Šta je novo?

Koji TV kupiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
greska ili ne ti si to kupio po toj ceni i ne mogu da ti ne prodaju, mogu da jave da npr nema na stanju ali s obzirom da je taj tv mislim kostao oko 30k verujem i da su spustili. Kakav god da je za te pare je dobar.

Pozdrav svima,

Ja sam na kraju kupio 55UK6750PLD i relativno sam zadovoljan sa TV za pare koje sam ga platio (76K).
Evo kratka suma iskustva:
Dobro:
- Boje u svetlim scenama su lepe i tu TV briljira.
- WebOS 4 radi odlicno i retko kad uspori
- Izglada da je TV sa RGB matricom(ne RGBW) posto nisam primetio neispravne paterne.
Lose:
- Crna je prilicno losa pogotovo kod promene ugla gladanja
- Local Dimming je uzasan (sto je ocekivano za Edge TV), moze se iskljuciti u
podesavanjima ali se sam ponovo ukljuci svaki put kad pokrenesh TV (izgleda mi kao bug u softveru)
- Global dimming cini sliku ispranom na mracnijim scenama, ali na to sam navikao na predhodnom TV-u.

Poslednja izmena:
Jos jedno pitanje u vezi sa jeftinijim varijantama do 20 hiljada. U iznajmljenom sam stanu u kojem se nalazi starinski krs pa bih pazario novi ali ne bih se previse otvorio. Moze li neka preporuka? Posto vec placam SBB HD kanale a ne mogu da ih gledam. Pritom bih koristio i za gledanje filmova (HDMI). Pretpostavljam da nije dozvoljeno kaciti linkove ponuda ali vidim u poslednje vreme dosta popusta a ponuda je velika :) hvala unapred svima, prilicno mi je hitno

Ja sam juče babi uzeo tesla 32S317BH. Isto mi je bilo hitno i da uzmem ono što mi je trenutno dostupno, dakle tehnokratija ili gigabajt. Kao gledao neke karakteristike, vidim da jedni dolaze sa nekim 220cd/m2 panelima, a neki sa 450cd/m2 i kao jačim kontrastom, pa sam logično uzeo ovaj "svetliji". Instalacija prošla brzo i bezbolno, slika je korektna u odnosu na cenu (17k), meniji relativno pregledni, solidno brzo prebacuje digitalne kanale. Jako lagan i tankih ivica, 4 šrafa za montažu postolja i vozi. Garancija 3 godine pa kako bude, za te pare deluje ok. HD kanali lepo izgledaju.

Gesendet von meinem LEX820 mit Tapatalk

Odoše cene elektronskog krša dole. Kada to krene da se kvari u zemlji u kojoj nema reciklaže krenuće novi talas umiranja od raka izazvanog NATO bombardovanjem...

Bio je na lageru pre sat vremena neko je pokupio , ipak 200 evra za 50 inca sa full hd rezolucijom i androidom sa 4 jezgra procesorom nije losa ponuda bila , ne znam sto su tako jeftino prodavali , po drugim prodavnicama je 400 evra taj model.

ja gledao jutros oko 11, hteo mojima da uzmem da gledaju farmu u fulu cime bi resio njihovu vecitu raspravu turska serija ili utakmica,film... al nije tada bilo. no nebitno, ponuda jeste bila dobra cak i da nije smart. u sustini realna cena te klase, ostalim tvima treba skresati jos 200e i imali bi realnu ponudu.

Pozdrav.
Moze li mala pomoc, tj. preporuka za neki LG, Sony ili Samsung od 49-50", prvenstveno za kablovsku, filmove preko hdmi-ja i za youtube... Limit je nekih 500-600€ max. U obzir dolaze i televizori od "preko"...

Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока

ja gledao jutros oko 11, hteo mojima da uzmem da gledaju farmu u fulu cime bi resio njihovu vecitu raspravu turska serija ili utakmica,film... al nije tada bilo. no nebitno, ponuda jeste bila dobra cak i da nije smart. u sustini realna cena te klase, ostalim tvima treba skresati jos 200e i imali bi realnu ponudu.
Opet na stanju. Čas ga ima, čas ne.

Imamo tv na lageru bez brige:

Home_Plus_tim.jpg

Sad vidim u specifikacijama da TV ima 1GB rama i 4GB skladiste za 200 evra slabo , tu moze 1-2 filmova da stane mada tu se i ne drze filmovi samo na fleskama treba drzati.

ima nesto bolje za 200e te dijagonale? Pa nije to box vec ceo tv. Ja narucio, predpostavljam da ce imati tft panel i ocajni smart no videcemo kada dodje da li vredi taj novac, napisacu neki utisak (ali kao sto rekoh za 200e kakav god daje mislim da ce vredeti). Bitno je da ce da gura farmu bez problema :)

Pozdrav ljudi. Trazio sam 32" TV (dimenzija je limit, cena ne toliko, bitan mi je kvalitet) i procitao sam ovaj thread, pa sam se odlucio za LG. Nasao 32LK6100PLB izlozen u jednoj radnji, izlozen pored Toshibe 32L3763DG. Po svemu sto citam u ovom threadu, ovaj LG bi trebao da bude bolji kudikamo, ali ima mnogo isprane boje i dosta tamniju sliku od ove Toshibe. Da li je moguce da je nesto do izlozenih primeraka, ima li smisla da je zaista tako? Ni razlika u ceni nije neznatna. U Nisu dosta tesko nalazim primerke da vidim uzivo, i sad mi se bas srusio snesko, ne znam sta da kupim. Koliko kapiram, ista je tehnologija u displeju. Hvala.

Poslednja izmena:
Pa boje bi trebao da mozes lako da podesis, tako da nebi bile isprane... Najverovatnije je problem u podesavanjima slike (kontrast, svetlina...), Toshibu zaobidji rekao si da ti treba kvalitetan tv :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno