Baš nemaš sreće [emoji23]Ne valja 5.6. Vratih 2.1. Buni mi se telefon [emoji1] Za sad tu sam gde sam.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Baš nemaš sreće [emoji23]Ne valja 5.6. Vratih 2.1. Buni mi se telefon [emoji1] Za sad tu sam gde sam.
Ma cim vidim nece Ussd ili MMC kod ili senzor za neke temperature u cpu z i malo sporije dize sistem i vuce bateriju,ambis na grafiku i postavljen po default onaj sugavi givernor i Antuntu ispod 80000, nema tu leba.Baš nemaš sreće [emoji23]
Ja na ovaj telefon u životu Benchmark nisam radio [emoji23]. Jel dobro to 80000? Kako se kotira u odnosu na ostale?Ma cim vidim nece Ussd ili MMC kod ili senzor za neke temperature u cpu z i malo sporije dize sistem i vuce bateriju,ambis na grafiku i postavljen po default onaj sugavi givernor i Antuntu ispod 80000, nema tu leba.
Meni je najbolji rezultat bio 85000,a najgori oko 78000. Sad je oko 82000 ako govorimo o 3gb modelu. Onaj od 4gb ima malo bolji score jer dobija poene za memoriju.Ja na ovaj telefon u životu Benchmark nisam radio [emoji23]. Jel dobro to 80000? Kako se kotira u odnosu na ostale?
A taj najgori na kom buildu?Meni je najbolji rezultat bio 85000,a najgori oko 78000. Sad je oko 82000 ako govorimo o 3gb modelu. Onaj od 4gb ima malo bolji score jer dobija poene za memoriju.
Na treble romovima.A taj najgori na kom buildu?
A na EMUI 8 veći nego na EMUI 5?Na treble romovima.
Da. Na emui 5 je bio najgori. To ne racunam, negde kao p9 lite oko 76000A na EMUI 8 veći nego na EMUI 5?
Kako sad pa to [emoji853]Da. Na emui 5 je bio najgori. To ne racunam, negde kao p9 lite oko 76000
Pa emui 5 je bio katastrofa na mom modelu dual sim c432,pocev od kamere pa sve ostalo.Kako sad pa to [emoji853]
Meni EMUI 5 dok sam bio na C185 bio divan.Pa emui 5 je bio katastrofa na mom modelu dual sim c432,pocev od kamere pa sve ostalo.
Radi ussd na b367 ali batetija ništa specijalno, bolje stock...Ma cim vidim nece Ussd ili MMC kod ili senzor za neke temperature u cpu z i malo sporije dize sistem i vuce bateriju,ambis na grafiku i postavljen po default onaj sugavi givernor i Antuntu ispod 80000, nema tu leba.
Kingofmezi izbacio neki kernel. Ima u njemu aktiviran i face unlock za novije buildove.Radi ussd na b367 ali batetija ništa specijalno, bolje stock... Pogledajte prilog 258669Pogledajte prilog 258670
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ne pipaj ga više ako boga znaš. Ubićeš ga zvanično.Kingofmezi izbacio neki kernel. Ima u njemu aktiviran i face unlock za novije buildove.
Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
Sad mi zabagovo plus. Koliko je za lite losa podrska za plus je jos losija. Ukocila mi manja jezgra na stock romu od poslednjeg builda. Pa reset pa cuda... Tako da je lite pesma za ovaj drugi.Ne pipaj ga više ako boga znaš. Ubićeš ga zvanično.
Odakle skidaš one OEM Info? Slepac reinstalirao Windows zaboravio da sačuva bekap za stari OEM Info [emoji849][emoji849][emoji849].Sad mi zabagovo plus. Koliko je za lite losa podrska za plus je jos losija. Ukocila mi manja jezgra na stock romu od poslednjeg builda. Pa reset pa cuda... Tako da je lite pesma za ovaj drugi.
Hvala.Za Nougat https://forum.xda-developers.com/p10-lite/how-to/huawei-p10-lite-oeminfo-collection-t3670325 i https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=824139&st=120#entry64850348 i https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=824139&st=160#entry66227656
Za Oreo https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=824139&st=600#entry72390389
Valjda je sve tu![]()
Koj ti treba?Ja ne mogu da skidam ništa odatle daje mi error 404. Ako može neko, bio bih mu mnogo zahvalan.
C185 Dual Sim WAS-LX1A (za 4GB RAM). Imao sam ja moj TWRP bekap nego sam hitno norao Windows da reinstaliram i zaboravio sam da ga sačuvam.....Koj ti treba?
Evo ti za Emui 8C185 Dual Sim WAS-LX1A (za 4GB RAM). Imao sam ja moj TWRP bekap nego sam hitno norao Windows da reinstaliram i zaboravio sam da ga sačuvam.....
Hvala ti mnogo! Ja da ga diram ništa neću, ali neka ga na komp za nedaj bože. I još nešto, ako njega instaliram iz recovery, opalim servisni pa uradim rollback na Nougat, jel to može?Evo ti za Emui 8
https://drive.google.com/file/d/1HkcUOxfLu3P2VN1cFoUMaLZVgKJ3YWCr/view?usp=drivesdk
Mislim da isti imas i u Hwota8 folderu. Kad flesnes region, ugasis telefon i servisni prva verzija na emui 8 c185 ne znam koja bese mislim da je b360. Ili sledis Hwota8 i tamo imas promenu regiona na c185 opalis to, on zakljuca telefon pa ti skripta ponovi korak da otkljuxas boitloader i onda ides standardno hwota za koju hoces verziju c185.Hvala ti mnogo! Ja da ga diram ništa neću, ali neka ga na komp za nedaj bože. I još nešto, ako njega instaliram iz recovery, opalim servisni pa uradim rollback na Nougat, jel to može?
Neću sad da ga diram nego neka se ima za svaki slučaj. A onaj đavo, ti reče ti OEM Infoi da nisu provereni u HWOTA 8?Mislim da isti imas i u Hwota8 folderu. Kad flesnes region, ugasis telefon i servisni prva verzija na emui 8 c185 ne znam koja bese mislim da je b360. Ili sledis Hwota8 i tamo imas promenu regiona na c185 opalis to, on zakljuca telefon pa ti skripta ponovi korak da otkljuxas boitloader i onda ides standardno hwota za koju hoces verziju c185.
Pa isto ko i ovaj. Nema garancije, al valjda nece da braca Rusi zjbu. [emoji3][emoji23][emoji23]Neću sad da ga diram nego neka se ima za svaki slučaj. A onaj đavo, ti reče ti OEM Infoi da nisu provereni u HWOTA 8?
Ja sam sa tim OEM Infoom ruskim prešao sa c185 na c432.Pa isto ko i ovaj. Nema garancije, al valjda nece da braca Rusi zjbu. [emoji3][emoji23][emoji23]
Mirise mi da spremaju Patch01 [emoji23]Ja se razmisljam da mu roknem c738,jer apdejt za septembar C432 kasni.sta rade i sta smeraju ovi Kinezi,nisam vise pametan.
Au ne! Ako spreme Patch01 on beše blokira HWOTA?Mirise mi da spremaju Patch01 [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari