Ma što nisi tražio da oni plaćaju tebi [emoji13]Ističe mi ugovor za mesec dana. Još nije ni kraj oktobra, a zvali me već 2 puta. Zovu, procaskamo malo, pa opet nova tura zvanja :d
Kažem treba mi vise neta, oni kao evo 1gb ćete dobiti na 12 meseci. Malo je falilo da pitam, da li se drogiraju.
Rekao sam da bih bio zadovoljan sa neograničenim minutima i 8 giga neta za 1180 dinara, ali neka bude 1200 da zaokružim, da ih častim :d
Ma što nisi tražio da oni plaćaju tebi [emoji13]
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Covek je realan, net ih kosta maltene nista, a neo minuti i SMS ih kostaju (tj. mogu da ih kostaju mnogo vise).
Mada je nerealno da nude 8GB za 1200, jer onda bi previse ljudi placalo samo 1200
Djilke, pa sto ne uzmes IN tarifu onda, i dodas 100SMSa?
Ne tražim puno, čovek je dobio to za 1000 dinara, ja ću za 1200 :d
Pogledajte prilog 259131Pogledajte prilog 259132
Pa ne znam da li sam poseban, ali imam dva ugovora na sebi, 6000 mesečno, pa ako neće, ima Telenor, ima Mts oni će da cene.
Kao pravi ja sta?.... kao pravi "Alfa muzjak"....:wc::smoke:![]()
Pre dve godine su hteli da se otarase Smart korisnika, a jos vise Smart korisnika sa 60% popusta.Kome pisati za dodatne pogodnosti ,ova operaterka me otkacinje i po njenom dobijam samo ako potpisem novi ugovor 6 meseci po dinar ,pre dve godine sam dobio mnogo vise pa zna li neko kome pisati mail ili kome se obratiti u Vipu moze i na pp
Proverio bi da li ima LTE Band 20.
Koliko sam video nema, to znaci sta?
Da li su telefoni kupljeni u VIP-u u originalnom, fabričkom pakovanju i s originalnim softverom ili "čačkaju" telefone kao Telenor?
Sta da prebacis u postpaid?Evo vidim sada da imate problema oko produženja ugovora, pa možda nekome i pomogne. Pre nego što su mi ponudili preko call centra ovo što je čovek predhodno napisao. Dugar koji radi u poslovnici mi je izneo još jednu mogućnost, ali ne znam da li je to sigurno izvodljivo. Rekao mi je da ako mi treba više interneta u paketu da uzmem onaj net 9, a da mobilni broj prebacimo u postpejd i da odmah uzmem za taj broj kao drugi neo. Posle da dopaltim još čini mi se 100din i spojim ta dva broja. Ne mogu sada da tražim koliko bi to koštalo, ali mislim da je takodje bila solidna ponuda. Preračunajte pa vidite da li moze da se izvede ta varijanta da se na internet paket uzme drugi neo.
A da, nisam primetio da je drugi link One Power, ne One Play.Hmmm... Svidja mi se fon... A istice mi 20. Grrr
@alfa imas dve verzije One i One power. Ovaj drugi sa vecim ekranom i baterijom od 5000 mah... A u Vipu je taj manji...
Ne tražim puno, čovek je dobio to za 1000 dinara, ja ću za 1200 :d
Pogledajte prilog 259131Pogledajte prilog 259132
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari