vladimir00
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.10.2017
- Poena
- 70
Ne radi opet, da mu uradim factory reset?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Restart telefona?Ne radi opet, da mu uradim factory reset?
Ja sam to pisao, ali to ne važi za android 8.1 i miui, već za 9.0 i pixel expirience.Nesto imam utisak da mi baterija brzo odlaziili sam istripovao zbig ocekivanja da gura dva dana ili stv..bas imam utisak da curi
ne znam gde sam procitao kao da posle par dana telefon nauci nacin koriscenja pa bude bolje? jel se to misli na ram managment?
Trenutno je na 6,7h sota, okej nije lose ni malo al nesto imam utisak da je slabo jer u sustini gura jedan dan..propraticu od sledeceg punjenja malo bolje pa kacim ss ovo je trenutno samo zaljenje![]()
Kakve veze ima signal sa kineskim telefonima?
Знаш и сам да то није тако...RN5 + Pixel Experience ROM = Pixel/Nexus za SD slotom i baterijom of 4000mah...
I sve to za cc 200€!!
Proveri da li je apn podešen kako treba. Na prethodnom telefonu mi se dešavalo da nestanu mobilni podaci i ja samo uđem u podešavanja i ponovo izaberem apn i proradi.Network reset isto, ne znam.
Probacu da prebacim karticu u drugi tel da vidim kako se ponasa tamo.Stvarno ne znam sta nije uredu 20 dana je mobile date radio bez problema...
Jako loša mreža. Mi ih više ne računamo u operatere. Probaj sa drugom karticom.Ne rade mi mobilni podaci, pre su radili okej zadnja 2 dana nikako, iaoko pise h+.Zvao sam mts kazu da podesim parametre, ja podesio ono isto...Do cega moze biti?
Isto pomislih mada ja punim brzim punjačem do 90%. Od nekih 40-45% do 90% brzo napuni. Maltene imam osećaj kao da ga ne punim uopšte. Za to vreme se ni ne pregreje preko 40-42 stepena. Sad kad ga stavim na normalan punjač, nikad napuniti. Ista app mi pokazuje 4000mah. Kad sam u selu na lošem wifi-ju to nije isti telefon, punim ga 3-4 puta dnevno ukoliko igram neku igru. A obe kartice isključujem jer je domet 0. Kod kuće je sve ok al opet mislim da nije kao kod većine s tim da ga ja ne ispuštam iz ruku po ceo dan i mora jednom dnevno da se puni.Ja imam osećaj da mi je baterija brzo degradirala za ovih 2 meseca koliko ga koristim, možda jer sam eksperimentisao sa dosta flešovanja sistema i slično mada ga ni to ne zagreva mnogo niti slično da može specijalno zbog toga da degradira baterija. I accubattery pokazuje oko 3.700mah da je preostalo. I to posle 10ak punjenja, što bi trebalo da bude precizno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari