Šta je novo?

Huawei P10 lite

Baš nemaš sreće [emoji23]
Ma cim vidim nece Ussd ili MMC kod ili senzor za neke temperature u cpu z i malo sporije dize sistem i vuce bateriju,ambis na grafiku i postavljen po default onaj sugavi givernor i Antuntu ispod 80000, nema tu leba.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ma cim vidim nece Ussd ili MMC kod ili senzor za neke temperature u cpu z i malo sporije dize sistem i vuce bateriju,ambis na grafiku i postavljen po default onaj sugavi givernor i Antuntu ispod 80000, nema tu leba.

Ja na ovaj telefon u životu Benchmark nisam radio [emoji23]. Jel dobro to 80000? Kako se kotira u odnosu na ostale?

Ja na ovaj telefon u životu Benchmark nisam radio [emoji23]. Jel dobro to 80000? Kako se kotira u odnosu na ostale?
Meni je najbolji rezultat bio 85000,a najgori oko 78000. Sad je oko 82000 ako govorimo o 3gb modelu. Onaj od 4gb ima malo bolji score jer dobija poene za memoriju.

Radi ussd na b367 ali batetija ništa specijalno, bolje stock... Screenshot_20181012-193830.jpegScreenshot_20181012-193848.jpeg

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ne pipaj ga više ako boga znaš. Ubićeš ga zvanično.
Sad mi zabagovo plus. Koliko je za lite losa podrska za plus je jos losija. Ukocila mi manja jezgra na stock romu od poslednjeg builda. Pa reset pa cuda... Tako da je lite pesma za ovaj drugi.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Sad mi zabagovo plus. Koliko je za lite losa podrska za plus je jos losija. Ukocila mi manja jezgra na stock romu od poslednjeg builda. Pa reset pa cuda... Tako da je lite pesma za ovaj drugi.

Odakle skidaš one OEM Info? Slepac reinstalirao Windows zaboravio da sačuva bekap za stari OEM Info [emoji849][emoji849][emoji849].

Ja ne mogu da skidam ništa odatle daje mi error 404. Ako može neko, bio bih mu mnogo zahvalan.

Hvala ti mnogo! Ja da ga diram ništa neću, ali neka ga na komp za nedaj bože. I još nešto, ako njega instaliram iz recovery, opalim servisni pa uradim rollback na Nougat, jel to može?
Mislim da isti imas i u Hwota8 folderu. Kad flesnes region, ugasis telefon i servisni prva verzija na emui 8 c185 ne znam koja bese mislim da je b360. Ili sledis Hwota8 i tamo imas promenu regiona na c185 opalis to, on zakljuca telefon pa ti skripta ponovi korak da otkljuxas boitloader i onda ides standardno hwota za koju hoces verziju c185.

Mislim da isti imas i u Hwota8 folderu. Kad flesnes region, ugasis telefon i servisni prva verzija na emui 8 c185 ne znam koja bese mislim da je b360. Ili sledis Hwota8 i tamo imas promenu regiona na c185 opalis to, on zakljuca telefon pa ti skripta ponovi korak da otkljuxas boitloader i onda ides standardno hwota za koju hoces verziju c185.

Neću sad da ga diram nego neka se ima za svaki slučaj. A onaj đavo, ti reče ti OEM Infoi da nisu provereni u HWOTA 8?

Ja se razmisljam da mu roknem c738,jer apdejt za septembar C432 kasni.sta rade i sta smeraju ovi Kinezi,nisam vise pametan.

Vrh Dno