Javi epilog...Bila danas neka akcija 50 FOX smart DLE358 za 23 i po. Android 4.4, 1 GB RAM.
Ja naručio online na 12 mesečnih rata. Ako se nisu zeznuli, pa stavili pogrešnu cenu. Meni ovo nestvarno jeftino.
Ima li neko iskustva s ovim?
Čak je i prodavnica ozbiljna.Opet je na lageru, tako da očigledno nije greška![]()
Ima jel si pogledao eponudu link koji sam postavio? Pise da ima na stanju FOX 50DLE358 50 inca cena 23500 dinara.Bilo, sve otišlo. Neko bio brži.
Čak i isto izgleda. Presudilo je jače osvetljenje i kontrast (što je pitanje da li je uopšte realno) i garancija, kao i to što je "domaći" brend pa kontam u slučaju reklamacije lakše bi se rešilo.Babi i da su uzeo ovaj https://www.emmi.rs/televizori-tv-32-led-favorit-32dn4p4t2.11.html?productId=76854 ne verujem da bi videla razliku ima DVB-T2/C .
Opet na stanju. Čas ga ima, čas ne.ja gledao jutros oko 11, hteo mojima da uzmem da gledaju farmu u fulu cime bi resio njihovu vecitu raspravu turska serija ili utakmica,film... al nije tada bilo. no nebitno, ponuda jeste bila dobra cak i da nije smart. u sustini realna cena te klase, ostalim tvima treba skresati jos 200e i imali bi realnu ponudu.
Opet na stanju. Čas ga ima, čas ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari