Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Do 5-10m dubine ako odem top :)

Nisi dobro pročitao, plivati da, roniti ne. Znači maksimum oko 1m

GearSport je otporan na vodu do 50 metara dubine u skladu sa ISO standardom 22810:2010. Nije prikladan za ronjenje ili aktivnosti u vodi pod visokim pritiskom.

Nisam hteo da te ubeđujem, samo da skrenem pažnju da ne upropastiš sat. Naravno da ti možeš da radiš sa njim šta želiš. Može do 50m ali nije prikladan za ronjenje? Koji deo je sad tačan?
Pretraži malo po netu.

Da li se isplati, ovaj Xiaomi Amazfit Pace?
Kakav je sat?
Vidim da je izasla i nova verzija, ali kosta duplo vise.
Ako ima nesto bolje, za ove pare( govorim o ceni na KP), a da je slicnog izgleda, slobodno predlozite.

Poslednja izmena:
AllCall W1, imaš trenutno jednog na KP.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Uzeo sam Xiaomi Amazfit Pace.
E sada,vidim, kada sam u zatvorenom prostoru, da ne broji korake.
Da li je to normalno?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja sam kupio klincu Alcatel move time sve radi ok. Veoma zatvoren sat ima adresat za 10 brojeva i samo ti brojevi mogu da ga kontaktiraju. Neprima sms poruke samo glasovne koje se salju preko aplikacije. Baterija solidna 3-4 dana
Sat nije smart ovo je vise track varijanta sa mogucnosti razgovora.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Jel mozes jos nesto o njemu, koliko je klinac i kako se snalazi, koji si paket uzeo uz njega, tj. sta je dovoljno i koliko potrosi mesecno, od mb do poziva? Kakp si zadovoljan sa app i koliko je precizan gps?

Klinac je prezadovoljan.
Nosi sat trenutno samo kada izlazi iz stana.
Aplikacija je veoma jednostavna i pregledna kao da si otvorio google maps sa pozicijom sata i dodatnim opcijama mozes da odredis safe zone ako se napusti zona odmah dobijas obavestenje. Moze da to pokaze rutu do sat ili broj predjenih koraka i km.Gps je izuzetno precizan.
Sto se paketa tice mislim da je sasvim dovoljan 250 din mesecno 50min ka svim mrezama 200Mb interneta za ovih 20 tak dana potrosio je samo 2mb int i 18 min razgovora a zove nas za svaku. sitnicu.Sto se tice cene sata ja sam ga uzeo na godinu dana po 700 din hteo sam prvo da ga kupim na KP ima da se nadje za 50€ bez garancije ali sam odustao zbog garancije a i ovo je na rate
3e346eb948b34de0b5427ac6c07b0b14.jpg

Poslednja izmena:
Preko telenora.
Klinac ima 9 godina

Pa oni sad imaju neki opciji od 600 din i od 950, zavisno da li je na godinu ili dve, zato si me i zbunio, mislim sa tim da placas 700.

Sve ukupno 950din
700 din sat
250 pretplata
12 meseci

Ja imam Amazfit Stratos. Broji korake i unutra najnormalnije
Uzeo sam Xiaomi Amazfit Pace.
E sada,vidim, kada sam u zatvorenom prostoru, da ne broji korake.
Da li je to normalno?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Poradio, morao sam da odradim update, pa ga resetovao, i sada je sve u redu.

Pojavio se Galaxy watch unpretprodaji.Veci model 39990,manji 37490.15000 dinara je veci model jeftiniji nego gear s3 frontier kad se pojavio

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Uh jedva cekam, mada nadam se da ce i cena s3 ici dole pa da vidimo sta ce biti best buy

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Prelaziti sa S3 ili ne?

I kakve su ovo sluške koje idu kao promocija?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Znam, nego valjaju li šta? :D

Prelaziti sa S3 ili ne?

I kakve su ovo sluške koje idu kao promocija?

Mislim da ne vredi prelaziti sa S3 frontier na Galaxy Watch, razlika je čini mi se samo u softveru. Nadam se da će i S3 dobiti upgrade. A što se tiče sluški JBL samo prvih 15 kupaca dobijaju. Ja sam pokušao za suprugu da rezervišem zlatni ali bio sam već 60-ti po redu, tako da sam odustao od rezervacije. Mogu ga kupiti i kasnije. Mozda će biti i neka manja cena. Inače sa mojim S3 frontier sam prezadovoljan evo već skoro 1 godinu. Čak sam se i kupao u bazenu sa njim.

@ceta kako misliš samo razlika u softveru ...pa veći 46 watch ima i poprilično veću bateriju u odnosu na s3 frontier?! ;) Generalno da imam s3 nikada ne bih prelazio na ovaj novi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno