vladof
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.11.2011
- Poena
- 225
Како бре џаба?!Ta aplikacija ničemu ne valja. Ne znam čemu opterećenje?
Čuj punjenje do 90, trošenje do 40, pa na punjač. Robovanje uredjajima na vrhuncu.
Па да се сачува телефон неком небитном лику када се прода/поклони за неке смешне паре који ће да скине заштиту преко стакла и да ужива у уређају онако како треба.
Генерално ми се везујемо за ствари као за жива бића, скоро сам учествовао у дискусији о уљима која се сипају у изанђали европски крш са "пређених" 180000км...То су читаве студије појединаца те заштитни филм те мраз те надморска висина сумпор у бензину...да се упишаш од муке...а ауто терао неки бесни Италијан који није ни мењао уље него само доливао и патос колико може да иде...
То је дијагноза...сетим се јадног Стеве Жигона у сервису код Животе....
То је зато што смо јадни и бедни као нација и појединци па би све нешто као ново заувек, а нема тога...разлика приликом продаје телефона са цртицом и без цртице је 20е ПЛАФОН....а ми га увијамо у најлоне и пластике, лепимо стакла...пунимо батерију до 80 одсто, не пуни преко ноћи, не акај ако је на пуњачу, па још приликом продаје потегне аргумент "НИКАДА РУТОВАН И ОТКЉУЧАВАН" одма 20е горе...па за 10 дана цена 40е доле...
Опустите се људи...то је хебени телефон мртва ствар...и понашајте се као Италијани....
Купујмо домаће!