Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Da li se ovaj dodatni GB za Neo pakete iz onlajn prodavnice dodeljuje zajedno sa pripadajucim GB iz paketa u novom obracunskom periodu? Za ovaj mesec sam dobio samo net iz paketa, ne i dodatni GB

Odvojeno, treba da pise: "Dodatni MB"

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Taj dodatni gb ti krece od sledeceg obracunskog perioda.Ako ti je presek stanja od 01 u mesecu taj dodatni 1gb ces dobiti od 01 u sledecem mesecu.Ako ti je presek od 05 u mesecu onda ces ga dobiti od 05 u sledecem mesecu.

Verovatno nisam lepo objasnio. Dobio sam dodatne megabajte cim sam presao sa pripejda na postpejd (pre mesec dana) i evo sad je poceo novi obracunski period i nisam dobio dodatne nego samo standardne u okviru paketa. Ja nista ne kapiram

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Posalji im poruku na face, meni nisu prikazivali 1GB u Romingu, posle poslate poruke namestili su da se vidi u aplikaciji i na sajtu.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Ističe mi ugovor za mesec dana. Još nije ni kraj oktobra, a zvali me već 2 puta. Zovu, procaskamo malo, pa opet nova tura zvanja :d

Kažem treba mi vise neta, oni kao evo 1gb ćete dobiti na 12 meseci. Malo je falilo da pitam, da li se drogiraju.

Rekao sam da bih bio zadovoljan sa neograničenim minutima i 8 giga neta za 1180 dinara, ali neka bude 1200 da zaokružim, da ih častim :d

Meni se cini da si ti prva osoba koja je napisala da su ga zvali iz Vipa i da ima mogucnost da nesto pregovara, mozda gresim..

Super je ako je sad tako.

Pre dva meseca ja sam ih cak zvao da pitam da li nesto nude za stare korisnike, posto su mene oko godinu dana samo "spamovali" SMSovima da obnavljam ugovor.
Odgovor je bio "samo ponuda sa sajta", tj. regularne nove tarife, koje realno jesu povoljnije od starih za iste novce, da budemo iskreni.

Mene aparat novi "za dinar" ili na rate "neki bolji" nije zanimao, pa to nisam ni gledao.. mozda su tu bile jos neke pogodnosti ranije, ako nekom treba pa sedne i izracuna.. to stvarno ne znam.

Meni su ove nove tarife sve nekako na granici, za "prosecnog" korisnika.
Ili ce ti zafaliti neceg ako se opredelis za manje tj. "srednje" (pa ukljucuj onda "dodatne opcije"), ili ces placati nesto sto neces ni moci da potrosis ako se opredelis za vece.. Opet kazem mozda tu ima racunice sa novim aparatom, to stvarno nisam gledao.

P.S.
Zaboravio si SMSove da im trazis, devil is in the detail ;)

Ističe mi ugovor za mesec dana. Još nije ni kraj oktobra, a zvali me već 2 puta. Zovu, procaskamo malo, pa opet nova tura zvanja :d

Kažem treba mi vise neta, oni kao evo 1gb ćete dobiti na 12 meseci. Malo je falilo da pitam, da li se drogiraju.

Rekao sam da bih bio zadovoljan sa neograničenim minutima i 8 giga neta za 1180 dinara, ali neka bude 1200 da zaokružim, da ih častim :d
Ma što nisi tražio da oni plaćaju tebi [emoji13]

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Covek je realan, net ih kosta maltene nista, a neo minuti i SMS ih kostaju (tj. mogu da ih kostaju mnogo vise).
Mada je nerealno da nude 8GB za 1200, jer onda bi previse ljudi placalo samo 1200 :)

Djilke, pa sto ne uzmes IN tarifu onda, i dodas 100SMSa?

Kome pisati za dodatne pogodnosti ,ova operaterka me otkacinje i po njenom dobijam samo ako potpisem novi ugovor 6 meseci po dinar ,pre dve godine sam dobio mnogo vise pa zna li neko kome pisati mail ili kome se obratiti u Vipu moze i na pp

Ma što nisi tražio da oni plaćaju tebi [emoji13]

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Nisam hteo baš da budem takav, 10 evrica je sasvim korektno :d

Covek je realan, net ih kosta maltene nista, a neo minuti i SMS ih kostaju (tj. mogu da ih kostaju mnogo vise).
Mada je nerealno da nude 8GB za 1200, jer onda bi previse ljudi placalo samo 1200 :)

Djilke, pa sto ne uzmes IN tarifu onda, i dodas 100SMSa?

Malo mi minuta alfa. Razmišljao sam, nije da nisam :) bez 2000 minuta neću da razmišljam.

Ne tražim puno, čovek je dobio to za 1000 dinara, ja ću za 1200 :d
Screenshot_2018-10-19-12-31-52-956_com.quoord.tapatalkpro.activity.jpegScreenshot_2018-10-19-12-30-20-502_com.quoord.tapatalkpro.activity.jpeg

Ne tražim puno, čovek je dobio to za 1000 dinara, ja ću za 1200 :d
Pogledajte prilog 259131Pogledajte prilog 259132

Ma pregovaraj covek za sve, super ako sad to moze.. mislim ako ce SVI stari korisnici imati tu opciju, ako si ti poseban slucaj e ondak hbg,)

Nisam skontao kad ti ugovor istice na kraju ovog ili tek sledeceg meseca, a ne znam naravno ni da li ce opet produziti rok za "dodaj NEO 6meseci free", pomeraju ga non stop.. mozda ces moci kao i ja sto mogu sada, ali uz gimnastiku.
Sa mnom nisu hteli da "pregovaraju" ili tad nije ni moglo, ja lepo pogasio brojeve. Odjedanput siroka lepeza mogucnosti se otvara ;)

Evo ja racunao koliko bi mene sad sta izaslo u "proseku" mesecno, dodam jos GB za online narucivanje:
NEO 2+1........... 750din
NEO 4+1........... 1050din
NEO 6+1........... 1350din
NEO 10+1......... 1850din

Ja se sad razmisljam dal hocu i ovo, ili cu da cekam jos, kad vec na vreme nisu hteli da pricaju. Dobar meni i pripejd za sada.
Samo nastavi da pratis sve akcije i to kod svih i udri :D

Pa ne znam da li sam poseban, ali imam dva ugovora na sebi, 6000 mesečno, pa ako neće, ima Telenor, ima Mts oni će da cene.

Pa ne znam da li sam poseban, ali imam dva ugovora na sebi, 6000 mesečno, pa ako neće, ima Telenor, ima Mts oni će da cene.

Pravo zboris.

Sa tim da su oni zaboravili da imaju ljudi i clanove porodice koji su verovatno na istoj mrezi.

Imao sam i ja isto dva ugovora na sebi, ali ostavljao sam im licno "samo" oko 3000, e sad imam jedan i ostavljam im 1100.

Pripejd im je za sada dobar, pa videcemo za kasnije.

Ima svi u familiji da mi predju na pripejd za pocetak, kada i njima uskoro poisticu UO, ako se ne bude menjala situacija.

E sad cu i da pratim sve akcije kod svih, sta ljudi pisu po raznim forumima kako su prosli, pa cu da biram natenane i celokupnu familiju prebacujem gde god, ko sto ih i u Vip prebacih pre 5-6 godina ako bude ispadalo povoljnije.

.... kao pravi "Alfa muzjak"....:wc::smoke:;)

Poslednja izmena:
.... kao pravi "Alfa muzjak"....:wc::smoke:;)
Kao pravi ja sta? :D

@Djilke, polako bre, pasce u nesvest ovi sto tvrde da niko vise ne razgovara, pomislice da imas call centar sa 200 ljudi kada ti treba toliko minuta :p

Kome pisati za dodatne pogodnosti ,ova operaterka me otkacinje i po njenom dobijam samo ako potpisem novi ugovor 6 meseci po dinar ,pre dve godine sam dobio mnogo vise pa zna li neko kome pisati mail ili kome se obratiti u Vipu moze i na pp
Pre dve godine su hteli da se otarase Smart korisnika, a jos vise Smart korisnika sa 60% popusta.
Cekajte zadnji mesec ugovora, ako nesto ponude, cool, ako ne, MNP. Pa cik dobijte drugde kao novi korisnik bolje :D

Ma ti si Alfaprofika, jos imas vremena i zivaca da nama noobOvima pojasnjavas sta ne znamo, tebi hvala sto si toliko aktivan ovde.. :)

Ja to vise autoironicno onako napisah:d

Da li su telefoni kupljeni u VIP-u u originalnom, fabričkom pakovanju i s originalnim softverom ili "čačkaju" telefone kao Telenor?

Ajde da pitam jos jednom mozda neko i zna.

Da li su telefoni kupljeni u VIP-u u originalnom, fabričkom pakovanju i s originalnim softverom ili "čačkaju" telefone kao Telenor?

Ako mislis da li ima VIP bloata, nisam vidjao ni na kom telefonu iz VIPa vec duze.
Nisam znao da Telenor to radi sada ;)

@Nemanja, to znaci da u manjim mestima neces imati 4G mozda, posto se samo Band 20 ponegde koristi. Na VIPu nije jos strasno, ali ima cak i ka Kopaoniku (tj. bilo je kad smo isli na #MotorlaKop) dosta delova gde je samo band 20.

Na VIPovom sajtu kaze da ima:
https://www.vipmobile.rs/privatni/mobilni_uredjaji/detalji?device=373
Ali GSMArena kaze jock, kao i Motorla India:
https://www.motorola.in/products/motorola-one-power#specs
Ali 5000mAh bat :)

Evo vidim sada da imate problema oko produženja ugovora, pa možda nekome i pomogne. Pre nego što su mi ponudili preko call centra ovo što je čovek predhodno napisao. Dugar koji radi u poslovnici mi je izneo još jednu mogućnost, ali ne znam da li je to sigurno izvodljivo. Rekao mi je da ako mi treba više interneta u paketu da uzmem onaj net 9, a da mobilni broj prebacimo u postpejd i da odmah uzmem za taj broj kao drugi neo. Posle da dopaltim još čini mi se 100din i spojim ta dva broja. Ne mogu sada da tražim koliko bi to koštalo, ali mislim da je takodje bila solidna ponuda. Preračunajte pa vidite da li moze da se izvede ta varijanta da se na internet paket uzme drugi neo.

Sent from my Moto Z (2) using Tapatalk

Evo vidim sada da imate problema oko produženja ugovora, pa možda nekome i pomogne. Pre nego što su mi ponudili preko call centra ovo što je čovek predhodno napisao. Dugar koji radi u poslovnici mi je izneo još jednu mogućnost, ali ne znam da li je to sigurno izvodljivo. Rekao mi je da ako mi treba više interneta u paketu da uzmem onaj net 9, a da mobilni broj prebacimo u postpejd i da odmah uzmem za taj broj kao drugi neo. Posle da dopaltim još čini mi se 100din i spojim ta dva broja. Ne mogu sada da tražim koliko bi to koštalo, ali mislim da je takodje bila solidna ponuda. Preračunajte pa vidite da li moze da se izvede ta varijanta da se na internet paket uzme drugi neo.
Sta da prebacis u postpaid?;)
Ako sam te dobro razumeo to bi izaslo oko 750+600+110, pod uslovom da prodje. Ovako bi to isto moglo za +250 (standardna NEO cena). A dobijas +9GB za 710, svejedno je koliko placas taj postpaid.

Hmmm... Svidja mi se fon... A istice mi 20. Grrr
@alfa imas dve verzije One i One power. Ovaj drugi sa vecim ekranom i baterijom od 5000 mah... A u Vipu je taj manji...

Pazi to je bilo u avgustu i nije bilo ovih drugih opcija kao danas ova nova tarifa kod vipa sa 10gb bez SMS-a. Napisao sam čisto da neko razmotri kao opciju, pa možda nekome pomogne.

Sent from my Moto Z (2) using Tapatalk

Hmmm... Svidja mi se fon... A istice mi 20. Grrr
@alfa imas dve verzije One i One power. Ovaj drugi sa vecim ekranom i baterijom od 5000 mah... A u Vipu je taj manji...
A da, nisam primetio da je drugi link One Power, ne One Play.

Nazad
Vrh Dno