Kako ne vidiš? A instalacija nekog krštenog Ad Blockera koji zahteva root a ne VPN? A brisanje nepotrebih sistemskih aplikacija i bloatware-a? A TitaniumBackup npr.?Jedino što dobijaš je mogućnost da ubaciš gcam. Druge prednosti ne vidim.
Gubi se garancija.I da li se gubi garancija kad se to uradi?
Gubi se garancija.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Odnesi rootovan telefon u servis pa da vidimo. Čim na neki način modifikuješ softver van fabrički dostupnih opcija gubi se garancija. Imam pacijente koji su isto tako negde pročitali da se ne gubi garancija pa su lepo ostali sa neispravnim uređajima bez garancije uz obrazloženje modifikovanog softvera.Ne gubi se garancija.
Naravno, ali to onda treba naglasiti jer samim rootovanjem se gubi garancija, dok postoje i neki kvarovi zbog kojih možda nećeš biti u mogućnosto da vratiš uređaj u fabričko stanje pa onda neka korisnik sam vidi da li mu je to što dobija rootom vredno mogućeg rizika. Zato samo reći da se garancija ne gubi je čista dezinformacija.Ne gubi se garancija u smislu zato što može da se vrati na fabričko stanje i da se ne vidi da je ikad radjeno bilo šta.
Za većinu modela koje sam ja imao trebao je komp da bi se radio root/unroot. Čist primer crkne ti usb konektor. Factory reset ne radi unroot niti zaključava bootloader. Šta dalje?Uvek može da se vrati na fabričko. Jedino kad ne može da se vrati je kad crkne interna, no tad ne mogu ni oni videti, tako da je nebitno.
Prvo i osnovno- polarizovane naocare i voznja ne idu.
Polarizovano staklo odbija refleksiju( koju znakovi emituju).
U uputstvima pravih polarizovanih naocara je to jasno navedeno(npr kod rejbanki npr kategorija 4 u koje spadaju polarizovane, stoji not suitable for drivers and road users)
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Ovako bi trebalo da izgleda?Kategorija 4 naočara generalno nisu preporuka za vožnju (bez obzira na polarizaciju). Kat. 3, u šta spada ogromna većina koje se ovde prodaju, takođe i sa polarizacijom, se koriste i prilikom vožnje. Isključivo polarizovane kupujem za vožnju, bolji je kontrast i znatno su prijatnije.
Taj problem sa ekranom ima i RN5, razmišljao sam i da ga zamenim za npr. A2, ali sacekaću neki novi Xiaomi model da tu grešku isprave.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari