2 sk, sve arene, foksovi kanali, pinkovi, xxx....), za 850 dinara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari