Hvala na savetima, imam onda jos jedno pitanje.
Ako uspemo da dignemo budzet na blizu 2000eur, jel ima nade da se uzme neki OLED od 60-65inca(preko toga svakako ne bi isli, jer deca cesto se priblizavaju Tvu da bi ga gledali)
Takodje zaboravio sam da napisem da ce se TV gledati u dosta svetloj prostoriji ali okrenut ka severu pa nikada nece direktno sunce ici u ekran.
Sa garniture ce se gledati prilicno direktno u TV, ali se moze gledati i iz kuhinje,trpezarije i terase koji su pod uslom od 45stepeni u odnosu na zid TVa.
Ako treba jos neki podatak, radi najboljeg izbora modela slobodno recite, pa da javim.
Hvala puno na savetima, mnogo mi pomazete.
Ako pikaš igrice, Sony poslovično ima najmanji lag.Ma do 43 ipak, gledam na KP ima dosta modela, nzm kakav je ovaj Sony WE755, za 400e.. I nesto bi kvalitetnije.. Budzet do 500e, za Full HD mislim da je i to previse, posto 4K entry modeli ima za ove pare.. Uglavnom LG, Samsung ili Sony.
EDIT:
Vidim da kod nas ima neka akcija ako se uzme Sony tv da daju 5 godina garancije tako da bih mozda to mogao da iskoristim.
Kupi bilo sta, babi je svejedno.Treba mi tv za babu, max 20.000, može i jeftinije, samo za kablovsku na selu. Mora da ima dvb-c, vidim da svi to imaju. 32". Problem mi je što je izbor ogroman, pa ne znam šta da kupim, možda ima neki model među tim kršom koji se specijalno izdvaja? [emoji4]
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Gledaj da ima normalnu garanciju i servis, da te baba ne proklinjeKupi bilo sta, babi je svejedno.
Tapatalk from Poco loco
Treba mi tv za babu, max 20.000, može i jeftinije, samo za kablovsku na selu. Mora da ima dvb-c, vidim da svi to imaju. 32". Problem mi je što je izbor ogroman, pa ne znam šta da kupim, možda ima neki model među tim kršom koji se specijalno izdvaja? [emoji4]
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Ma do 43 ipak, gledam na KP ima dosta modela, nzm kakav je ovaj Sony WE755, za 400e.. I nesto bi kvalitetnije.. Budzet do 500e, za Full HD mislim da je i to previse, posto 4K entry modeli ima za ove pare.. Uglavnom LG, Samsung ili Sony.
EDIT:
Vidim da kod nas ima neka akcija ako se uzme Sony tv da daju 5 godina garancije tako da bih mozda to mogao da iskoristim.
Bila danas neka akcija 50 FOX smart DLE358 za 23 i po. Android 4.4, 1 GB RAM.
Ja naručio online na 12 mesečnih rata. Ako se nisu zeznuli, pa stavili pogrešnu cenu. Meni ovo nestvarno jeftino.
Ima li neko iskustva s ovim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari