nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Ne plaćaš poštaru ništa
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Ako nije problem, napisi te druge sajtove? Gde kupovati?
Sent from my S9+
A ko te tera da kupuješ od njih? Ako te je neko vezao za komp i dao ti pristup samo jednoj jedinoj stranici (aliexpresu) daj reci, da pomažemo, zovemo muriju, da te oslobodimo...Da ne moram da kupujem kod njih nikada ne bi ni pogledao u njihovom pravcu.
Na osnovu jednog pojedinca sudis o narodu.
A ko te tera da kupuješ od njih? Ako te je neko vezao za komp i dao ti pristup samo jednoj jedinoj stranici (aliexpresu) daj reci, da pomažemo, zovemo muriju, da te oslobodimo...
Ako toliko mrziš kineze kupuj preko amazona, od amera, engleza, japanaca, kupuj u prodavnicama kao što su ikea isl...
Verovatno bi ostali narodi po buvljacima bili gospoda
Jel si priložio neke dokaze poput slike i metra pored da se vidi veličina?Ajnstajn je bio u pravu, kuku nama ako su Kinezi buducnost covecanstva. Poslao mi covek pogresnu igracku, ja trazim nazad razliku u ceni izmedju te i one koju sam platio i kazem da moze i da mu uplatim jos toliko koliko kosta ta sto je poslao ali da order bude na ono sto je trebalo da stigne (posalje obe, platim obe sve uredno). On mi prvo ponudi trecinu razlike da nadoknadi pa onda me oduva i umesa Aliexpress (sto je nesto sto obicno kupac radi ali ja sam hteo ljudski dogovor). Posto sam naveo razliku u velicini kao razlog oni me oduvaju na keca, verovatno jer prodavac poznaje te sto donose odluke. Za razliku od ebay gde je kupac uvek u pravu na Aliju je izgleda prodavac uvek u pravu. Sada menjam dispute razlog a dokaza ima ihaha ali ne nadam se povoljnom ishodu. Da ne moram da kupujem kod njih nikada ne bi ni pogledao u njihovom pravcu. Kvarni ljudi, gledaju samo da te prevare ma koliko mala prevara bila u pitanju a glupi jako, jezik ne razumeju dovoljno da bi im bilo sta objasnio i uopste ne razumeju sta znaci posten odnos izmedju dva coveka. Grozan narod.
Kineski buvljak u bloku 45?Ja sam bio po kineskim buvljacima, gde tebi verovatno ne pada na pamet da krocis nogom. Treba imati zeludac za obilazak one zgrade u Bloku 45, nije to za svakog.
Kupujem od Kineza jer imaju subvencionisanu postu, kada bi Ameri imali istu stvar kod Kineza nikada vise nista ne bi kupio. Amer me nikada nije prevario, razume sve sto mu govorim, hoce da izadje u susret, razume trgovinu jako dobro (to im je urodjeno na nivou nacije) jedino ostaju preskupo slanje sto i jeste razlog zasto redje kupujem iz Amerike.
Japanci imaju povoljan shipping ali jako visoke cene robe, daleko vise nego u Americi.
Jel si priložio neke dokaze poput slike i metra pored da se vidi veličina?
Zanima me jer mene nikada nisu ispalili na Aliju i svaki dispute do sad je bio u moju korist. A sami prodavci jesu bezobrazni i nepismeni, većina pokušaja da rešim nešto sa njima direktno je uzaludna.
Ja neke stvari nalazim na gearbest-u pa narucim. Uvek gledam da mi bude povoljnije. Cak i brze stize sa GB.Prso je Ali...na drugim sajtovima se ista roba moze nadji za manje para. Iz navike visim na Aliju ali i porucujem jer je najveci izbor. Mada za neke malo skuplje stvari izbegavati Ali. Pratim vec neko duze vreme Xiaomi ip camere, skuplji su od 5 do 20$ minimum u odnosu na neke druge sajtove.
Kineski buvljak u bloku 45?
Ko zna gde si ti bio![]()
Proverih par artikala na JoyBuy , u pitanju je identičan case za moj fon. Na AE je $2.24 na JoyBuy $2.99. Isti taj case na GB $3.35. Verovatno imate probleme na AE jer birate najjeftiniji, ne marite za ostale filtere i parametre. Imao sam 1 problem na AE, pre godinu dana, rešen u moju korist, tačnije nisam dispute ni otvarao. Oficijelna prodavnica je pokušala da mi zavali jeftiniji model od onog koji sam tražio. Ne kupujem često. Ne branim Kineze, dabogsačuvaj, svestan sam da AE nije više što je bio.Npr Zapals, JoyBuy, Gearbest...Mnogo manji izbor ali moze da, se naleti na fine popuste.
Proverih par artikala na JoyBuy , u pitanju je identičan case za moj fon. Na AE je $2.24 na JoyBuy $2.99. Isti taj case na GB $3.35. Verovatno imate probleme na AE jer birate najjeftiniji, ne marite za ostale filtere i parametre. Imao sam 1 problem na AE, pre godinu dana, rešen u moju korist, tačnije nisam dispute ni otvarao. Oficijelna prodavnica je pokušala da mi zavali jeftiniji model od onog koji sam tražio. Ne kupujem često. Ne branim Kineze, dabogsačuvaj, svestan sam da AE nije više što je bio.
E koja je fora sa ovim "mini"? Jel moze u standardni ulaz za upaljac ili ipak ne?Poručih
Baseus Mini USB Car Charger For Mobile Phone Tablet GPS 3.1A Fast Charger Car-Charger Dual USB Car Phone Charger Adapter in Car
http://s.aliexpress.com/eArYfMbI?fromSns=Copy to Clipboard
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Stavis u korpu jednu po jednu boju i onda kupis sve zajedno.
Bice naplacena samo jedna postarina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari