Šta je novo?

Koji TV kupiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Otkud 10bit na nu7100?

aj što nije pravih 10bir već što realno nije ni pravi HDR jer nema dovoljno jako osvetljenje (ako je verovati display specifications sajtu)

ficicaaa, ne sećam se da je iko preporučio bilo kakav pravih 10bit HDR za €500

Poslednja izmena:
Hvala na savetima, imam onda jos jedno pitanje.

Ako uspemo da dignemo budzet na blizu 2000eur, jel ima nade da se uzme neki OLED od 60-65inca(preko toga svakako ne bi isli, jer deca cesto se priblizavaju Tvu da bi ga gledali)

Takodje zaboravio sam da napisem da ce se TV gledati u dosta svetloj prostoriji ali okrenut ka severu pa nikada nece direktno sunce ici u ekran.
Sa garniture ce se gledati prilicno direktno u TV, ali se moze gledati i iz kuhinje,trpezarije i terase koji su pod uslom od 45stepeni u odnosu na zid TVa.

Ako treba jos neki podatak, radi najboljeg izbora modela slobodno recite, pa da javim.

Hvala puno na savetima, mnogo mi pomazete.

Deca će da se približavaju koliki god je TV, pogotovo ako su u pitanju igračke konzole.
Moji kad cepaju PS priđu na pola metra, crtani, max metar i po i to samo zato što fizički ne mogu bliže kad legnu na pod.

Hvala na savetima, imam onda jos jedno pitanje.

Ako uspemo da dignemo budzet na blizu 2000eur, jel ima nade da se uzme neki OLED od 60-65inca(preko toga svakako ne bi isli, jer deca cesto se priblizavaju Tvu da bi ga gledali)

Takodje zaboravio sam da napisem da ce se TV gledati u dosta svetloj prostoriji ali okrenut ka severu pa nikada nece direktno sunce ici u ekran.
Sa garniture ce se gledati prilicno direktno u TV, ali se moze gledati i iz kuhinje,trpezarije i terase koji su pod uslom od 45stepeni u odnosu na zid TVa.

Ako treba jos neki podatak, radi najboljeg izbora modela slobodno recite, pa da javim.

Hvala puno na savetima, mnogo mi pomazete.

najjeftinije ja videh na kp za 2300 b7v, mozda na upit moze kod nekih i za manje pa vidi. Imas i opciju qled koji nije jeftiniji ali ne bih ti preporucio ako se vec gleda ponekad iz uglova.

Javio nam je drug da je bila rasprodaja kod uvoznika za LG55B7 i da ima garanciju 5god kao i uclanjenje u OLED klub, pa smo se odlucili zbog cene da ipak idemo na taj povoljniji model.
65inca Oled nismo mogli da priustimo ipak budzetom :(

Ostatak cemo uloziti u neki bollji TV od planiranih za spavacu ili deciju sobu, a obzirom da imamo domacu 5godisnju garanciju za B7 racunamo da cemo ga lako prodati kada budu 65inca OLEDi pristupacniji sirim narodnim masama.

Gde je akcija za b7, koliko je?

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

@Labello

Budzet?

Ako vec moze max 40, onda nemoj uzimati u obzir 32"... E sad od 40" FullHD slab izbor (Vox,FOx i te marke koje bas ne spadaju u bolji kvalitet) a LG,Samsung, Sony vecinom su 43"... Ako ne planiras mnogo novca da dajes onda definitivno Hisense, ako insistiras na LG,Samsung, Sony tu vec moras izdvojiti malo vece pare..
Napisi za pocetak koliko si para spreman da das, pa ces onda dobiti vise saveta...

Ma do 43 ipak, gledam na KP ima dosta modela, nzm kakav je ovaj Sony WE755, za 400e.. I nesto bi kvalitetnije.. Budzet do 500e, za Full HD mislim da je i to previse, posto 4K entry modeli ima za ove pare.. Uglavnom LG, Samsung ili Sony.

EDIT:

Vidim da kod nas ima neka akcija ako se uzme Sony tv da daju 5 godina garancije tako da bih mozda to mogao da iskoristim.

Poslednja izmena:
Treba mi tv za babu, max 20.000, može i jeftinije, samo za kablovsku na selu. Mora da ima dvb-c, vidim da svi to imaju. 32". Problem mi je što je izbor ogroman, pa ne znam šta da kupim, možda ima neki model među tim kršom koji se specijalno izdvaja? [emoji4]

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ma do 43 ipak, gledam na KP ima dosta modela, nzm kakav je ovaj Sony WE755, za 400e.. I nesto bi kvalitetnije.. Budzet do 500e, za Full HD mislim da je i to previse, posto 4K entry modeli ima za ove pare.. Uglavnom LG, Samsung ili Sony.

EDIT:

Vidim da kod nas ima neka akcija ako se uzme Sony tv da daju 5 godina garancije tako da bih mozda to mogao da iskoristim.
Ako pikaš igrice, Sony poslovično ima najmanji lag.

Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

Treba mi tv za babu, max 20.000, može i jeftinije, samo za kablovsku na selu. Mora da ima dvb-c, vidim da svi to imaju. 32". Problem mi je što je izbor ogroman, pa ne znam šta da kupim, možda ima neki model među tim kršom koji se specijalno izdvaja? [emoji4]

Kupi bilo sta, babi je svejedno.

Tapatalk from Poco loco

Pa zasigurno bih nakacio PS4 Pro i presao tamo sa monitora. :D Nego taj tv posle planiram kevi da prebacim pa zato se dvoumim dal da uzimam nesto skuplje ili ne. Sad me malo vise vuce Sony zbog ove garancije.

Posto je za babu njoj su verovatno isti Fox od 14 000 ili Sony od 40 000:D

E sad ti njoj mozes uzeti Fox, Vox, Tesla za 14 do 16 hiljada... Imaju svi 3 god garanciju, ali posto si naveo da je max 20 000, onda bih ja isao na Hisense H32A5100 takodje ima 3 god garancije, i trebalo bi da je pouzdaniji od navedenih marki... :wave:

EDIT:

Ne valja WE755. Inace su Sony Full HD televizori od 2016-te godine smece. Zadnji dobar Sony Full HD TV koji je bio dobar je W755C iz 2015-te godine a posle toga se Sony iskljucivo orjentise na 4K televizore.

Bila danas neka akcija 50 FOX smart DLE358 za 23 i po. Android 4.4, 1 GB RAM.

Ja naručio online na 12 mesečnih rata. Ako se nisu zeznuli, pa stavili pogrešnu cenu. Meni ovo nestvarno jeftino.

Ima li neko iskustva s ovim?

Da nije jedan komad blejao u nekoj radnji godinu dve pa rešili da ga prodaju? Videćeš kad stigne.

Bila danas neka akcija 50 FOX smart DLE358 za 23 i po. Android 4.4, 1 GB RAM.

Ja naručio online na 12 mesečnih rata. Ako se nisu zeznuli, pa stavili pogrešnu cenu. Meni ovo nestvarno jeftino.

Ima li neko iskustva s ovim?

Fox jeste zesce smece ali ipak mislim da je ovdje greska u cijeni i da je nemoguce da bilo kakav televizor od 50", bez obzira na (ne)kvalitet bude 23,5k dinara.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno