Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ma mislim da ce biti u najmanju ruku za kinesko trziste pa cemo ga preraditi.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
EMUI 9 je *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* jedno veliko samo da znaš, razmisliću 5-6 puta dal da se bakćem uopšte sa tim. Recent apps mu je brutalno retardiran.

Kod mene je Meni na srpskom jeziku "Id fingerprint" se nalazi u opcijama Bezbednost i privatnost 5 grupa podešavanja od dole u meniju.

Use the fingerprint sensor to unlock the screen, access the Safe and App Lock, and authorize payments in third-party applications.

For added security and to ensure that you can still access your data if your phone fails to recognize your fingerprint, you will need to set a backup password when configuring fingerprint unlock.

Step 1 OpenSettings and touch Fingerprint ID > Fingerprint management.
Step 2 Select PIN or Password, and then follow the onscreen instructions to set a screen lock password.
Step 3 Once you have configured the password, touch New fingerprint to add your fingerprint.
Step 4 Place your fingertip on the fingerprint sensor. Press down lightly on the sensor until your phone vibrates. Repeat this step using different parts of your fingertip until your phone has successfully added your fingerprint.
Step 5 Once you have added your fingerprint, touch OK.

On the Fingerprint management screen, turn off the Unlock screen switch to disable fingerprint unlock.
9e55a13ad8870e5576849b4bb4752db1.jpg

Sent from my 3310
Hvala obojici. Nisam našao iz prve, morao sam prvo da restartujem telefon, posle toga sam uspeo sve da odradim.

Ovaj telefon,kako vreme odmice,imam sve veci osecaj,kao da sam ga uzeo kod Kineza ovde u lokalnoj Kineskoj radnji.A o apdejtima da ne pricamo.Skoro polovina Oktobra,a jos ne izbacuju apdejt za Septembar.Do sada mi ni jedan proizvodjac nije delovao toliko katastrofalno,kao Huawei.

Ja opet sa druge strane sam prezadovoljan Huawei telefonom i verovatno će sledeći moj telefon biti opet Huawei. Ja lično nemam taj dojam da se radi o jeftinom telefonu, što se tiče tih abdejta ne očekujem ništa spektakularno obzirom da sam zadovoljan radom telefona, naravno uz svo uvažavanje vaše patnje bez namere da provociram. Takođe sam siguran da se ne bih zadržavao na nekom telefonu ukoliko mi on ne odgovara nego bih ga prodao i uzeo neki drugi model.

B321 i morfuz 2.1
Katastrofa
Pogledajte prilog 258570Pogledajte prilog 258571

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Nesto ti nije tu dobro. Kad fleshujes b321 onda mora factory reset pa tek onda dalje sta nameravas. A i nesto ti je signal katastrofa.... Evo kod mene trenutno kako je na b321, morfuz 2.1 governors darkness-blu active.
Znaci ovo je perfektno, a i plus sam ga drndo sa onim kernelom v5 ranije sto je bio sve zeznuo.
Screenshot_20181011-122125.jpegScreenshot_20181011-122133.jpeg

Ja opet sa druge strane sam prezadovoljan Huawei telefonom i verovatno će sledeći moj telefon biti opet Huawei. Ja lično nemam taj dojam da se radi o jeftinom telefonu, što se tiče tih abdejta ne očekujem ništa spektakularno obzirom da sam zadovoljan radom telefona, naravno uz svo uvažavanje vaše patnje bez namere da provociram. Takođe sam siguran da se ne bih zadržavao na nekom telefonu ukoliko mi on ne odgovara nego bih ga prodao i uzeo neki drugi model.

Nisam ovde mislio na telefon,vec na ocajnu podrsku.Sta tu petljaju i kao nesto popravljaju softver,kad je isuvise ocigledno da ga sve vise srozavaju.Ako vec nesto rade,neka ga rade kako treba,a ne da se reklamiraju na sve strane,a ustvari su obican Kinez,kao i ostali njihovi proizvodjaci.Zato i kazem,kao da sam ga uzeo u lokalnoj radnji.Kupis i posle lupaj glavu sam kako znas i umes.Naravno da cu ga promeniti,ali vise ne znam sta da uzmem.Za vodece brendove nemam toliko para,a Kineza,iskreno,bas nesto i ne bih ponovo_Od sinoc je poceo ponovo da malo brze trosi bateriju,a nije u njemu nista novo instalirano ili menjano.Neka tebe telefon sluzi dobro jos dugo, ali ja cu ipak sledeci put zaobici ovu kompaniju ;)

Poslednja izmena:
Nesto ti nije tu dobro. Kad fleshujes b321 onda mora factory reset pa tek onda dalje sta nameravas. A i nesto ti je signal katastrofa.... Evo kod mene trenutno kako je na b321, morfuz 2.1 governors darkness-blu active.
Znaci ovo je perfektno, a i plus sam ga drndo sa onim kernelom v5 ranije sto je bio sve zeznuo.
Pogledajte prilog 258590Pogledajte prilog 258591

Obavezno uradim factory reset uvek isto su darknes i blue governori. Stavio sam sad b367 direktno iz hwota i naravno stock kernel deluje mi bolje, juče skinem ga sa punjača bilo je b321 i morfuz 2.1 i odmah sa 100% na 97 čim sam skinuo... Moguće da je nešto do punjača izgubio sam originalni pa punim nekim kineskim... [emoji23]

Obavezno uradim factory reset uvek isto su darknes i blue governori. Stavio sam sad b367 direktno iz hwota i naravno stock kernel deluje mi bolje, juče skinem ga sa punjača bilo je b321 i morfuz 2.1 i odmah sa 100% na 97 čim sam skinuo... Moguće da je nešto do punjača izgubio sam originalni pa punim nekim kineskim... [emoji23]

Nešto tu ne štima... Kolki ti je SOT na b367? I jesi radio kalibraciju baterije posle flasha?

Nisam ni jednom do sad radio kalibraciju sot je negde oko 4h max...

Meni je na b321 sa Morfuzom i puno aplikacija, lepo namešten Doze i Launch, baterija kalibrisana, punjač njegov ili powerbank 4h 56min max za dva dana. Za jedan dan mislim oko 6h. A na one nove buildove maksimum 2h 50min SOT.

Pise za Morfuz kernel da treba pustiti jedan full charging discharging da iskalibrise. Ali ti sa tim punjacem si ga nesto uxjbo i zato ti se tako ponasao, abnormalno.

Meni je na b321 sa Morfuzom i puno aplikacija, lepo namešten Doze i Launch, baterija kalibrisana, punjač njegov ili powerbank 4h 56min max za dva dana. Za jedan dan mislim oko 6h. A na one nove buildove maksimum 2h 50min SOT.
Nikad na nijednom telefonu nisam radio kalibraciju a prošle godine sam imao alcatel 5025D nema kakav rom nije prošo kroz njega i evo i dan danas radi normalno i batetija i sve...

Nikad na nijednom telefonu nisam radio kalibraciju a prošle godine sam imao alcatel 5025D nema kakav rom nije prošo kroz njega i evo i dan danas radi normalno i batetija i sve...

Tako ja na moj stari LG. Na ovaj sve mora školski [emoji849][emoji52].

Na ovom sve skolski,sve zivo iskombinujes i na kraju ispadne dodje mu sve na isto.

Ja ovaj moj,vec drmnuo dva puta o patos :D Sreca njegova,sto je dobra zastitna maska :D

Ja ovaj moj,vec drmnuo dva puta o patos :D Sreca njegova,sto je dobra zastitna maska :D
Ne znam telefon je hardverski stvarno dobar uživam u 4GB RAMa i komforu koji pruža, a i baterija od 3000mah bi trebala da kida bre. Samo što je softverski jedno veliko *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*.

Bas to.Dzaba im reklama.Neka malo podignu kvalitet softvera,a ne samo cene.Medjutim,znaju oni da vecina nece raditi sa telefonom,to sto mi nekoliko radimo sa njim,pa se zato konstantno izbacuju sada novi modeli,a zastareli polako srozavaju softverom.Ipak je kinta prva,pa sve ostalo ;)

Poslednja izmena:
Meni P10 lite radi svrseno, ne stuca, ne baguje. Dual sim, apdejtovan OTA, nikad nisam radio reset, al ja ne koristim facebook i instagram. Baterija drzi i do dva dana. Prethodno sam koristio S7, ne nedostaje mi nimalo. Ako i budem menjao P10 lite, uzecu neki Huawei ili Honor sa boljom kamerom. Toliko od mene.

Huawei is the best of the best! [emoji1][emoji1][emoji1]

"Bez njega ne mogu da zivim" tako rece i ona mucenica na Pinku za Ge123 sto navodno leci rak. Takva nam drzava, svako moze svasta da kaze i prodaje pa makar obmanjivali narod. Uzas

Nazad
Vrh Dno