Uvek se sabira isporuka. Odavno.ako odaberes isti shiping za sve bice postarina kao za 1
Zavisi.Upravu si. Sad sam gledao na YT i ulazi kako treba samo je kratak...tj ne strci.[emoji846] Poruceno [emoji4]
Jos jedno pitanjce. Dugo nisam kupovao pa sam zaboravio.
Ako od jednog prodavca narucim 2 i vise stvari jel cu platiti postatinu za jedan ili vise?
Uvek se sabira isporuka. Odavno.
Moj primer od jučer :Mnogo se sitno ponašaju kinezi, ajd da budem blag... Sad sam pratio ove popuste i jedan artikal je snižen sa 16 na 10 dolara... Međutim, kad klikneš na njega unutra je cena 19.90,što nikad nije bila njegova cena... Ali, najveći zez je što ponekad dok traje ovaj popust cena zaista bude 10 dolara,no to znači da visiš u aplikaciji pa kad uhvatiš tu cenu da naručiš... Jad i beda...
Problem je u tome što ni ti, a ni on, niste informisani. Ja odlično znam koje su dimenzije kenzo modela ,ali mu ne dozvoljavam da mi pošalje proizvoljan case, već onaj koji meni treba. I Vama nije logično da je 'skočio od sreće ', YES, SIR.. , IT'S SUITABLE FOR YOUR KENZO, nego me pita koji je to kenzo model, kao da ih ima 2?covek te lepo pita u cemu je problem?
Sorry, dear friend, The dispute was settled by Aliexpress.
https://www.aliexpress.com/store/fe...av-feedback.1.662fb4b4dhpHgk#rating-displayeri didnt even receive this, and aliexpress release the payment dont buy from this store
Pa zar je problem?Zar je problem proveriti na Net-u dimenzije kenzo modela i potvrditi?
Pa zašto nije potvrdio, već očekuje da ja garantujem za robu, koju prodaje, u njegovo ime? Kako ne možeš da shvatiš.. pa nema 2 kenzo modela, već 1. On prodaje case za RN3. Nisu svi RN3 istih dimenzija.Pa zar je problem?
On ti je napisao da futrola ima 150mm samo treba da proveris jel ti odgovara ili ako nećeš da proveravas kupiš na drugom mestu.
Niti on tebi mora da proda niti ti od njega moraš da kupiš
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Baš tako [emoji28], lepo je rekao Srpska posla--na Kineski način, a zapravo priznaje da je njegova krivica.
Tako će im biti sve dok budu filtrirali po najjeftinijoj ceni, pa se posle žale ovde na forumu, traže savete i pomoć.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari